Restaurant 't Ambachthuys in Hillegersberg

Over Restaurant 't Ambachthuys

't Ambachthuys
Kerkstraat 10 , 3054 NC Hillegersberg

Restaurant 't Ambachthuys huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg"aan de Kerkstraat nummer 10. Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur. 't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.

De klassieke Franse keuken is de basis maar evenzeer zijn ze altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, technieken en smaak combinaties.

Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Ambachthuys


9,2

(60 Recensies)


eten

9.2

service

9.4

sfeer

8.9

"Prima avond"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
Gezellige avond, wel wat gehorig. De gerechten waren prima, maar geen smaakknallers.
-

""

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Gezellig gedineerd. Voorgerecht prima. Hoofdgerecht minder. Beetje onduidelijke hapjes. Ook iets te vettig. Nagerecht goed. Wijnarrangement een zeventje. Chiliwijn niet zo’n goede keus. En i.p.v.een Cava? zou gewurztraminner beter zijn geweest. Verleden jaar in the Park gegeten en dat was werkelijk 100% voor zelfde prijs.
-

"'t Ambachtshuys Hillegersberg"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, menu aangepast aan enkele kleine wensen, geen enkel probleem. Vlotte correcte bediening, niet te formeel. Heerlijk gegeten, verrassende smaak combinaties. Zeker aan te raden. Niet te massaal, beperkt aantal tafels en goede afscheiding tussen de tafels, dus voldoende privacy. Gezellige moderne inrichting. Wel parkeerproblemen in de buurt, goed zoeken naar een vrij plekje.
-

""

7,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 7
Service: prima - niets op aan te merken. Hoewel t volgens de etikette niet heurt, is het bijzonder mee te maken dat er totaal niet gevraagd werd hoe het smaakt. Sfeer: ambiance is prima. Akoestiek vreselijk. Teveel herrie om gezellig te praten. Keuken: 1e gang dorade, was werkelijk top!! Gang 2 (toretelline met kreeft) en 4 (mango met chocola) warrn prima. Gang 3 (parelhoen met polenta) viel tegen.
-

"Heerlijk gegeten"

7,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 4
Het eten was van begin tot eind erg goed. In klassieke zin was de smaak en kwaltieit prima en er waren ook paar leuke verrassingen, zoals een japans fruit waar ik nog niet van gehoord had laat staan geproefd! We hadden de pech dat er een grote groep mensen iets te vieren hadden naast ons. Ze gedroegen zich prima, maar er was veel geluid dat op ons afkwam waardoor er geen sprake was van een rustig genieten van een lekkere maaltijd. Het personeel heeft ons wel verhuisd naar een rustigere tafel toen er een vrijkwam. Ik ben blij het restaurant een keer te hebben uitgeprobeerd, maar is niet mijn eerste keuze bij een volgende maaltijd, ondanks het feit dat het in principe alles heeft dat ik fijn vind in een restaurant; lekker eten, vriendelijk personeel, gezellige inrichting.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische locatie. Vlekkeloze bediening, en een keuken die kwaliteit met een gezonde dosis orginaliteit weet te combineren. En dat alles voor schappelijke prijzen. Dus Dimitri, full score voor jullie. En ik kom zsm weer langs.
-