Restaurant De Olifant in Breukelen

Over Restaurant De Olifant

De Olifant
Straatweg 1 , 3621 BG Breukelen

Sinds 2015 is De Olifant niet alleen een evenementenlocatie, maar ook een volwaardig restaurant met Italiaanse keuken. Frank Opperhuizen zijn kookkunsten staan garant voor eerlijke en verse Italiaanse gerechten bij restaurant De Olifant in Breukelen. Zijn vakbekwaamheid en creativiteit staan garant voor een avondje échte cucina Italiana. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Olifant


9,0

(28 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

8.8

"Heerlijk eten in top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische restaurant! Heerlijk eten, mooi plekje, vriendelijk personeel. Aanrader!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk eten , vriendelijke bediening en je zit er leuk.
-

"Prima!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uiteindelijk A la cart gegeten. Heerlijke gerechten van goede producten en goede wijn. Erg fijne bediening en warme sfeer.
-

"Italiaanse proeverij"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heerlijke diverse Italiaanse gerechten. Goede smaken. Goede wijn. Zowel de piemonte als de ripasso. Ongedwongen sfeer. Goede prijs- kwaliteit
-

""

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten!
-

"Niet hoogstaand, wel heel leuk"

7,0
eten: 6 service: 8 sfeer: 7
De italiaanse keuken kan ons wel bekoren, vandaar dat wij voor De Olifant gekozen hadden. Het werd een avond shared dining, best leuk. De antipasti-plank was leuk. Niet heel verrassend, maar wel heel lekker. De hoofdgerechtjes waren prima. Leuk was de gnocchi met peer erdoorheen, was heel verrassend. De risotto was zozo. Nagerechten delen was een beetje gek, omdat er van alles 2 was, behalve van de creme brulée en de tiramisu. En de créme brulée was dan ook best klein en dan nog delen. Ik hoorde aan de andere tafel overigens nog wel dat er nog 1 gevraagd kon worden, dit werd bij ons niet medegedeeld. De wijnkaart is niet heel uitgebreid, hierdoor konden we wel alle wijnen die per glas geserveerd werden uitproberen. De bediening is vriendelijk, geen poespas en snel.
-