Diningcity Deal: Fantastisch 6-gangen Winnaars menu € 57,50


.

Restaurant Graham's Kitchen is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Graham's Kitchen gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 6-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 57,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Graham's Kitchen

  Graham's Kitchen
  Hemonystraat 38 , 1074 BS Amsterdam

  Chefkok Graham Mee is geboren en getogen in Liverpool. Als topkok heeft hij in zowel Britse als Nederlandse Michelinkeukens zoals Le Restaurant* en 't Brouwerskolkje** gewerkt. Inmiddels is Amsterdam al meer dan 20 jaar zijn 'home away from home'.

  Tegenwoordig ontvangt hij u graag in zijn eigen restaurant: Graham’s Kitchen. Een heerlijk 3-, 4-, 5- of 6-gangendiner, ondersteund door lekkere, maar betaalbare wijnen in een ontspannen sfeer. Er wordt gekookt met smaak in de hoofdrol en je wordt verwend met spannende combinaties van pure ingrediënten. 

  Je vindt Graham’s Kitchen op de Hemonystraat 38. Nabij de Amstel, op de grens tussen Oost en de Pijp, twee van Amsterdam’s meest bruisende wijken. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Graham's Kitchen


  9,1

  (43 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.0

  sfeer

  9.0

  "Disappointed"

  6,0
  eten: 6 service: 5 sfeer: 7
  I had high expectations on this restaurant since the fuzz it has created on foodies through all the city. I got disappointed in every aspect I can imagine: service is below the average. The food lacks balance and goes bad sometimes. My favorite course was a dried foam with mushrooms that was too salty. The desert was too sweet and the main course was untasteful. Even the songs they played didn't mix with the modernist culinary they tried to serve. It was a selection of bad pop music.
  -

  "Disappointed"

  5,3
  eten: 4 service: 4 sfeer: 8
  We had high expectations for Graham's Kitchen and were disappointed. Service wasn't good for a restaurant at this price range, just average service where you need to fight for attention from the waitress. Food was very unbalanced in taste: tasteless beef, too sweet dessert, failed attempt at a foam on a mushroom dish. Will not come back. I've had better food in Amsterdam for less than half the price.
  -

  "Great food and service"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Great food and service
  -

  "Heerlijke avond uit bij Graham's Kitchen"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Fantastische avond gehad bij Graham's Kitchen. Er hangt een ongedwongen sfeer in het restaurant, de bediening is attent en vriendelijk. Het eten was super. Een heerlijke combinatie van smaken en geuren. Ook de vega's komen uitstekend aan hun trekken. Een absolute aanrader, we komen zeker terug.
  -

  "Uitstekend restaurant"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  In het kader van de restaurantweek hadden we gereserveerd op 20 maart 2018 in Graham's Kitchen. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen van meerdere personeelsleden een hand wat van mij trouwens niet hoeft. Het volume van de muziek stond op gemiddeld en wat mij betreft mocht het een tikje zachter. De lichtsterkte van lampen stond op 'romantisch' wat natuurlijk handig is als je daar mede bent om iemand te versieren. Het voorgerecht was een tonijnsalade en die was ronduit fantastisch! Het hoofdgerecht was Angus Beef en dat was voortreffelijk. Toen we na afloop aan de chef vroegen hoe hij het zo mals gekregen had zei hij 'sous vide'. Zo'n apparaat gaan we nu ook kopen. Ik was vergeten om te vertellen dat ik niet van zoet hou en het nagerecht (ijs, een soort karamel en dergelijke) was niet aan mij besteed. Mijn vrouw heeft beide borden schoon opgegeten en ze kan nu weer aan de lijn. Hoe dan ook, als je indruk wilt maken op iemand of gewoon alleen lekker wilt eten, kun je daar gerust reserveren. Het zou me verbazen als het je zou tegenvallen. We gaan vast nog eens terug.
  -

  "Smaken blijven centraal, en hoe!"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Smaken blijven centraal, en hoe! Waar vele chefs nog wel eens willen over-experimenteren waardoor de smaakverhoudingen verdwijnen door te veel of te weinig textuur-onderzoek, het zuurtje ergens onverwachts moet opduiken, of de kleur gedeconstrueerd moet worden zodat het oog verleid wordt om de smaakpapillen reeds te laten voorproeven, is hier sprake van de ultieme samenhang. Ook hier een creatie op je bord waarin aan alle facetten van een product gedacht wordt: kleur, geur, textuur, temperatuur... maar het doel lijkt de samenhang die in je mond ontstaat. Daarbij ook wel eens fijn dat er niet te makkelijk met zuur en zoet gegoocheld wordt. Heerlijk subtiel! Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!
  -