Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort in Amersfoort

Over Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort
Stichtse Rotonde 11 , 3818 GV Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort ligt aan de rand van het historische centrum van Amersfoort, maar toch behoort ook een wandeling door de bosrijke omgeving hier tot de mogelijkheden. In het sfeervolle restaurant komt u weer volledig tot rust na een onvergetelijke dag. De uitgebreide menukaart wisselt mee met de seizoenen, waardoor u elk seizoen kunt genieten van nieuwe specialiteiten. Na een heerlijk diner kunt u nagenieten van de dag in de gezellige lounge, die een eigen barkaart heeft met een uitgebreid assortiment aan dranken.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort


7,6

(10 Recensies)


eten

7.5

service

7.6

sfeer

7.6

"Gezellig druk"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Twee avonden gegeten in dit restaurant. Uitgebreide keuze op het menu. Eerste avond vrij rustig, eten heerlijk en prachtig opgediend. Tweede avond erg druk, eten opnieuw goed, maar wat rommeliger opgediend. Locatie eetzaal erg mooi en rustig, gezellig ingericht. Uitzicht op tuin en bossen, leuk ingesloten terras. Personeel vriendelijk, netjes en attent.
-

"Iets meer opletten mag wel... "

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
We hebben gedineerd met een Primera-voucher. Er was voldoende keuze in het menu en we hebben dan ook heerlijk gegeten. Ipv gekookte groente had ik liever een kleine salade gehad. Van een half bord gekookte worteltjes werd ik namelijk niet vrolijk. Er waren een aantal (kennelijk nieuwe) medewerkers die geen Nederlands spraken, een rare gewaarwording. Ze wisten ook geen antwoord op vragen. En waarschijnlijk omdat er na ons een grote groep kwam die ook gingen dineren en waar men kennelijk de handel aan vol had, werden wij, we zaten ook in een hoekje, voor ons gevoel een beetje vergeten...
-

"Eten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben hier gegeten met een Primerakortingsbon. We kregen goede uitleg van de ober hierover. Kan alleen maar positief zijn. Goed eten, vriendelijk personeel. Leuke locatie ook. Als we niet zo dicht in de buurt woonden, zouden we er ook graag willen overnachten
-

"lekker gegeten"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
we waren wat vroeger als afgesproken maar konden rustig even wachten met een glaasje. Een van ons eet vegetarisch, dat was geen probleem. Er stond gewoon vegetarisch op het menu en het smaakte heerlijk. Ook de hoendersaté was goed van smaak. Al met al heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel.
-

"diner voor twee"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten en prima bediening ondanks dat het er erg druk was. We hoefden niet lang te wachten en het personeel was vriendelijk en gastvrij.
-

"Goed nieuw Fletcherhotel gevonden."

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Al bij heel wat Fletcher hotels gelogeerd, blij verrast waren wij met de mooie lokatie, de nette kamer en badkamer. De TV is wat klein net als de badkamer, maar de service, vriendelijkheid van het personeel doen dat vergeten. De keuken was wat ons betreft ook van goede klasse. Wij gaan hier zeker vaker komen.
-