Diningcity Deal: Culinair 3-gangendiner in grachtenstad Delft € 27,50


Heerlijk diner aan één van de mooiste grachten van Delft!

De Voldersgracht is dé mooiste gracht van Delft als je het ons vraagt. Laat nou net Restaurant La Tasca ook gevestigd zijn op deze toplocatie.

Al sinds 1998 worden hier de sterren van de hemel gekookt: liefde en zorg zorgen voor de heerlijkste gerechten. De bedieningsbrigade staat bovendien klaar om jou gastvrij te ontvangen! Kom jij ook genieten? Speciaal voor jou serveert La Tasca nu een 3-gangendiner voor slechts €27,50.

 

 

 • Te reserveren t/m 15 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant La Tasca

  La Tasca
  Voldersgracht 13 & 14 , 2611 ET Delft

  Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukensrondom de Middellandse Zee.

  De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. La Tasca werkt voornamelijk met biologische producten van kleine, ambachtelijke producenten.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant La Tasca


  8,9

  (24 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  8.9

  sfeer

  8.6

  "Goed!"

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten en bediening zeer vriendelijk. Leuke avond gehad.
  -

  ""

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  EEN GEWELDIGE KOK wij hebben genoen van de originele en zeer goed bereide gerechten
  -

  ""

  7,7
  eten: 9 service: 8 sfeer: 6
  Het eten was goed en verrassend, verrassend was echter ook dat een huiswijntje 5,50 kost en dat in het verassingsmenu de entree en het dessert niet in de prijs waren begrepen Als dat van te voren was vermeld hadden we dat fijner gevonden. Het kleine menukaartje werd al vrij snel van de tafel verwijderd zodat we nog minder informatie hadden. Heerlijk eten met een bijsmaak dus.
  -

  ""

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Het voorgerecht kon mij en mijn tafelgenoot niet erg bekoren. Het was een groentegerechtje uit Zuid-Italië maar ik heb niet het idee dat het daar rauw wordt geserveerd. Pasta was lekker maar smaakte door de ingrediënten meer Aziatisch dan Mediterraans. Vlees met verschillende groenten was heerlijk. Mijn eerste ervaring in het voorjaar was beter maar dat is een kwestie van smaak want de bereiding van de gerechten is over het algemeen prima. Ga het in de toekomst waarschijnlijk nog wel een keer proberen. Er wordt helaas alleen een verrassingsdiner geserveerd en ik zou iets meer te kiezen willen hebben.
  -

  "Een leuke avond met aandachtspunten"

  7,7
  eten: 7 service: 8 sfeer: 8
  We hadden op zaterdagavond ingetekend voor het driegangenmenu van € 27,50. Bij aankomst bleek het driegangenmenu € 35,50 te kosten. Dat is vreemd en niet goed. We hebben verder redelijk tot goed gegeten. De opmaak van de gerechten is prima. Maar 2 van de 3 gerechten met vis, waaronder makreel, sprak ons minder aan. De bediening was prima en ook de sfeer in La Tasca is oké. Inclusief wijn en koffie waren we € 70 p.p. kwijt. Net iets teveel voor het gebodene.
  -

  "Blinde keuze met verrassend resultaat"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten in een rustige omgeving met ruimte om de tafels. Het verrassingsmenu was zeer de moeite waard. Een aanrader.
  -