Restaurant De Doelen in Muiden

Over Restaurant De Doelen

De Doelen
Sluis 1 , 1398 AR Muiden

Welkom bij restaurant De Doelen in Muiden.

Restaurant De Doelen heeft een franse keuken met eenvoudige en smaakvolle gerechten. Het zijn klassieke gerechten waarbij de ingrediënten hun smaak behouden.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Doelen


8,2

(72 Recensies)


eten

8.2

service

8.0

sfeer

8.3

"Heerlijk gegeten bij De Doelen, een aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bijzonder goede bediening en service; heerlijke grerechten en een fijne restaurant.
-

""

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Stampvol restaurant. Zeer geanimeerde sfeer. Heerlijk gegeten.
-

"Vol verwachting.........."

6,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 8
Vol verwachting uit eten in De Doelen. Het is prachtig gesitueerd naast de sluis. Bij binnenkomst mogen wij zelf een tafel uitkiezen. Binnen is het sfeervol ingericht. De witte en bruine stukjes stokbrood met boter zijn een welkom hapje bij het lekkere glas Franse huiswijn Merlot. We hebben het 3-gangen BIb Gourmand menu voor de prijs van 2-gangen. De gangen staan onderaan de kaart en zijn minder veelbelovend dan de gerechten a la carte. Vooraf de huispate en de carpaccio van ossenhaas zijn smakelijk en de bavette en vangst van de dag als hoofdgerecht zijn ook goed klaargemaakt. De bijgeleverde patat bestaat uit te kleine stukjes. Er zit redelijk wat tijd tussen het voor- en hoofdgerecht. De nagrechten zijn lekker maar ook weer niet heel bijzonder. De porties zijn goed. Wellicht hebben wij de lat voor dit restaurant iets te hoog gelegd en is de verwachting die we vooraf hadden niet helemaal uitgekomen. Het meisje in de bediening is erg aardig en de opmerking van de eigenaar tegen mijn partner over mijn mooie uiterlijk beschouw ik maar als een compliment. Gelukkig is de rekening een meevaller door de aanbieding !
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals we al wisten een geweldige avond bij restaurant De Doelen. Heerlijk eten en prima sfeer! We hebben genoten en komen binnenkort weer...
-

"Alles goed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij binnenkomst voel je de warmte en uitstraling van een top restaurant. Dit wordt nog eens bevestigd door een prachtig menu waar een gevarieerde keuze aan mooie gerechten wordt geboden. Na een heerlijke carpaccio volgde een perfecte bavette gegarneerd met een blokjes tomaten, gourgette en huisgemaakte frietjes. Ter afsluiting een hollands getinte creme brulee. Een absolute aanrader in het mooie Muiden.
-

"Wat een verwennerij"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Komende vanuit IJburg is De Doelen echt een verademing. Bij binnenkomst gelijk warm onthaald en de sfeer is erg gezellig. Het eten is heerlijk en er is veel keus. De wijn zijn lekker. Al met al een heerlijke avond vol verwennerijen. We komen zeker terug!
-