Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen diner + glas "Piscine de Moët" € 39,50 € 55,00


Dddb6a9d 8743 4d90 9edb 231f674c3012
€ 39,50
Van € 55,00
Korting 30%
Voordeel € 15,50

Dineren bij de beste nieuwkomer van Zutphen!

Kennen jullie The Rough Meat Company al? Dit is het nieuwe concept van Chef-Kok Peter Gast. Je kent hem misschien wel van Peter Gast Gastrobar Schultenhues * of de Ballenbar bij de Foodhallen in Amsterdam.

Dit restaurant serveert het beste gegrilde vlees in town (en trouwens ook daarbuiten). Om hun opening te vieren bieden zij speciaal in samenwerking met DiningCity een feestelijk 3-gangendiner a la carte aan + een heerlijk glas "Piscine de Moët" voor slechts €39,50. Let op, het restaurant serveert uitsluitend vlees. 

 • Te reserveren t/m 1 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant The Rough Meat Company

  The Rough Meat Company
  Pelikaanstraat 6 , 7201 DR Zutphen

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant The Rough Meat Company


  6,4

  (3 Recensies)


  eten

  6.7

  service

  7.0

  sfeer

  5.7

  "geen reservering"

  5,0
  eten: 5 service: 6 sfeer: 4
  onze reservering was niet doorgekomen, zodoende aanvankelijk een slecht tafeltje bij de w.c. Dining City aanbieding niet bekend, van de kaart gegeten. Review van het eten stuurde ik eerder: vlees goed, de rest te vet.
  -

  ""

  5,7
  eten: 5 service: 7 sfeer: 5
  Een restaurant in de vorm van een pijpenla, wij zaten, tafeltje van 2, of naast de w.c. of voor de buitendeur. Het vlees is goed, frieten en sla erg vet.
  -

  "Niet kinderachtig"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Restaurantweekmenu bestaat uit caesar-salad vooraf, drie stukken vlees, met salades en lekkere frieten en ananas met chocoladesaus. De reservering was - klaarblijkelijk - niet goed doorgekomen, net zo min als de visafkeer, maar dat kwam goed. Drie mooie afwisselende stukken vlees, perfect gegaard, op een plank waar je dan samen van kunt afpakken. Maakt erg nieuwsgierig naar de gerechten van de gewone kaart. Planken om van te eten is geen geniaal idee, ze zijn best smal en je eten ligt er zo naast. Malle schortjes van medewerkers doen - en dat is geen compliment - denken aan de Hongaarse badhuizen: dienen nergens toe. Kies dan voor een sloof.
  -