Diningcity Deal: Tongstrelend All Inclusive 5-gangendiner € 85,00


Fantastisch All Inclusive menu in spectaculair pand!

Het adembenemende restaurant Wolf Atelier, met een prachtig uitzicht over het IJ in Amsterdam, is de perfecte locatie voor een geweldige avond uit.

De van origine Oostenrijkste chef Michael Wolf kookt hier de sterren van de hemel. In een bijzondere glazen ruimte, gelegen in een oude spoorburg uit 1920, serveren Michael en zijn team de meest bijzondere en vernieuwende gerechten.

Het complete All Inclusive 5-gangendiner is inclusief:

 • Bruisend aperitief
 • Amuse
 • 5-gangen verrassingsdiner
 • Compleet bijpassend wijnarrangement
 • Tafelwater 
 • Koffie/thee met huisgemaakte friandises  
 • Te reserveren t/m 30 april 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Wolf Atelier

  Wolf Atelier
  Westerdoksplein 20-brug , 1013 AZ Amsterdam

  Chef Michael Wolf opent Wolf Atelier

  De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opent op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

  Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen. 

  Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden.  De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

  Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over.  Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

  Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’ 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Wolf Atelier


  8,8

  (103 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  8.5

  sfeer

  8.5

  ""

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Fantastisch voor herhaling vatbaar
  -

  "Mooi verzorgd"

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Mooie lokatie, spannend trapje ( vooral met hoge hakken) op weg naar het restaurant. Leuke verrassingsdoos bij binnenkomst. Lekker aperatief. Mooie gerechten met veel smaak. Ook goede wijnen. Zelf vond ik het echter wel te weinig, ik had echt nog wel behoorlijk trek bij thuiskomst.
  -

  "Wonderful Restaurant Week Lunch"

  9,3
  eten: 9 service: 10 sfeer: 9
  Good service and excellent value for money with the restaurant week special. Food was very tasty.
  -

  "Fantastisch eten op een briljante locatie"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Leuke bediening, leuke tent op een oude spoorbrug. Fantastisch eten.
  -

  "Heerlijk gegeten"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Wow! Prachtige locatie en heerlijk gegeten bij Wolf Atelier. Verfijnde gerechtjes en relaxte maar goede bediening. Ik zou er vandaag zo weer heen gaan!
  -

  "Geweldig"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten en geweldige bediening. Was ook een mooie locatie.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Wolf Atelier