Restaurant Milos in Den Haag

Over Restaurant Milos

Milos
Laan van Wateringse Veld 69 , 2548 BK Den Haag

Welkom in Griekenland

Griekser wordt het niet. Het team van Milos in Den Haag ontvangt je warm met een glaasje ouzo. Er hangen doeken aan het plafond, verder veel planten en hout. Een fijn terras aan de voorzijde met twee torenhoge planten om je in de zon te vergezellen. Begin met een schotel met kleine hapjes en daarna een heerlijk bord vol. Aan keuze in elk geval geen gebrek!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Milos


8,2

(17 Recensies)


eten

8.5

service

8.2

sfeer

8.1

"Megálos bij Milos"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in Grieks restaurant Milos. Met een dinerbon, kregen we de mogelijkheid van een speciale, voor deze arrangementen, menukaart een keuze te maken. Een driegangen menu met heerlijke gerechten. Wij hebben een hond en die mocht ook mee. We kregen een rustig hoekje aangewezen, zodat niemand last kon hebben van onze hond. Vanuit Vlaardingen waren we over de A 4 in 10 minuten op de plaats van bestemming Wateringseveld 69 Den Haag zuid. Een aanrader!
-

"3 gangen menu milos den haag"

7,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 8
voor die prijs 15 euro 3 gangen prima
-

"Eten met primera"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Zoals gewoonlijk weer gezellig en heerlijk . Het vaste “ voucher” menu was smaakvol gekozen en er was zelfs nog ruimte voor een “ switch” . Echt waanzinnig zoiets met 7 pers een 3 gangen menu en ruim gedronken voor maar 200 euro !!!!!!
-

"Prima gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Smakelijke maaltijden voor herhaling
-

"weer heerlijk gegeten bij Milos"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Voor Grieks eten moet je gewoon bij Milos zijn. het eten is goed en het smaakt alsof je in Griekenland zit.Het heeft dezelfde authentieke smaak. Wij gaan hier vaker eten.
-

"Eten bij Milos"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gisteren heerlijk gegeten bij Milos,en we werden netjes en beleefd te woord gestaan . We waren al vaker bij Milos wezen eten en komen zeker een volgende keer nog terug.
-