Restaurant Vita Verde in 's-Hertogenbosch

Small 5bd06c78 d640 4b91 aee2 f48e667d6156

Online Reserveren

Over Restaurant Vita Verde

Vita Verde
Monseigneur Prinsenstraat 1A , 5211 LN 's-Hertogenbosch

Vita Verde in -s Hertogenbosch is een restaurant met passie voor Italië. Bij dit restaurant kan je dan ook terecht voor de lekkerste Italiaanse gerechten!

In de Italiaanse keuken is het gebruik van verse ingrediënten een pré. Bij Vita Verde wordt er dan ook waar mogelijk gebruik gemaakt van verse en biologische producten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vita Verde


8,6

(16 Recensies)


eten

8.4

service

8.8

sfeer

8.8

"Prima keuze als je eens niet naar de korte put straat wilt"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Prima restaurant met geweldige bediening en heerlijk eten. Aan de andere kant van het centrum. Wel makkelijk te vinden, een parkeerplaats iets moeilijker. Aanrader en ook nog mogelijk om lekker met elkaar in gesprek te zijn zonder de soms heftige herrie van de Korte Put straat'.
-

"Smullen op zijn Italiaans"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Gisteravond heerlijk gegeten bij Vita Verda, n.a.l. van een aanbieding om een prijswinnend menu te proberen. Een echte aanrader, heerlijk 3 gangen menu van verse italiaanse producten. Een grote portie proeverij van alle voorgerechten, geserveerd op een plank met 2 bordjes erbij. Dus gezellig samen delen. Zo ook bij het hoofdgerecht, verse ravioli met ricotta met truffel en champignos en een bord met zeebaars met groentes en aardappeltjes. Als toetje een groot bord met panacotta en tiramisu, echt ontzettend lekker, alles, zelfs de italiaanse sinas en de wijn. Super vriendelijk personeel en een gezellige ambiance. Dat voor de aanbiedingsprijs van € 25 (excl.drankjes), een leuke aanbieding, zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Super!"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke gegeten, we kwamen met z'n zevenen erg vroeg, was geen enkel probleem, zeer gastvrij ontvangen. Ons 3 gangen diner konden we uitbreiden met een vierde gang en een glas Prosecco voor 27,95, daar gebruik van gemaakt. Heerlijke gerechten, het idee van food sharing is gezellig en maakt dat er voor elk wat wils is. Steeds aanvulling van karaffen water op tafel, erg vriendelijke bediening: Top!
-

"Gelukkig goed gekomen!"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Reservering voor 4 personen gemaakt, bevestiging en res.nr ontvangen. Echter het restaurant was niet op de hoogte van de reservering! Geeft dinning city dit niet door? Leuke ronde tafel gekregen en het menu was goed. Gezellige sfeer.
-

"Heerlijk!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wat een gezellig en lekker restaurant. Dat vinden we toch alleen in Den Bosch he? We hadden het driegangen verrassingsmenu besteld, en het was een aangename verrassing. Veel verschillende gerechtjes om uit te kiezen en royale porties. We moesten even wachten omdat de keuken het erg druk had maar daar werd goed over gecommuniceerd; dat vonden we dus niet erg. En aan de kwaliteit van het eten was het niet te merken.
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Gastvrije ontvangst, heerlijk eten en gezellige sfeer: aanrader!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Vita Verde