Restaurant Vita Verde in 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Vita Verde

Vita Verde
Monseigneur Prinsenstraat 1A , 5211 LN 's-Hertogenbosch

Vita Verde in -s Hertogenbosch is een restaurant met passie voor Italië. Bij dit restaurant kan je dan ook terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten!

In de Italiaanse keuken is het gebruik van verse ingrediënten een pré. Bij Vita Verde wordt er dan ook waar mogelijk gebruik gemaakt van verse en biologische producten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vita Verde


8,6

(39 Recensies)


eten

8.7

service

8.5

sfeer

8.6

"Heerlijk en gezellig gedineerd."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Vriendelijke bediening, heerlijke gerechten, gezellige ambiance.
-

"Niet volgens afspraak. "

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
4 gangen verrassingsmenu met primerabon, eten was heerlijk, nagerecht was erg gewoon en ook heel erg weinig. De beloofde Prosecco hebben we niet gehad. De deal was om het 4 gangen menu met 35% korting incl. Een glas Prosecco te krijgen. Na het betalen en een kijkje op de menukaart bleek dat het 4 gangen verrasingsmenu voor maar 32 euro op de kaart stond. Wij hebben 29.95 betaald en dat is geen 35% korting maar € 2.05 . Toen we de ober hierover aanspraken gaf hij ons de kosten van 2 colaatjes terug en kwam met een wazig verhaal over dat ze net een nieuw menu hadden. Slap gelul! We hebben het erbij gelaten omdat we geen zin hadden in een discussie, wel het advies gegeven om dit aan te passen. Erg jammer, voor ons daardoor niet voor herhaling vatbaar.
-

"Aanbieding"

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
Aanbieding 4-gangen verrassingsmenu incl glas prosecco gereserveerd. Menu was erg lekker en ook veel. Prosecco jammergenoeg niet gezien. In begin onervaren personeel die niet wist dat wij een aanbieding gereserveerd hadden. Later meer ervaren bediening. Maar passie vloog er niet vanaf.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer super genoten van de heerlijke gerechten en de goede bediening. Sfeer is echt prima!
-

"Etentje bij Vita Verde"

8,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 7
Wij hebben opnieuw gegeten bij Vita Verde het was weer erg lekker, voldoende en gezellig. Ook het nagerecht was deze keer voldoende
-

"Heerlijk 4 gangenmenu, bediening super vriendelijk"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk 4 gangenmenu, lekkere wijntjes en Peroni. bediening super vriendelijk en attent.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Vita Verde