Reviews van Restaurant La Tasca


9,0

(18 Recensies)


eten

9.3

service

8.8

sfeer

8.8

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een juweeltje in Delft. Alles klopt. Wij gaan snel weer terug.
-

"Verrassend goed"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten is iedere keer weer verrassend goed. Prima bediening en ook het wijnarrangement is prima.
-

"Verwennerij bij La Tasca"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk verrassend gegeten. Vriendelijk personeel. Je voelt je echt gast, de kok/eigenaar komt ook aan je tafeltje vragen hoehet smaakt. We hadden verrassings menu. Het tussengerecht : soort taartje van verse pasta gevuld met diverse soorten geiten kaas spinazie en noten was verrukkelijk. Maar voorgerecht salade met sardien(tje) en hoofdgerecht gerookte makreel prima. Kwaliteit-prijsverhouding top.
-

"Goed restaurant"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Gisteren heerlijk gegeten bij restaurant La Tasca in Delft. Het eten was heerlijk, verfijnde smaak en gevarieerd, de borden waren mooi opgemaakt. De bediening was erg vriendelijk. Een echte aanrader. Ikzelf en ook mijn vriendinnen zullen zeker terugkomen in dit restaurant. Het is ook aan te raden bij familie en vrienden. Genoten.
-

"Superb!"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
La Tasca is een prima restaurant om te dineren. We zaten buiten met een lekker glaasje cava. Het concept was verrassingsmenu met heerlijke verschillende smaken, met een glas Italiaanse or Portugese rode huiswijn. Eten is goed, maar flink aan de prijs.
-

""

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Het was een verrassing en zeker value for money. De 4 gegeten gerechten waren uitstekend (en origineel), behoudens het lamsvlees in het 3e gerecht wat iets malser en wat zouter gekund had. ( zout om discreet toe te voegen stond ook niet op tafel
-

"Goede hernieuwde kennismaking."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Ik was al weer enige tijd niet geweest, omdat ik inmiddels gepensioneerd ben en dus ligt Delft niet meer op de route. Maar het was zeker de moeite waard om weer eens een keer hierte eten.
-

"La Tasca: een absolute aanrader !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk, met de nodige creativiteit gemaakt, zeer gevarieerd, eten. Met onze wensen vooraf is perfekt rekening gehouden. Zeer prettige bediening. alle tijd voor uitleg. Erg plezierig dat het mogelijk is om een wijnarrangement te bestellen met per gang een half glas. Overigens werd er royaal geschonken. De wijn paste prima bij de gerechten. Ook de sfeer in het restaurant was uitstekend, terwijl alle tafels bezet waren.
-

"Heerlijk verrast"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij La Tasca. Het is leuk dat je elke avond verrast wordt door de chef en vriendelijke bediening met een heerlijke maaltijd.
-

"Verrassende keuken"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Wat een prachtige gerechten. Bediening is aardig en vlot. Enig minpuntje zijn de karig geschonken glazen wijn.
-

"Jammer!"

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
La Tasca is niet wat wij ervan verwachten. We hadden een driegangenmenu, maar kregen er vier. Wat aardig dachten we, maar de aap kwam uit de mouw: ongevraagd moesten wij voor het dessert bijbetalen. Een dessert dat wij niet zelf konden kiezen en waar wij ook niet zelf voor gekozen zouden hebben,. Er is wel een kopje koffie ter compensatie aangeboden, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het restaurant was slecht bezet voor een vrijdagavond en dat komt de sfeer ook niet ten goede. De canelloni was uitstekend, daar tegenover stond dat de wijnglazen wel heel zuinig geschonken werden. Hier gingen echt meer dan 6 glazen uit een fles. Jammer.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Verrassingsmenu was erg verrassend lekker met een prima kwaliteit/prijsverhouding. Bijbehorende wijnarrangement. Niet goedkoop maar wel prima kwaliteit. Echt een plek om naar terug te gaan.
-

"heel lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden heel vriendelijk ontvangen met een glaasje cava en hebben daarna heel lekker gegeten en ook in een goed tempo. Het werd ook steeds lekkerder. Top avond gehad voor herhaling vatbaar.
-

"Top gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een mooie plaats aan het raam. Fantastisch gegeten, mooie creaties, aparte wijnen die goed matchen. Super bediening en met allergieen werd keurig rekening gehouden. Een zeer geslaagde avond.
-

"Genieten bij Tasca"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De beoordeling zegt voldoende. Gewoon gaan en genieten
-

"Aanrader! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en wijnarrangement gehad. Het personeel is top! We hebben een ontspannen top avond gehad.
-

"Top gegeten"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Zeker een van de betere restaurants in Delft. Wij hadden het all-inclusive arrangement. Heerlijke gerechten en wijnen erbij. Aardige bediening ook.
-

"Dinner waar je smaakpapillen maximaal worden geprikkeld"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Na een hartelijke ontvangst kregen we een tafeltje bij het raam toegewezen. La Tasca staat voor smakelijk eten, goede combinatie van smaken, voorgerecht antipasti en hoofdgerecht waren voortreffelijk, aangevuld met wijn die we zelf uitgekozen hebben. Mooi opgemaakte borden zijn ware kunststukjes. Personeel heeft alle aandacht voor haar gasten. Een nagerecht en koffie maakten de avond kompleet. Dank aan de chef, we komen zeker terug.
-