Diningcity Deal: Fantastisch 4-gangen Winnaars menu € 37,50


.

Restaurant De Molenaar is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is De Molenaar gekozen tot een van de winnaars van regio Friesland-Groningen tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,75.

Wil je het winnende 4-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

  • Te reserveren t/m 22 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
  • Over Restaurant De Molenaar

    De Molenaar
    Uiterdijk 4 , 9959 PK Onderdendam

    In het Groningse dorp Onderdendam is het restaurant De Molenaar gevestigd. Chef kok Martin Kooijker werkt met een menukaart. Hij creëert de lekkerste gerechten, alle producten zijn afkomstig uit Onderdendam en uit de omgeving. Martin zorgt voor een origineel, gevarieerd, vers en creatief menu. 

    De kookstijl van Martin is gebaseerd op de Franse keuken, maar ook met invloeden uit alle delen van de wereld. 
    Mocht u allergieën hebben of volgt u een dieet? Dan is dat geen probleem, de Molenaar houdt daar graag rekening mee. 

    Nieuwsgierig naar dit gezellige restaurant? Kom dan snel een keer langs en laat u verwennen!

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant De Molenaar


    9,4

    (12 Recensies)


    eten

    9.4

    service

    9.7

    sfeer

    9.3

    "Top!"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Zalig gegeten in een huiselijke sfeer met een kundige gastvrouw en goede bediening! Ook kok Martin kwam zelf even langs aan tafel! Echt een heerlijke avond gehad met fantastisch lekker eten!
    -

    "subliem"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Mooie locatie de gerestaureerde molen. Ambiance schitterend, hele hartelijke ontvangst. De zeer jonge eigenaar/kok Martin doet er werkelijk alles aan om het je naar de zin en smaak te maken. Hij komt persoonlijk aan tafel kennismaken. Het eten was in 1 woord geweldig. Prachtige opgemaakte gerechten die tongstrelend waren met mooie bijpassende wijnen, met kennis van zaken. In dit restaurant klopt alles tot in de puntjes. Groot compliment voor het hele team.
    -

    "Wauw!"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Gisteravond mogen genieten van een heerlijk diner! Ik ben nog onder de indruk van de prachtige smaken, de sfeer en het enthousiasme van het team. Overal is over nagedacht. Dikke pluim en tot ziens!
    -

    "Jonge, Charmante Topkok"

    9,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 7
    Groot talent staat hier in de keuken. Hij was al goed, maar groeit en heeft inmiddels een eigen signatuur ontwikkeld. Heerlijk gegeten en servicegerichte bediening. Het was een verwenavond. Aandachtspuntje, dat moet er toch ook zijn. Wellicht nog wat mooiere wijnen selecteren bij het menu.
    -

    "Zeer veelbelovend"

    9,0
    eten: 9 service: 9 sfeer: 9
    Heerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n jonge leeftijd al zo koken; dat belooft nog wat! En waar kom je dat tegen dat de chef-kok je zelf terugbelt na je reservering. We komen zeker binnenkort terug; als het kan 's middags in het weekend.
    -

    "Heerlijk avondje uit eten! "

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets, terwijl het ook regende, kwam de chef naar ons toe om ons een paraplu aan te bieden. Dit was tekenend voor de service van de molenaar. De nieuwe chef van dit restaurant maakt het bezoek aan de molen tot een bijzonder aangename culinaire ervaring.
    -