Diningcity Deal: Verrukkelijk 3-gangen diner € 31,50


.

Restaurant Herberg de Gouden Leeuw is een van de populairste van de Restaurant Week 2018! 

Op basis van het aantal gasten is restaurant Herberg de Gouden Leeuw gekozen tot een van de populairste tijdens de Restaurant Week 2018.

Wilt u (nogmaals) het winnende 3-gangen diner proeven voor slechts €31,50 euro per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel.

 

 • Te reserveren t/m 14 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Herberg de Gouden Leeuw

  Herberg de Gouden Leeuw
  Bovenstraat 2 , 7226 LM Bronkhorst

  Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw ligt in Bronkhorst.

  Gelegen in het hart van het meest pittoreske dorpje van Nederland, ligt het monumentaal sfeervolle hotel restaurant Herberg de Gouden Leeuw. Het dorp Bronkhorst, dat in totaal 150 inwoners telt, is het kleinste dorpje van Nederland. In de jaren zestig werd Bronkhorst geheel gerestaureerd en in originele staat hersteld. Door de restauratie is Bronkhorst weer helemaal in middeleeuwse sferen gekomen. Temidden van dit pittoreske dorp en tegenover het oude Slotkapel, ligt het mooiste en de oudste stadsboerderij van Nederland waarin het sfeervolle hotel restaurant Herberg De Gouden Leeuw zit gevestigd.  

  Gevestigd in drie gerenoveerde monumentale panden, is hotel restaurant De Gouden Leeuw onmisbaar in het authentieke landschap van Bronkhorst. Hierdoor biedt ze, als echte herberg, een warm en modern onderkomen aan haar gasten. Naast de unieke locatie heeft Herberg De Gouden Leeuw een aantrekkelijk menu waarin de smaken van de culinaire producten, helemaal tot hun recht komen.

  Benieuwd naar dit unieke restaurant? reserveer dan snel via Diningcity.nl

   

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Herberg de Gouden Leeuw


  8,3

  (40 Recensies)


  eten

  8.2

  service

  8.0

  sfeer

  8.6

  "Heerlijk eten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Wij hebben heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Romantisch stekje in een mooi dorpje
  -

  "Met een beetje meer aandacht..."

  5,0
  eten: 4 service: 5 sfeer: 6
  De volgende recensie schrijf ik zodat Herberg de Gouden Leeuw de kans krijgt om verbeterpunten op te pakken. Wij begonnen met een glas Achterhoekse witte wijn bij de open haard. De tafel plakte verschrikkelijk maar werd niet afgenomen. De wijn kostte € 7,50 per glas wat wij zeer aan de prijs vinden voor een fles met een consumentenprijs van inkoop 10 euro. Wij kregen een verrassingsmenu en mochten niet kiezen wat we jammer vonden. We gaven aan dat mijn man van vlees houdt en ik van vis. Het geserveerde voorgerecht was voor beiden vis. Jammer dat er geen rekening is gehouden met de voorkeur voor vlees van mijn man. We vroegen om een stukje brood erbij. Dit werd pas na het voorgerecht geserveerd en was dezelfde complete plank die we ook bij het aperitief kregen. Het voorgerecht was van goede kwaliteit en smaakvol. Het hoofdgerecht bestond uit een kalkoenfilet en een stukje varkenshaas. De varkenshaas was te lang gebakken en niet meer rosé, beide stukken vlees waren taai. Ook omdat ik mijn voorkeur voor vis had uitgesproken, was ik zeer teleurgesteld over dit hoofdgerecht. We hadden twee verschillende desserts, zoet en hartig, deze waren prima in orde. De bediening is niet erg oplettend. We moesten lang wachten op hetgeen besteld was, ijsklontjes waar we om hadden gevraagd werden 2 keer vergeten. En er is te weinig rekening gehouden met onze voorkeuren. De herberg ervaren wij als een bijzonder sfeervolle ambiance. Het restaurant is wat strakker. Je kunt kiezen in welk gedeelte je wilt eten wat een pluspunt is.
  -

  "Top"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Woorden komen te kort om een recensie te geven helemaal perfect
  -

  "Geweldig Wilmenu van 5 gangen"

  7,3
  eten: 10 service: 6 sfeer: 6
  Een verrassigsmenu van 5 gangen met wild. Het was elke keer heerlijk en prachtig opgemaakt. Smaken perfect op elkaar afgestemd. Hoeveelheden precies goed.
  -

  "Zalige avond"

  8,7
  eten: 9 service: 8 sfeer: 9
  We hebben heerlijk gegeten. Hadden ook een wijnarrangement erbij, maar daar moesten we elke keer wel even naar vragen. Maar dat werd steeds bijzonder leuk opgepakt. Vooral onze ober Jelte was een topper. Veel pret mee gehad. Wat ons betreft een aanrader. We komen zeker terug.
  -

  "De gouden leeuw "

  6,7
  eten: 8 service: 6 sfeer: 6
  Heerlijk gegeten met prachtige mooie wijnen . Wij hebben genoten en komen zeker terug . Het restaurant wordt gedragen door de vriendelijke en enthousiaste sommelier . Jammer dat de rest van de bediening erg stug is . Vooral de meneer achter de bar .
  -