Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen menu in Rijksmonument € 39,50


.

Geniet nu bij restaurant 't Ambachthuys in Rotterdam van een bijzonder 4 gangen menu.

Dit restaurant huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg". Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur.

't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie. De klassieke Franse keuken is de basis maar zo nu en dan wordt er een uitstapje gemaakt naar nieuwe ideeën, technieken en smaakcombinaties.

Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

 • Te reserveren t/m 30 september 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Ambachthuys

  't Ambachthuys
  Kerkstraat 10 , 3054 NC Hillegersberg

  Restaurant 't Ambachthuys huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg"aan de Kerkstraat nummer 10. Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur. 't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.

  De klassieke Franse keuken is de basis maar evenzeer zijn ze altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, technieken en smaak combinaties.

  Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Ambachthuys


  9,2

  (47 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.4

  sfeer

  8.9

  "Geweldige avond"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Hartelijke ontvangst. Voortreffelijk gegeten. Bijzondere smaakcombinaties. Zeer professionele bediening. Kortom als het jonge enthousiaste team zo doorgaat zit een ster er in de toekomst vast in. Wat een geweldige kok.
  -

  "Een avond om niet te vergeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gisteren een fantastische avond gehad, samen met onze vrienden uit Sint Petersburg. Veel waardering niet alleen voor de keuken, maar ook voor de warme gastvrije sfeer.
  -

  "Uitstekend en verrassend gegeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heb hier voor de 4e keer weer heerlijk gegeten. Puur en verrassend. De chef kent zijn vak en weet Franse klassiekers met nieuwe invloeden te combineren tot heerlijke, verfrissende en bijzondere combinaties.
  -

  "mooi locatie en fijn eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  prijs-kwaliteit goed in evenwicht correcte bediening leuke smaakcombinaties fijne ambiance lekker alcoholvrije cocktail!
  -

  "Meer dan “gewoon” uit eten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Op een doordeweekse dagheerlijk gegeten. Bijzondere combinaties en smaken. Soms wennen en verrassend. Zeker doen.
  -

  "Heerlijk! "

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Wij hebben genoten van het diner. Alle gerechten waren even heerlijk! Perfecte bediening en een gezellige en intieme ambiance. Ik moet zeggen dit restaurant komt wat mijn inziens in aanmerking voor een ster.
  -