Restaurant First in Zeist

Over Restaurant First

First
2e Dorpsstraat 67 , 3701 AA Zeist

Het uitnodigende interieur van First ademt de sfeer van een Franse brasserie. Geniet van een ontspannen aperitief in de fauteuils van onze lounge. Het restaurant – ­warm-klassiek ingericht, met een tikje avontuur aan de muur – brengt u in de stemming om u lekker te laten verwennen en culinair te genieten. De chef werkt met de meest verse producten en presteert het om hier elke keer weer creatieve en heerlijke gerechten van te maken. De bediening is snel en vriendelijk en zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant First


8,8

(273 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.7

"Sjiek uit eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie klassieke inrichting,goede bediening. Helaas ging er iets mis met onze bestelling. Na anderhalf uur wachten hebben we aangegeven dat het wel erg lang duurde: we waren vergeten. Dit is met excuses goedgemaakt door 1menu(vd 2) + glas wijn niet te berekenen. De kalfsentrecote vonden we beetje taai.Het eten werd met zorg en creatief op het bord,geserveerd. De oesters waren heerlijk. De zg "schenk" wijn was lekker en goed betaalbaar. De andere wijnen(vanaf €33) vonden wij te duur.
-

"BRASSERIE FIRST"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldig gegeten. Mooie en sfeervolle ambiance. Gepassioneerde kok en bediening. Een aanrader.
-

"Culinair genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bezoek First en je maakt direct kennis met Monique. Gastvrouw in hart en nieren. Prettig in haar advisering, adequaat in de verzorging en bediening. De keuken maakt prachtig kleurrijke creaties met fantastische smaaksensaties. En dit alles gaat vergezeld van heerlijke wijnen.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend menu die een lust voor oog en smaak zijn. Zeer vriendelijk en deskundige vakmensen met hart maar ook verstand van zaken. Het verassing menu vonden wij echt top!! Komen zeker nog terug.
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Opnieuw verrast door gerechtjes opgediend als schilderijtjes of in een gloeilamp (!), spannende en goed gekozen combinaties van diverse ingrediënten. Heerlijke wijn en zeer attente bediening, maar dat weten we al jaren! Tijd voor een ster.
-

"Heerlijke avond, heerlijk eten, heerlijke wijnen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk buiten kunnen eten. Prachtig viergangendiner met mooie wijnen erbij. Ook het enthousiasme van de chef en de 'zwarte brigade' waren erg fijn om mee te maken. Een aanrader!
-