Restaurant Bistro VOS in Hilversum

Over Restaurant Bistro VOS

Bistro VOS
Biersteeg 15 , 1211 GC Hilversum

Midden in het historische centrum van Hilversum, dichtbij het station, is Bistro VOS gevestigd. Een heerlijke plek waar kwaliteit, betaalbaarheid en gastvrijheid hand in hand gaan. Geïnspireerd door de seizoenen verrast Casper de Vos met gerechten voor diner en borrel die gekenmerkt worden door traditie én innovatie.

Buiten onze seizoensgebonden kaart om serveren wij ook een wekelijks wisselend menu, samengesteld uit dagverse producten van de beste kwaliteit. Het gaat er bij ons altijd om de producten voor zich te laten spreken; de beste ingrediënten combineren met de juiste technieken. Maar ook ben je welkom om een – uitgebreide – borrel te drinken; binnen, of met lekker weer op ons zonnige terras. Wij serveren heerlijke wijnen, maar in het bijzonder zijn wij trots op ons ruime assortiment bieren en onze bijzondere borrelkaart, met producten speciaal voor ons bereid. Kortom, zowel fijnproevers als gezellige genieters kunnen bij ons terecht. 

Lekker eten en drinken is een feest; wij vieren het iedere dag!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro VOS


7,3

(3 Recensies)


eten

8.0

service

7.3

sfeer

6.7

"bij vos"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
klein maar gezellig .lekker gegetenh
-

"Dag heren..."

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Als echtpaar begroet worden met “Dag heren!” Was redelijk gênant. Eten was redelijk.
-

"etentje Vos"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Niet de juiste avond gekozen, het was zeer rustig. Deed niets af aan de bediening en verzorging. De bediening was goed zonder overdreven te zijn. Het eten zag er goed verzorgd uit en was goed van smaak
-