Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen Winnaars menu € 39,50


.

Restaurant 't Ambachthuys is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant 't Ambachthuys gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 4-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 39,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

 • Te reserveren t/m 30 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Ambachthuys

  't Ambachthuys
  Kerkstraat 10 , 3054 NC Hillegersberg

  Restaurant 't Ambachthuys huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg"aan de Kerkstraat nummer 10. Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur. 't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.

  De klassieke Franse keuken is de basis maar evenzeer zijn ze altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, technieken en smaak combinaties.

  Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Ambachthuys


  9,2

  (44 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.4

  sfeer

  8.9

  "mooi locatie en fijn eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  prijs-kwaliteit goed in evenwicht correcte bediening leuke smaakcombinaties fijne ambiance lekker alcoholvrije cocktail!
  -

  "Meer dan “gewoon” uit eten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Op een doordeweekse dagheerlijk gegeten. Bijzondere combinaties en smaken. Soms wennen en verrassend. Zeker doen.
  -

  "Heerlijk! "

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Wij hebben genoten van het diner. Alle gerechten waren even heerlijk! Perfecte bediening en een gezellige en intieme ambiance. Ik moet zeggen dit restaurant komt wat mijn inziens in aanmerking voor een ster.
  -

  "Hier gaan we terug!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Eten was perfect, bediening alert, attent, verband prijs en kwaliteit ook geen reden voor het maken van een negatieve opmerking. Kortom: hier komen wij terug!,
  -

  "Leuke locatie, lekker gegeten in leuke ambiance, goede bediening"

  8,0
  eten: 7 service: 10 sfeer: 7
  We hebben genoten van en heerlijk menu op 19 mei j.l. Het was verrassend samengesteld, mooie combinaties, zowel, vis als vlees, goed van smaak. Het is een leuk restaurant. Aan de voorkant staan ook twee tafeltjes, leuk om even een aperitief te drinken. Helaas heeft het restaurant een slechte akoestiek. Naast ons zat een gezelschap van 8 personen waardoor het moeilijker werd om je zelf verstaanbaar te maken bij mijn eigen tafelgenoot. De prijzen voor de drank zijn absurt hoog. 8 glazen wijn voor € 55 = bijna € 7 per glas. Een Grap voor € 7 is ook duur.
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Was heerlijk, goede sfeer, goed wijnadvies, ontbrak aan niets!
  -