Diningcity Deal: Fantastisch Frans 3-gangen menu by Ron Blaauw € 29,50


.

Restaurant Ron Gastrobar Paris is verkozen tot een van de populairste restaurants bij de Nationale Restaurant Week 2018.

Je kan er terecht voor champagne en oesters aan de bar óf maak er een echt gastronomisch hoogstandje van met escargots, foie gras en grenouilles. En natuurlijk hoort bij al deze interessante en lekkere smaken een goed glas wijn. En wil jij dat ook heel voordelig doen?

Proef dan nu het winnende 3-gangen Restaurant Week menu voor maar € 29,50.

 

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Ron Gastrobar Paris

  Ron Gastrobar Paris
  Kleine-Gartmanplantsoen 11a , 1017 RP Amsterdam

  C’est la vie! In Ron Gastrobar Paris

  Waan je God in Frankrijk bij restaurant Ron Gastrobar Paris in Amsterdam. Op de kaart staan traditionele Franse klassiekers. De gerechten worden op Franse wijze geserveerd: smaakvol, stijlvol en authentiek.

  Kom in stijl genieten en waan je in het Parijs van de jaren '50, alleen dan in hartje Amsterdam! Tout est possible. Geniet van een glas champagne of een prachtig glas wijn aan de bar en laat je verrassen door de Franse cuisine.

  En laten we eerlijk zijn: Ron Gastrobar Paris is always a good idea! à bientôt!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Ron Gastrobar Paris


  7,3

  (27 Recensies)


  eten

  7.4

  service

  6.8

  sfeer

  7.7

  "Heerlijk en gezellig"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Enige maanden geleden at ik voor het eerst hier en was erg enthousiast over de gehele ervaring. Daarom reserveerde ik voor mijn verjaardag weer een tafeltje, toevallig tijdens Restaurantweek. Het ronde tafeltje halverwege de lange bar waarom ik had gevraagd stond voor ons gereserveerd; fijn begin! Goed wijnadvies, smakelijk gegeten; met verse ingrediënten was goed gekookt; inderdaad in Franse stijl en no-nonsense. Prettige bediening, fijn frans interieur waar ik me onmiddelijk op m'n gemak voel. De toiletten met thema-muziekje deed mijn Disney hart sneller kloppen; leuk gedaan. Bij het dessert kwam een heus vuurwerk als verjaarsverrassing. Bedankt en ik kom graag weer terug.
  -

  "Verre van speciaal"

  5,0
  eten: 4 service: 4 sfeer: 7
  Simpele gerechten en kleine porties. De steak was ongeveer 1/4 van wat je zou verwachten. Uiensoep met heeeeel veel kaas, een soort fondue met bouillon. Bediening die in twijfel trekt wat je besteld. Voor deze prijs zijn er heel veel restaurant die veel beter zijn in Amsterdam.
  -

  "Geweldig eten maar bediening een drama"

  7,0
  eten: 10 service: 1 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant met mooie sfeer maar de bediening was ondanks de aardige jongens en meisjes een drama en echt ver beneden het niveau van in principe een toprestaurant.
  -

  "Uiensoep met kaas!! "

  5,0
  eten: 4 service: 5 sfeer: 6
  Ik had hoge verwachtingen, maar eerlijk gezegd viel het een beetje tegen. Als jullie meedoen met het restaurantweek, kies dan gerechten uit, wat de meeste mensen ook lekker vinden of laat mensen kiezen uit meerdere opties. We kregen als voorgerecht "uiensoep met kaas" en het was echt niet te eten en het zag er ook niet uit. We hebben dit ook gezegd, maar ze deden er niks mee, erg jammer. Hoofdgerecht was oké en nagerecht was ook oké, niks bijzonders. Tip: laat mensen kiezen uit meerdere voor,- en nagerechten.
  -

  "Ok"

  6,3
  eten: 7 service: 6 sfeer: 6
  Bediening is ok. Doen hun ding, is niet heel persoonlijk. Blijven goed in de buurt en schenken steeds je water bij. Uiensoep was lekker, maar met wel heel veel kaas. Kikkerbilletjes met risotto erg lekker. Toetje, ijs met amandel/noten, naar mijn smaak te zoet, de chocoladesaus erbij was leuk getekend maar niet te proeven. Ben niet van mijn stoel geblazen qua eten. Je zit dicht op elkaar qua tafels. En al waren we het eerste koppel, het tweede koppel werd in een volledig leeg restaurant direct naast ons neergezet. Iets meer ruimte zou prettiger geweest zijn.... Maar ik snap dat je een restaurant zo vol mogelijk wilt vullen, al gaat dat voor de klant ten koste aan de sfeer en beleving.
  -

  "Goed eten op de tocht"

  5,3
  eten: 6 service: 4 sfeer: 6
  Helaas was het een van de koudste dagen van het jaar en dat was te merken, het was binnen koud en tochtig. De bediening was matig, eten werd niet geadviseerd en mijn rode wijn kreeg ik in een witte wijn glas. De uiensoep was goed, maar niet bijzonder. Het sukadevlees was goed bereid, maar er was geen groente op mijn bord te vinden. De nogat parfait was heerlijk en zag er mooi uit. Het dessert hebben we aan de bar opgegeten vanwege de tocht op de andere plek. Aan de bar werden we vergeten, ons bord werd niet afgeruimd, werd niet gevraagd of we nig iets wilden drinken en moesten moeite doen om de rekening te krijgen. Kortom, dit restaurant niet weer voor ons.
  -