Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen

Over Restaurant Buitenplaats Slangevegt

Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40 , 3621 BN Breukelen

Centraal gelegen tussen Utrecht, Amsterdam en Hilversum net buiten Breukelen ligt het restaurant Buitenplaats Slangevegt.

Op een unieke locatie aan de Vecht vindt u Buitenplaats Slangevegt. Dit rijksmonument uit 1700 dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het landschap kronkelt.

In het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. 
Buitenplaats Slangevegt is de gelegenheid voor een ideale rendez-vous, waar je kunt lunchen, borrelen en dineren in stijl.

Bij mooi weer kunt u hierop uitgebreid genieten van de a la carte- en lounge-kaart. 
Als u een tafel heeft gereserveerd, heeft u in het geval van mooi weer, tegelijkertijd recht op een tafel op het terras. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u met de boot wilt komen, kunt u aanleggen aan onze steigers.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Buitenplaats Slangevegt


8,4

(125 Recensies)


eten

8.5

service

8.5

sfeer

8.3

"Echt verrast"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Het was een echt verrassings menu. Heerlijk gegeten, dank je wel voor deze kennis making met uw restaurant
-

"heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten prima keuken en service
-

"Altijd een feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ons weer heerlijk laten verrassen door het team van Slangevegt. Is elke keer weer een feestje
-

""

5,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 2
Eten was echt goed, alleen zaten we boven en moesten aanschuiven bij twee andere klanten. Dat vonden we niet leuk, gelukkig konden we naar een andere tafel, ook boven. Daar tochte het alleen en zaten we eigenlijk ook niet zo lekker. De sfeer boven is denken wij een stuk minder dan beneden. De wachttijd tussen de gerechten door vonden we ook te lang. We komen hier denk ik niet meer terug.
-

"Genieten "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, goede service, aanpassing in menu vanwege zwangerschap was geen probleem. Wij hebben samen een fijne avond gehad en komen zeker terug. Tip: lunch op het terras in de zomer!
-

"Uitstekend"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
een onverwachte verrassing voor twee Brabanders die op weg van Amsterdam naar Oisterwijk besloten om gebruik te maken van de restaurantweek bij Slangevegt. Het eten was uitstekend. Niet teveel culinair gegoochel, maar puur, smaakvol en perfect in balans.
-