Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen

Small 26017103 d757 4103 8c18 ec74bf102d3b

Online Reserveren

Over Restaurant Buitenplaats Slangevegt

Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40 , 3621 BN Breukelen

Centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam en Hilversum net buiten Breukelen ligt het restaurant Buitenplaats Slangevegt.

Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt.

In het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. 
Buitenplaats Slangevegt is de gelegenheid voor een ideale rendez-vous, waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl.

Bij mooi weer kunt u hierop uitgebreid genieten van de a la carte- en lounge-kaart. 
Als u een tafel heeft gereserveerd, heeft u in het geval van mooi weer, tegelijkertijd recht op een tafel op het terras. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u met de boot wilt komen, kunt u aanleggen aan onze steigers.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Buitenplaats Slangevegt


8,4

(113 Recensies)


eten

8.4

service

8.4

sfeer

8.3

"Leuk origineel menu"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Erg lekker en gezellig gegeten, goede service
-

"Heerlijk!"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Een heerlijke avond gehad! Vooral het voorgerecht met heilbot is erg lekker
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Ze bestaan nog de restaurants met aandacht voor de gasten. We hebben gereserveerd via diner city. Geen enkele keer idee gehad daarin onderscheidt is gemaakt. gastvrije ontvangst, Jassen aangepakt en weggehangen. Vervolgens rustig geïnformeerd over het diner en samenstelling. Eventueel aanpassen geen probleem. Heerlijk gedineerd met aandacht voor detail. Heerlijke wijn geadviseerd en aangegeven dat een fles handiger is. Zowel vooraf, hoofd- als nagerecht voldoende hoeveelheid geserveerd. We kijken terug op een heerlijke avond in een prachtig pand. Zeker een restaurant om vaker terug te keren. Chapeau
-

"Voortreffelijk"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
24 november genoten van een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance. De verschillende gangen werden in een goed tempo geserveerd. Gastheer Erik - alle lof komt hem toe - maakte dat wij ons heel welkom voelde. Het begon al met de plaats naast 'het vuur', waarmee tegemoet gekomen werd aan onze wens voor een lekker warme plek. Ook het wijnarrangement werd afgestemd op onze wensen. Het eten was delicaat en kende verrassende combinaties. Wij komen zeker terug.
-

"Slangevegt Breukelen"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, vriendelijk bediening en prachtige ligging, Komen zeker nog een keer terug.
-

""

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
We hebben een heerlijk 2 gangen menu gehad.
-