Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen

Over Restaurant Buitenplaats Slangevegt

Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40 , 3621 BN Breukelen

Centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam en Hilversum net buiten Breukelen ligt het restaurant Buitenplaats Slangevegt.

Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt.

In het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. 
Buitenplaats Slangevegt is de gelegenheid voor een ideale rendez-vous, waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl.

Bij mooi weer kunt u hierop uitgebreid genieten van de a la carte- en lounge-kaart. 
Als u een tafel heeft gereserveerd, heeft u in het geval van mooi weer, tegelijkertijd recht op een tafel op het terras. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u met de boot wilt komen, kunt u aanleggen aan onze steigers.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Buitenplaats Slangevegt


8,4

(127 Recensies)


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.3

"Leuk uitje vanuit Utrecht"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben het restaurantweek-menu gegeten en dat was heel smakelijk. Met name de cannelloni met garnalen en coquilles was heerlijk! De bediening was vriendelijk en spontaan en schonk lekkere wijnen in. Fijn dat we onbeperkt kraanwater kregen. Wij hebben een fijne avond gehad. En bus 120 brengt je in 20 minuten vanuit Utrecht Centrum voor de deur, heel handig als je wat wil drinken bij het eten :-)
-

"geslaagde avond in prettige ambiance"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Perfect verzorgde avond genoten op 21 maart 2018. Zoals gevraagd een rustige plek voor 8 personen. Het verrassingsmenu zowel culinair als voor het oog een uitstekende keuze. Voor 1 persoon een vegetarische variant geen probleem. Een geslaagde avond, plezierige bediening met aandacht voor de gasten en een fijne ambiance. Blij met deze hernieuwde kennismaking met een voor mij uit het verleden bekende omgeving. Zeker een aanrader.
-

"Echt verrast"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Het was een echt verrassings menu. Heerlijk gegeten, dank je wel voor deze kennis making met uw restaurant
-

"heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten prima keuken en service
-

"Altijd een feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ons weer heerlijk laten verrassen door het team van Slangevegt. Is elke keer weer een feestje
-

""

5,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 2
Eten was echt goed, alleen zaten we boven en moesten aanschuiven bij twee andere klanten. Dat vonden we niet leuk, gelukkig konden we naar een andere tafel, ook boven. Daar tochte het alleen en zaten we eigenlijk ook niet zo lekker. De sfeer boven is denken wij een stuk minder dan beneden. De wachttijd tussen de gerechten door vonden we ook te lang. We komen hier denk ik niet meer terug.
-