Restaurant De Blauwe Lotus in Eindhoven

Over Restaurant De Blauwe Lotus

De Blauwe Lotus
Frederiklaan 10d , 5616 NH Eindhoven

Restaurant de Blauwe Lotus, al jarenlang een naam die niet is weg te denken in het culinaire landschap van Eindhoven en verre omgeving. 

De Aziatische keuken in optima forma, een gelegenheid waar al decennia lang goede smaak en zaken samengaan. Met een nieuwe chef-kok aan het roer serveert de Blauwe Lotus naast de klassiekers nu ook Asian Bites en een speciaal Chef Tasting Menu! 

 

De Blauwe Lotus bevindt zich op de 4e etage van het PSV stadion met uitzicht op het veld! 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Blauwe Lotus


8,0

(30 Recensies)


eten

8.1

service

7.9

sfeer

8.0

"Lekker"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Persoonlijk vond ik het voorgerecht en toetje een stuk lekkerder dan het heeft gerecht. De meningen aan tafel waren daarover verdeeld dus zal dat persoonlijke smaak zijn geweest. Locatie is zeer sfeervol met uitzichrichting binnenkant stadion. Bediening is goed
-

"Dat was lekker"

8,0
eten: 7 service: 9 sfeer: 8
Lekker gegeten en lekkere wijnen erbij. Het extra tussen gerecht van zalm was heerlijk, beter dan het oorspronkelijke hoofdgerecht. Toen mijn partner nog een wijn bestelde en ik niet werd toch mijn glas gratis aangevuld. Dat is natuurlijk goede service
-

"Bijzonder luxe gegeten met uitzicht"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten op een top locatie. Bijzonder met zicht op het veld terwijl je in de watten werd gelegd door de bediening.
-

"Smaakvol"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Een bijzondere ervaring... eten in het stadion. In het kader van de Nationale Restaurantweek hadden we geboekt bij De Blauwe Lotus, op de vierde etage van het PSV-stadion met uitzicht op het veld. Heerlijk gegeten en gedronken. Fusion tussen Aziatisch en Europees. Mooi opgemaakte borden, goed gebruik van kruiden en specerijen en lekkere wijnen. Correcte bediening.
-

"geen verrassing "

8,0
eten: 4 service: 10 sfeer: 10
We gingen met hoge verwachtingen naar de blauwe lotus, deze verwachtingen waren gebaseerd op de exclusieve ervaringen van wel 30 jaren geleden "blauwe Lotus" bij de Eindhovense bowlingbaan! Door de jaren heen zijn onze smaakpupillen erg verwend geraakt, en eisen de gerechten een speciale bereiding om deze te kunnen strelen. Helaas is dit bij ons niet gelukt, de gerechten waren qua smaak erg vlak, en eenvoudig en gericht op de westerse (Eindhovense) keuken. Mogelijk kan Kuifje naar een andere land om samen met bobby nieuwe avonturen te beleven!
-

""

8,0
eten: 10 service: 4 sfeer: 10
Very nice food and atmosphere. Service was not very friendly and attentive.
-