Restaurant Bistro de Overkant in Doorn

Over Restaurant Bistro de Overkant

Bistro de Overkant
Dorpsplein 6 , 3941 JH Doorn

Bistro de Overkant is een sfeervolle locatie gelegen in het centrum van het pittoreske Doorn. Je kunt er in zeer gemoedelijke sfeer ontspannen en lekker dineren. 

 

Bij Bistro de Overkant wordt er uitsluitend met verse producten gewerkt, waarbij de keukenbrigade nagenoeg alles zelf prepareert. Het streven is dat elke gast moet kunnen genieten van zijn of haar maaltijd, in een entourage van huiselijke warmte! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro de Overkant


8,0

(2 Recensies)


eten

9.5

service

6.5

sfeer

8.0

"Boek mee nemen"

6,7
eten: 9 service: 3 sfeer: 8
Het eten was meer dan prima,, maar dit kan niet gezegd worden van de bediening. De pauzes tussen de gangen waren veel te lang 2 1/5 uur tafelen voor een 3 gangen menu vind ik toch echt te lang, en als er dan tussendoor nog iemand langskomt om te vragen of de lege glazen misschien gevuld moeten worden, maar ook dat was niet het geval. Mijn advies je kan er erg lekker eten maar je doet er verstandig aan wat te lezen mee te nemen.
-

"Prachtmenu"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Deze keer het driegangen verrassingsmenu genomen en ook dat beviel weer uitstekend. Spannende voor- en nagerechten en een boterzacht vleesgerecht in het midden. Met een flesje Malbec erbij een culinaire topervaring.
-