Restaurant The Rough Meat Company in Zutphen

Over Restaurant The Rough Meat Company

The Rough Meat Company
Pelikaanstraat 6 , 7201 DR Zutphen

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant The Rough Meat Company


6,4

(3 Recensies)


eten

6.7

service

7.0

sfeer

5.7

"geen reservering"

5,0
eten: 5 service: 6 sfeer: 4
onze reservering was niet doorgekomen, zodoende aanvankelijk een slecht tafeltje bij de w.c. Dining City aanbieding niet bekend, van de kaart gegeten. Review van het eten stuurde ik eerder: vlees goed, de rest te vet.
-

""

5,7
eten: 5 service: 7 sfeer: 5
Een restaurant in de vorm van een pijpenla, wij zaten, tafeltje van 2, of naast de w.c. of voor de buitendeur. Het vlees is goed, frieten en sla erg vet.
-

"Niet kinderachtig"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Restaurantweekmenu bestaat uit caesar-salad vooraf, drie stukken vlees, met salades en lekkere frieten en ananas met chocoladesaus. De reservering was - klaarblijkelijk - niet goed doorgekomen, net zo min als de visafkeer, maar dat kwam goed. Drie mooie afwisselende stukken vlees, perfect gegaard, op een plank waar je dan samen van kunt afpakken. Maakt erg nieuwsgierig naar de gerechten van de gewone kaart. Planken om van te eten is geen geniaal idee, ze zijn best smal en je eten ligt er zo naast. Malle schortjes van medewerkers doen - en dat is geen compliment - denken aan de Hongaarse badhuizen: dienen nergens toe. Kies dan voor een sloof.
-