Small a2e8be4a 83f8 460b bd47 f34880c7cb56

Online Reserveren

DEAL: 3-gangendiner nu 27,50 Te reserveren t/m 1 december 2018

A2e8be4a 83f8 460b bd47 f34880c7cb56
€ 27,50
Van € 34,50
Korting 20%
Voordeel € 7,00

Heerlijk diner aan één van de mooiste grachten van Delft!

Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vind je Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg en verstand de lekkerste gerechten klaar te maken. Het personeel zorgt voor een gastvrij ontvangst en een goede sfeer. De passie waarmee de koks in de keuken staan proef je terug in de gerechten en omdat La Tasca niet met een vaste menukaart werkt, is dit een perfecte manier om je te laten verrassen met een uitgebreid diner.

Voordelen

+ Smaakvol 3-gangendiner met verse ingredienten 
+ Gelegen aan één van de mooiste grachten van Delft
+ Geldig van maandag tot en met zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Gratis annuleren

* Te reserveren t/m 31 maart 2018
* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant La Tasca

La Tasca
Voldersgracht 13 & 14 , 2611 ET Delft

Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukensrondom de Middellandse Zee.

De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. La Tasca werkt voornamelijk met biologische producten van kleine, ambachtelijke producenten.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Tasca


9,0

(10 Recensies)


eten

9.6

service

8.8

sfeer

8.7

"Heerlijk verrast"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij La Tasca. Het is leuk dat je elke avond verrast wordt door de chef en vriendelijke bediening met een heerlijke maaltijd.
-

"Verrassende keuken"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Wat een prachtige gerechten. Bediening is aardig en vlot. Enig minpuntje zijn de karig geschonken glazen wijn.
-

"Jammer!"

5,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 4
La Tasca is niet wat wij ervan verwachten. We hadden een driegangenmenu, maar kregen er vier. Wat aardig dachten we, maar de aap kwam uit de mouw: ongevraagd moesten wij voor het dessert bijbetalen. Een dessert dat wij niet zelf konden kiezen en waar wij ook niet zelf voor gekozen zouden hebben,. Er is wel een kopje koffie ter compensatie aangeboden, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het restaurant was slecht bezet voor een vrijdagavond en dat komt de sfeer ook niet ten goede. De canelloni was uitstekend, daar tegenover stond dat de wijnglazen wel heel zuinig geschonken werden. Hier gingen echt meer dan 6 glazen uit een fles. Jammer.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Verrassingsmenu was erg verrassend lekker met een prima kwaliteit/prijsverhouding. Bijbehorende wijnarrangement. Niet goedkoop maar wel prima kwaliteit. Echt een plek om naar terug te gaan.
-

"heel lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden heel vriendelijk ontvangen met een glaasje cava en hebben daarna heel lekker gegeten en ook in een goed tempo. Het werd ook steeds lekkerder. Top avond gehad voor herhaling vatbaar.
-

"Top gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een mooie plaats aan het raam. Fantastisch gegeten, mooie creaties, aparte wijnen die goed matchen. Super bediening en met allergieen werd keurig rekening gehouden. Een zeer geslaagde avond.
-