Restaurant Scampi in Haarlem

Over Restaurant Scampi

Scampi
Kleine Houtstraat 42 , 2011 DN Haarlem

Scampi Restaurant in Haarlem is het gezelligste restaurant van Haarlem. In het restaurant hangt een ongedwongen, huiselijk sfeer. Elk gerecht wordt met liefde bereidt en dat proef je terug in elke hap. Kom genieten van dit knusse restaurant en wordt onthaalt met een warm welkom!

LET OP: Bij restaurant Scampi kunt u tot maximaal 24 uur van tevoren annuleren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Scampi


8,7

(11 Recensies)


eten

9.1

service

8.6

sfeer

8.3

"echt een avondje uit."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten ,lekker vers en smakelijk . Het personeel was erg vriendelijk. Voor ons echt een avondje uit. We komen zeker nog een keer terug.
-

"Heerlijk en gezellig Restaurant"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Een gezellig klein restaurant waar veel aandacht wordt geschonken aan de gast. De informele en huiselijke sfeer en het goede eten maakte het een geslaagde avond.
-

"Heel aangenaam"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten (met een restaurantbon). Goeie smaken. Niets op aan te merken. Bediening is verzorgd en aangenaam. Prijs kwaliteit klopt. Kom zeker nog een keer terug. (tafeltje bij het toilet is niet aan te raden).
-

"Leuke actie"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Gebruik gemaakt van de Primera actie 50% korting. Vast op de website de menukaart bekeken en wat viel op dat een beperkte kaart gepresenteerd werd. Op de website wordt vermeld dat een 3 gangen-diner 37,50 kost maar bij afrekenen was dit opeens 40,-- euro. Vreemd! Smaak was prima maar zeer kleine porties. Zou hier zeker geen 40,-- euro voor betalen. 20,-- euro is wat we nu betaald hebben en dat was meer dan genoeg. Verder moet je voor frites en groente ook nog eens 3,-- euro per stuk bij betalen en dit valt niet onder de actie. Voor dit geld wel lekker gegeten en het personeel is heel aardig.
-

"Beoordeling"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was lekker en het personeel was prima.De nieuwe collega die bij ons zijn eerste dag draaide was erg ontspannen en erg vriendelijk en past voor 100% in dit bedrijf.De sfeer in het restaurant is ook prima en wij houden wel van een familie bedrijf.Het enige wat wij wel wat vreemd vonden dat er geen prijzen op de kaart staan, wij hadden er geen problemen mee maar ik kan mij voorstellen dat sommige mensen dat wel hebben.Wij hebben een heerlijke avond gehad.
-

"Heel lekker restaurant "

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
Het eten is voortreffelijk , de bediening is hoffelijk , alleen zou iets vlotter kunnen het duurt soms wat lang
-