Restaurant Amused Food & Wine in Hardenberg

Over Restaurant Amused Food & Wine

Amused Food & Wine
Gedempte Haven 1 , 7772 VD Hardenberg

Culinair genieten aan de Vecht in Hardenberg. In mei 2017 heeft Amused Food & Wine haar deuren aan de gedempte haven in Hardenberg geopend. 

Met eerlijke producten uit de regio en heerlijke begeleidende wijnen proberen chefkok Chiel de Groot en gastheer Willy Huisken de culinaire harten van het Vechtdal sneller te laten kloppen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Amused Food & Wine


9,2

(25 Recensies)


eten

9.5

service

9.2

sfeer

8.9

"Amused Hardenberg "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, mooie aankleding en oplettend personeel. Hele beleving en avond uit, voor herhaling vatbaar.
-

"Goed"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
Het was een rustige avond wat ons verbaasde. Heerlijke gerechten. Voor ons hoeven al die extra amuses niet zo als het eten goed is dan voegen die niet zoveel toe.
-

"Geweldig!! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top restaurant, wat een heerlijk eten. Aanwinst voor Hardenberg. Prachtige gerechten, mooi opgemaakt en super lekker. Avondvullend met een aantal amuses tussendoor, heerlihk eigen gebakken brood. Kortom, top!!
-

"Culinair hoogstandje"

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Samen met mijn echtgenote gegeten bij Amused in Hardenberg. Helaas waren er meer tafels leeg dan bezet. Duidelijk een gemiste kans voor alle afwezigen. We kregen namelijk een meer van voortreffelijk 4 gangen diner voorgeschoteld. (We hadden 1 tussen gang extra besteld). Zowel 4 gangen als de drie amuses waren prachtig opgemaakt en geweldig van smaak. Hardenberg is haar sterrenrestaurant kwijt, maar wat mij betreft biedt zich met Amused een nieuwe gegadigde aan. Werkelijk voortreffelijk
-

"Heerlijk gegeten, prachtige opmaak en combinaties "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De gerechten waren met zorg uitgezocht en geserveerd. Heerlijke smaken en een lekker wijn arrangement erbij! Bediening was ook top! Kortom erg genoten van deze culinaire avond!.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nice, thx
-