Restaurant Vita Verde in 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Vita Verde

Vita Verde
Monseigneur Prinsenstraat 1A , 5211 LN 's-Hertogenbosch

Vita Verde in -s Hertogenbosch is een restaurant met passie voor Italië. Bij dit restaurant kan je dan ook terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten!

In de Italiaanse keuken is het gebruik van verse ingrediënten een pré. Bij Vita Verde wordt er dan ook waar mogelijk gebruik gemaakt van verse en biologische producten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vita Verde


8,7

(31 Recensies)


eten

8.7

service

8.7

sfeer

8.8

"Heerlijk eten in een gezellige ambiance"

8,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 10
Niet te groot, dus al snel gezellig. Heerlijk Italiaans eten en zeker niet te weinig. Goede wijn erbij, ook niet onbelangrijk.
-

"Beetje jammer"

5,7
eten: 5 service: 5 sfeer: 7
Restaurantweek is bij uitstek de mogelijkheid je als restaurant te presenteren. Aangezien je voor 27,50 dan ook bij een sterrenrestaurant kunt eten, valt dit een beetje tegen. Brood en smeerseltje vooraf liggen ook op voorgerechten plank. Beetje dubbelop dus, kan bediening best even voor waarschuwen. Hoofdgerecht is drie hoofdgerechten die wij zelf moeten delen, waaronder een vrij simpele pasta en pizza. Dit voelt een beetje alsof er niet over is nagedacht en er toch nog wat over was/op moest. Nagerecht weer drie gerechten om te delen, staat wat netter op drie opgemaakte bordjes. Komt wederom wat geïmproviseerd over. Bediening komt ook bijna geen drankbestelling opnemen, jammer, want daar kun je als restaurant best wat aan verdienen denk ik.
-

"Genoten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekker eten en een goede variatie. Sfeer is prima en restaurant ziet er netjes uit.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor een kleine eter zijn de porties best wel groot. Maar met een tafelgenoot die veel eet, lost dit zich wel op.
-

"Restaurantweek vita delvere "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben super lekker gegeten bij vita verde! Bjzonder klantvriendelijke en deskundige serveerster! als je bijzonder lekker italiaans wilt eten een echte aanrader! Je proeft de passie van de kok.
-

"Prima gegeten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
een 4 gangen menu met Italiaanse appetizers, pasta, truffelsaus, vis en tirramissu: prima gegeten, aardige bediening, juiste porties
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Vita Verde