Over Brasserie 22

Brasserie 22
Kampstraat 22 , 1211 GE Hilversum

Ontdek Parijs in Hilversum! Bij Brasserie 22  vind je de Franse sferen niet alleen terug in de gerechten maar ook in de romantische ambiance. De gerechten zijn klassiek met een eigentijdse touch. Naast het ruime aanbod aan gerechten kun je ook heerlijk genieten van de ruim 40 Franse wijnen per glas.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie 22


9,0

(17 Recensies)


eten

9.1

service

9.2

sfeer

8.7

""

8,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 7
Wij hebben lekker gegeten, alleen de oesters waren zo klein, kleiner heb ik ze nog nooit gezien/gegeten. De ontvangst en service krijgt van mij en 10
-

"Lekker ongecompliceerd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Frans zonder poespas, kan dat wel? Ja, bij Brasserie 22 kan dat. Geen bloemblaadjes naast je gerecht om het er leuk uit te laten zien, maar wel gewoon lekker eten met verse ingredienten. Zo hebben wij ons drie-gangen menu ervaren. Onze gastheer maakt het ons prima naar onze zin, en vraagt na iedere gang of we even 10 minuten willen pauzeren of meteen door naar de volgende gang. Zo kan je zelf bepalen of je 90 of 180 minuten wilt dineren. Het wijnadvies was perfect. Het restaurant ziet er sfeervol uit met zijn wit/zwart, en grijze tinten, gelijkertijd ook gezellig en ongedwongen met de juiste verlichting. De achtergrond muziek staat afgesteld op het juiste niveau. Je kan horen welk nummer er wordt gespeeld, terwijl je toch conversatie kan voeren met je tafelgenoten zonder je stem te moeten verheffen. Kortom, een heerlijke avond gehad bij Brasserie 22, en zeker een restaurant om naar terug te keren.
-

"Heerlijk eten bij Brasserie 22"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ongedwongen sfeer, heerlijk gegeten en prima bediening! Zeer zeker de moeite waard om terug te komen.
-

"Heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ontzettend lekker gegeten, fantastische service en heerlijke wijnen. Wij gaan hier zeker vaker komen!
-

""

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
We waren blij om weer eens te eten in restaurant dat gezellig gevuld was met klanten. De bediening was ondanks de drukte vriendelijk. Zonder vraag werd er al bij binnenkomst een karaf water geserveerd. We hadden een verrassingsmenu via Primera (met 50% korting). We namen er ongezien een flesje wijn bij. De gerechten werden met weinig toelichting uitgeserveerd. De gerechten zagen er zeer verzorgd uit en waren stuk voor stuk smakelijk (wat te weinig groente bij het zeer malse kalfsbiefstukje). We genoten nog na met een voortreffelijke espresso. De prijs viel (exclusief de korting, ongeveer €110) een beetje tegen.
-

"Leuk restaurant met lekker eten"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Gezellig restaurant, vriendelijke bediening en lekker eten voor een leuke prijs met de Primera voucher.
-