Restaurant Minos Pallas in Eindhoven

No rating

(0 Recensies)

Over Restaurant Minos Pallas

Minos Pallas
Geldropseweg 440 , 5645 TL Eindhoven

Minos Pallas is door de jaren heen een begrip geworden in Eindhoven. Al 16 jaar zorgen we ervoor dat een avond uit bij ons niet alleen bestaat uit een huiselijke sfeer waarin u heerlijk kunt eten, maar brengt ook de muziek een zeer authentieke sfeer met zich mee; waardoor de Griekse ambiance bij ons optimaal tot z'n recht komt.

De Griekse recepten staan bekend om de verschillende, heerlijke, verse ingrediënten en dat is dan ook precies waar Minos Pallas gebruik van maakt. We kiezen steevast voor de meest verse producten, kruiden en specerijen uit Griekenland, om zowel de smaak als de sfeer zo authentiek mogelijk te houden en u werkelijk het gevoel te geven dat u daar aanwezig bent.

Uiteraard bieden we een aantal uiteenlopende gerechten en zorgen we er op die manier voor dat u gebruik kunt maken van de recepten uit heel Griekenland. Deze worden altijd met zorg bereid, in onze open en eerlijke keuken. Zo kunt u precies zien hoe onze Griekse koks aan het werk zijn en hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de hygiëne. We werken op een zeer schone manier, waardoor u optimaal kunt genieten van de heerlijke smaak van de Griekse gerechten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Minos Pallas


eten

0.0

service

0.0

sfeer

0.0