Restaurant Robuust in Groningen

Over Restaurant Robuust

Robuust
Schuitendiep 46 48 , 9711 RD Groningen

Met hun gastvrijheid ontvangen zij je graag voor een diner of borrel! Restaurant Robuust laat je kennis maken met verschillende gerechten van over de hele wereld.

Gepaard met de gerechten komen zorgvuldig geselecteerde wijnen die per glas te bestellen zijn. De gastheren en -vrouwen staan klaar om u een geweldige avond te bezorgen. 

Elk gerecht word met veel passie bereid, met name de gerechten van de robuuste lavagrill. Wij hopen je graag een keer te verwelkomen in Robuust. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Robuust


9,1

(15 Recensies)


eten

8.9

service

9.9

sfeer

8.5

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd heerlijk gegeten in een restaurant met een goede sfeer. Bediening is attent en dus klantgericht. Een restaurant om vaker naar toe te gaan
-

"Fijne sfeer, lekker eten"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
Eerlijk gzegd ben ik niet zo van rauw vlees, dat was in het verrassingsmenu redelijk aanwezig. Vast lekker voor de liefhebber, maar minder voor mij, Voor de rest lekker gegeten, heerlijk toetje met huisgemaakt ijs en cheesecake!
-

"Super service"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Wij hebben hier tijdens de restaurantweek gegeten. Het eten was goed, maar niet bijzonder. De gastheer was erg hartelijk en had veel verstand van de wijn die hij serveerde. De service was echt super! Dit maakte het tot een geslaagde avond.
-

"Heerlijk!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het verrassingsmenu was prima. Het was in juiste proporties en kwam steeds met de juiste tussenpozen. De ribeye was geweldig hoewel ons niet gevraagd is hoe we hem wilden. Tussendoor lekkere amuses. De ober was een geweldige gastheer. Kortom: geweldig
-

"Restaurantweek Robuust"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eindelijk kwam het er gisteren eens van om bij Robuust te gaan eten, het wachten werd beloond! Een sfeervolle inrichting, prima bediening en fantastisch eten. Mooie wijnen van een uitgebreide kaart en een doorkijk naar de keuken waar je kon zien hoe het eten supervers werd bereid. Echt een aanrader!
-

""

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Het was een top avond. Heerijk op het terras begonnen met een drankje waarna we konden aan schuiven in het gezellige restaurant. Gastheer van hoog niveau met een keuken vol hoogwaardige verrassingen. Helaas op woensdag niet zo druk maar sfeer was desondanks prima.
-