Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen

Over Restaurant Buitenplaats Slangevegt

Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40 , 3621 BN Breukelen

Centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam en Hilversum net buiten Breukelen ligt het restaurant Buitenplaats Slangevegt.

Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt.

In het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. 
Buitenplaats Slangevegt is de gelegenheid voor een ideale rendez-vous, waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl.

Bij mooi weer kunt u hierop uitgebreid genieten van de a la carte- en lounge-kaart. 
Als u een tafel heeft gereserveerd, heeft u in het geval van mooi weer, tegelijkertijd recht op een tafel op het terras. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u met de boot wilt komen, kunt u aanleggen aan onze steigers.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Buitenplaats Slangevegt


8,4

(132 Recensies)


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.3

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De sfeer is erg fijn, aandacht van de gastheer is voortreffelijk. Eten is zeer goed. Wij hebben echt een hele fijne avond gehad en komen zeker nog een keer terug.
-

"Hernieuwde ervaring Slangevegt."

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Laatste avond Restaurantweek. Het was heel druk in het restaurant, maar zeker niet hinderlijk. Ontvangst en eerste glas heerlijke witte wijn super. Bediening heel vriendelijk en attent. Voorgerecht was rauwe tonijn. Voor een van ons niet de keuze. Erg goed op geanticipeerd en vervangen door stukje gebakken vis. Hoofdgerecht erg smakelijk en dessert verrassend. Kortom, een voortreffelijke avond in Breukelen. Voor herhaling vatbaar.
-

"Genoten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top gegeten, prettige service in een fijne ambiance.
-

"Zeer matig"

4,0
eten: 6 service: 2 sfeer: 4
Mooie pand aan de Vecht. Bediening was erg gehaast, gerechten en drankjes werden achteloos op tafel “gegooid”. Pas nadat we hier een opmerking over hadden gemaakt, werd het iets beter. Eten was goed maar niks speciaals. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was ontzettend goed en de bediening was erg vriendelijk. Echt een aanrader!
-

"Leuk uitje vanuit Utrecht"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben het restaurantweek-menu gegeten en dat was heel smakelijk. Met name de cannelloni met garnalen en coquilles was heerlijk! De bediening was vriendelijk en spontaan en schonk lekkere wijnen in. Fijn dat we onbeperkt kraanwater kregen. Wij hebben een fijne avond gehad. En bus 120 brengt je in 20 minuten vanuit Utrecht Centrum voor de deur, heel handig als je wat wil drinken bij het eten :-)
-