Restaurant Jacobsz in Amsterdam

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Jacobsz

Jacobsz
Ringdijk 1 , 1097AA Amsterdam

* NIEUW *

 

Restaurant Jacobsz, vindt je op de hoek van de gezellige Middenweg in Amsterdam-Oost in een prachtig monumtaal pand. Haar naam dankt zij aan de ontwerper van het gebouw "Caspar Philips Jacobszoon".

De chefs hebben de perfecte balans gevonden tussen het combineren van enerzijds klassieke gerechten en anderzijds technieken uit de moderne keuken. Zij beperken zich niet tot enkel de Europese keuken, maar laten zich inspireren door invloeden van keukens uit de hele wereld. 

Voor een eerlijk bedrag kun je heerlijk genieten bij dit restaurant. Niet voor niets is restaurant Jacobsz door Gault&Millau bekroond met de Prijs-Plezier award (2017). 

 

Let op: het maximum aantal personen per reservering is 8. Graag verzoeken we u het restaurant te contacteren wanneer u met meer gasten wenst te komen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Jacobsz


9,2

(11 Recensies)


eten

9.4

service

9.2

sfeer

9.1

"heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldig bezoek bij Jacobsz. Alles ging geweldig - eten was echt heerlijk, service was fantastisch en we brachten een zeer leuke avond in een ontspannen sfeer. Komt zeker op mijn lijst en ik kom terug.
-

"Echt een ontdekking!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een super fijne avond, werkelijk alles klopte. Fijne sfeer, vriendelijke, attente medewerkers die goed op de hoogte zijn van de producten en 6 gerechten die allemaal fantastisch lekker waren.We komen zeker terug met een culinair verwende vriendin die hier zeker ook blij van wordt. Tot snel, Wenda en Matina
-

"geen onvoldoende maar......"

6,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 8
Prijs- kwaliteit was onvoldoende. Erg veel gerechtjes met een plas vocht. De pasta was te zout. Ik kreeg wel een nieuwe portie maar ook die was te zout. De wijn per glas was erg duur. Bediening was vriendelijk maar niet zo professioneel. Verder was de akoestiek waardeloos. Ondanks dat het een leuk gelegen plek is ga ik er voor die prijs niet meer heen.
-

"Must go!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten, alles in balans en de bediening is vakkundig. Wij zijn fan!
-

"Jakobsz:mooi trendy!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
6 gangen menu bij Jakobsz, een mooi restaurant, op vrijdagavond helemaal vol!Tafeltjes staan dicht op elkaar, ook wel dure maaltijd. Wel verrassende combi:s, die soms erg lekker zijn. Geen echte top, maar wel goed en het proberen waard. Ook mooie wijnen in arrangement, vriendelijke serveersters.
-

"ik kom snel terug"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
SUPERBE als chef van Mange-tout catering Amsterdam heb ik intens genoten en geef Jakobsz een tien met een griffel
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Jacobsz