Over Bardot

Bardot
Koemarkt 29 , 1441 DA Purmerend

Restaurant Bardot gelegen in Purmerend staat voor perfectie. Elke gerecht is met liefde en passie voor het vak bereid en dat proef je terug in elke hap. De Franse keuken haalt de mooiste smaken naar voren in een bijzondere ambiance. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bardot


9,2

(46 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

9.0

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het verrassingsmenu dat we geboekt hadden was weer uitstekend. Vooral de Angus beef als hoofdgerecht was lekker mals en smakelijk. Dus hulde voor chef Fridjoff
-

"Bardot Purmerend"

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
Wij hadden gebruik gemaakt van een aanbieding via Dining City: Fantastisch 3-gangen Winnaars menu (€27.50 p/p) Helaas duurden de bediening tussen de gangen erg lang en waren de gerechten matig. We zagen de heerlijkste gerechten voorbij komen, dus het eten zal best goed zijn maar wij vonden dit standaard menu geen reclame voor het restaurant.
-

"Genoten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Goed eten, gastvrij, vriendelijke en professionele bediening, mooie en gemoedelijke ambiance.
-

"Uitstekend "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het diner bij Bardot was uitstekend. Chef Fridjoff had een uitstekend 3 gangen verrassingsmenu voor onsgemaakt Voorgerecht gerookte zalm met asperges, hoofdgerecht heerlijk mals lamsvlees met asperges, en dessert chocolade mousse met ijs. Heerlijk wijntje erbij en vriendelijke attente bediening. En dat op het terras in de avondzon. Een aanrader.
-

"Herlijk eten en leuke, attente bediening!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijk eten serveert Bardot. Leuke entourage met foto's van Brigitte Bardot. Bediening attent, netjes en correct maar niet te stijf.
-

"heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij zijn Goed ontvangen. personeel was heel vriendelijk en de bediening uitstekend. De diverse gangen die hebben ontvangen waren van goede kwaliteit en heel smakelijk.
-