Restaurant Amused Food & Wine in Hardenberg

Over Restaurant Amused Food & Wine

Amused Food & Wine
Gedempte Haven 1 , 7772 VD Hardenberg

Culinair genieten aan de Vecht in Hardenberg. In mei 2017 heeft Amused Food & Wine haar deuren aan de gedempte haven in Hardenberg geopend. 

Met eerlijke producten uit de regio en heerlijke begeleidende wijnen proberen chefkok Chiel de Groot en gastheer Willy Huisken de culinaire harten van het Vechtdal sneller te laten kloppen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Amused Food & Wine


9,3

(20 Recensies)


eten

9.6

service

9.3

sfeer

9.0

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nice, thx
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Eten was goed . De bediening was goed. Mooi teras aan het water . We hebben ervan genoten .Het was een geslaagde avond
-

"Recensie Amused Food&Wine Hardenberg"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is absoluut een beleving om hier te gaan eten. We gingen meer dan tevreden weer naar huis. Fantastische avond gehad, heerlijk gegeten!
-

"superlekker en verrassend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De restaurantweek was een mooie manier om kennis te maken met dit restaurant. We hebben heerlijk gegeten. Verrassende (tussen)gerechten en amuses. Alles tiptop verzorgd in een ontspannen sfeer. Een aanrader. We komen zeker terug.
-

"Verwachting is overtroffen"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Bij binnenkomst werden wij hartelijk welkom geheten. Het restaurant ziet er mooi en sfeervol uit. De locatie van het restaurant is sowieso erg mooi met een uitkijk over de Vecht in Hardenberg. De bediening was super. Erg vriendelijk en alles verliep perfect. Omdat wij n.a.v. de restaurantweek hadden aangemeld, was het menu een verrassing. En het was een mooie verrassing, want nog niet eerder kregen wij (tijdens de restaurantweek) zo'n uitgebreid menu, wat bestond uit verschillende mooi opgemaakte en heerlijke gerechten. Het was al met al een superavond en zeker voor herhaling vatbaar! Onze complimenten!
-

"Gezellig etentje"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Het eten was goed , met zorg klaargemaakt. De hoeveelheid was minimaal als je een grote eter bent. Op de kaart was de prijs van de wijn €5.25 maar bij het afrekenen bleek € 4.25 gerekend te zijn wat ik voor huiswijn meer dan voldoende vind. De bediening was correct, soms wat afstandelijk De sfeer was goed, alle tafels waren ongeveer bezet. De ruimte tussen de tafels is prima, je zit niet op elkaars lip. De ruimte van de eetzaal is gezellig en de verlichting sfeervol. Als ik een opmerking wil maken zou ik bij het menu willen voorstellen om de vraag te stellen of men nog wat frites of gebakken aardappelen wenst .
-