Diningcity Deal: Culinair 3-gangendiner in grachtenstad Delft € 27,50


Heerlijk diner aan één van de mooiste grachten van Delft!

De Voldersgracht is dé mooiste gracht van Delft als je het ons vraagt. Laat nou net Restaurant La Tasca ook gevestigd zijn op deze toplocatie.

Al sinds 1998 worden hier de sterren van de hemel gekookt: liefde en zorg zorgen voor de heerlijkste gerechten. De bedieningsbrigade staat bovendien klaar om jou gastvrij te ontvangen! Kom jij ook genieten? Speciaal voor jou serveert La Tasca nu een 3-gangendiner voor slechts €27,50.

 

 

 • Te reserveren t/m 1 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant La Tasca

  La Tasca
  Voldersgracht 13 & 14 , 2611 ET Delft

  Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukensrondom de Middellandse Zee.

  De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. La Tasca werkt voornamelijk met biologische producten van kleine, ambachtelijke producenten.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant La Tasca


  9,1

  (13 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  8.9

  sfeer

  8.8

  ""

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Het was een verrassing en zeker value for money. De 4 gegeten gerechten waren uitstekend (en origineel), behoudens het lamsvlees in het 3e gerecht wat iets malser en wat zouter gekund had. ( zout om discreet toe te voegen stond ook niet op tafel
  -

  "Goede hernieuwde kennismaking."

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Ik was al weer enige tijd niet geweest, omdat ik inmiddels gepensioneerd ben en dus ligt Delft niet meer op de route. Maar het was zeker de moeite waard om weer eens een keer hierte eten.
  -

  "La Tasca: een absolute aanrader !"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk, met de nodige creativiteit gemaakt, zeer gevarieerd, eten. Met onze wensen vooraf is perfekt rekening gehouden. Zeer prettige bediening. alle tijd voor uitleg. Erg plezierig dat het mogelijk is om een wijnarrangement te bestellen met per gang een half glas. Overigens werd er royaal geschonken. De wijn paste prima bij de gerechten. Ook de sfeer in het restaurant was uitstekend, terwijl alle tafels bezet waren.
  -

  "Heerlijk verrast"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij La Tasca. Het is leuk dat je elke avond verrast wordt door de chef en vriendelijke bediening met een heerlijke maaltijd.
  -

  "Verrassende keuken"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten. Wat een prachtige gerechten. Bediening is aardig en vlot. Enig minpuntje zijn de karig geschonken glazen wijn.
  -

  "Jammer!"

  5,3
  eten: 6 service: 6 sfeer: 4
  La Tasca is niet wat wij ervan verwachten. We hadden een driegangenmenu, maar kregen er vier. Wat aardig dachten we, maar de aap kwam uit de mouw: ongevraagd moesten wij voor het dessert bijbetalen. Een dessert dat wij niet zelf konden kiezen en waar wij ook niet zelf voor gekozen zouden hebben,. Er is wel een kopje koffie ter compensatie aangeboden, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het restaurant was slecht bezet voor een vrijdagavond en dat komt de sfeer ook niet ten goede. De canelloni was uitstekend, daar tegenover stond dat de wijnglazen wel heel zuinig geschonken werden. Hier gingen echt meer dan 6 glazen uit een fles. Jammer.
  -