Bistro Bar Ivory in Nijmegen

Over Bistro Bar Ivory

Bistro Bar Ivory
Van Welderenstraat 58 , 6511 MP Nijmegen

*Niet mogelijk om te reserveren voor een groep groter dan 8 personen.

Welkom bij het broertje van Restaurant Ivory, Bistro Bar Ivory. Tijs Huijbers heeft met zijn team de lekkerste gerechten samengesteld, om hun gasten te verwennen met fijne en verrassende smaken. De ingrediënten die Bistro Bar Ivory gebruikt zijn uitsluitend duurzame en eerlijke producten en dat proef je zeker terug!

Om de avond helemaal perfect te maken zal de gastheer van Bistro Bar Ivory, Stijn Boer, alle gasten op hun wenken bedienen. Bistro Bar Ivory heeft tevens een prachtige klimaatkast, waar de prachtigste wijnen in staan gepresenteerd. 

Heb je zin in een gezellige en culinaire avond? Reserveer dan snel bij Bistro Bar Ivory. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bistro Bar Ivory


8,6

(35 Recensies)


eten

8.5

service

9.2

sfeer

8.1

"Wat een aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een fijne plek om op een ontspannenn, niet zo opgeprikte wijze, toch te kunnen genieten van ontzettend lekkere gerechten. Gisteravond met mijn broer en zus genoten van het 5-gangen verrassingsmenu en werkelijk elk gerecht was bijzonder, goed bereid en smaakvol. Je voelt je er thuis en de bediening bracht nieuw gerecht of een drankje in een prettig tempo. Kortom: prijs-kwaliteit-verhouding (zeker met de diningcity deal) is erg goed!
-

"soep"

4,3
eten: 4 service: 5 sfeer: 4
het 5-gangen diner bestaan uit (te) veel vloeibare gerechten en het hoofgerecht teruggestuurd vanwege flinke zenuw door het vlees.
-

"Ongedwongen en goede kwaliteit"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Op basis van de goede recensies onze keuze gemaakt bij Dining city. Dat werd bewaarheid. 5-Gangen menu van goede kwaliteit, zeer prettige en aimabele bediening; gastvrouwen die wisten wat er op tafel werd gepresenteerd, lekkere wijnen, kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond.
-

"Het was genieten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het is genieten bij Bistro Yvory. Je voelt je er ' thuis ' door de hartelijke ontvangst en de vriendelijke bediening. Het 5 gangen verrassingsmenu was heerlijk. Mooie gerechten met een fijne subtiele smaak. Ook de vegetarische gerechten zijn niet standaard maar met zorg bereid. We komen zeker terug !
-

""

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Lekker gegeten in een gezellige sfeer. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Komen hier beslist nog eens terug
-

"Bezoek met 2 personen via Diningcity"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Een 5 heerlijke gangen diner genoten met 2. Eten werd met gelijke tussen vallen qua tijd geserveerd, kregen een korte uitleg wat het precies was. Porties waren niet te groot, smaakte erg goed!
-