Restaurant De Molenaar in Onderdendam

Over Restaurant De Molenaar

De Molenaar
Uiterdijk 4 , 9959 PK Onderdendam

In het Groningse dorp Onderdendam is het restaurant De Molenaar gevestigd. Chef kok Martin Kooijker werkt met een menukaart. Hij creëert de lekkerste gerechten, alle producten zijn afkomstig uit Onderdendam en uit de omgeving. Martin zorgt voor een origineel, gevarieerd, vers en creatief menu. 

De kookstijl van Martin is gebaseerd op de Franse keuken, maar ook met invloeden uit alle delen van de wereld. 
Mocht u allergieën hebben of volgt u een dieet? Dan is dat geen probleem, de Molenaar houdt daar graag rekening mee. 

Nieuwsgierig naar dit gezellige restaurant? Kom dan snel een keer langs en laat u verwennen!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Molenaar


9,3

(8 Recensies)


eten

9.1

service

9.5

sfeer

9.3

"Zeer veelbelovend"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n jonge leeftijd al zo koken; dat belooft nog wat! En waar kom je dat tegen dat de chef-kok je zelf terugbelt na je reservering. We komen zeker binnenkort terug; als het kan 's middags in het weekend.
-

"Heerlijk avondje uit eten! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets, terwijl het ook regende, kwam de chef naar ons toe om ons een paraplu aan te bieden. Dit was tekenend voor de service van de molenaar. De nieuwe chef van dit restaurant maakt het bezoek aan de molen tot een bijzonder aangename culinaire ervaring.
-

"Fijne avond gehad in de Molen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik kende het restaurant van bezoeken in 2014 en 2015, destijds met een andere eigenaar met Michelin ster, Er is met de nieuwe eigenaar/kok weinig veranderd, zelfde kwaliteiten, eten, ambiance , service, kortom top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
-

"Culinair genieten"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en liefde koesteren. Dit maal bij De Molenaar, in de oude korenmolen Hunsingo in Onderdendam. Prachtig gelegen aan het water in een sfeervol Gronings dorpje. Dickens in de lente zeg maar. Deze woensdagavond was het restaurant goed bezocht. Martin Kooijker, de aardige jonge kok van dit voormalig sterrenrestaurant heeft de zaak overgenomen en het menu naar eigen inzicht aangepast. Het is er zeker niet slechter van geworden. De ontvangst was aller vriendelijkst, de ober voorkomend, het eten zeer smakelijk en de voorgestelde wijnen smaakvol passend en verrassend. Wat een heerlijke culinaire avond. We waren als gewoonlijk de laatsten die vertrokken. Een deel van ons gezelschap bleef op zolder overnachten en genoot de ochtend na dit feestmaal nog van een heerlijk ontbijt. Respect en complimenten voor het team, maar vooral voor de jonge eigenaar die zonder kapsones de sterren van de hemel kookt en dan ook nog even de vloer dweilt. Fantastisch.
-

"Prachtige setting, gezellige sfeer, lekker eten"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijke, joviale maar zeer professionele personeel. Heerlijk eten, persoonlijke aandacht van de zeer jong, maar ook zeer capabele kok. Een super avond gehad.
-

"Wat een verwennerij!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat hebben we met ons gezin gisteravond genoten van alle heerlijkheden die ons zijn voorgeschoteld! De entourage ,de bediening,de verrassende combinaties uit de keuken waren super.De benadering was buitengewoon vriendelijk terwijl ook met alle wensen van ons als gasten werd rekening gehouden.
-