Restaurant Auberge Jean & Marie in Amsterdam

Over Restaurant Auberge Jean & Marie

Auberge Jean & Marie
Albert Cuypstraat 58-60 , 1072 CV Amsterdam

Auberge Jean & Marie is een restaurant en wijnbar waar gasten genieten van vakmanschap uit de keuken, wijnkelder en bediening. Gelegen aan de Albert Cuypstraat - slechts enkele meters van de beroemde markt - waan je je voor heel even in Frankrijk. Geniet van de klassieke Franse keuken en een uitgebreide wijnkaart van 200 wijnen (waarvan zelfs 70 per glas!).

De grootste inspiratie voor de menu- en wijnkaart van de Auberge is de rijke Franse gastronomie, zonder de tradities van andere Europese keukens en wijngaarden uit te sluiten. Klassiekers, evergreens, hardlopers en nieuw ontdekte parels die blijvers blijken, worden met liefde en kennis bereid en gedeeld. De Auberge is als thuiskomen bij Jean & Marie; de Francofiele alterego’s van Jan Grijspeere en Marije Bremer.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Auberge Jean & Marie


9,0

(26 Recensies)


eten

8.8

service

9.4

sfeer

8.8

"Good french cuisine in amsterdam"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Amsterdam is not the city for good restaurant service but at auberge jean, I find service splendid. The waitres explained the food pretty good and recommended the wain pairing as well. The food was amazingly delicious. The ambient is beautiful. People can sit outside. Definitely, I will come back.
-

"Lunch bij Auberge Jean & Marie, Albert Cuypstraaat, Amsterdam"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Op zaterdag 5 mei 2018 een heerlijke l3 gangen lunch genoten bij Auberge Jean & Marie. Een hele gemoedelijke sfeer en de lunch was voortreffelijk ! Chapeau ! Wat ons heel erg opviel was de ongekende leuke, attent volle jonge dame van de bediening! Niet iedere restaurant die wij hebben bezocht heeft zo’n vriendelijke en liefdevolle bediening. In Auberge Jean en Marie was de bediening in een woord Toppie te noemen!
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals alle andere keren heerlijk gegeten. Bediening is zeer vriendelijk en de lunch was heerlijk. Dit restaurant heeft wel onze voorkeur.
-

"Heel lekker en gastvrij"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heel lekker geluncht met een diningcity deal. Een vast driegangenmenu. Niet al te grote porties, maar juist voor een lunch prima. Heel goed wijnadvies en geen gezeur over de vraag naar gewoon water erbij. Voor het aantal gasten tijdens lunchtijd was de ruimte erg groot. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Een heerlijk verjaardagsetentje"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en een heel fijne verjaardag gevierd. Zeer prettige bediening, lekker eten en zeer goede wijnen. Wij hebben een topavond gehad.
-

"Heerlijk eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via vrienden bij jullie terecht gekomen.erg Lekker gegeten.Een aanrader !!
-