Restaurant 't Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht

Over Restaurant 't Amsterdammertje*

't Amsterdammertje*
Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Loenen aan de Vecht

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Amsterdammertje*


9,1

(791 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

9.0

"culinaire reis"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben een geweldige culinaire avond gehad bij het Amsterdammertje. Een avond met een prettige persoonlijke bediening, heerlijke gerechtjes. Oog en mond strelend. Prachtige creaties verpakt als een kadootje. Dit alles in een mooie en gezellige omgeving met prachtig uitzicht op de keuken alwaar het personeel hard aan het werk is om de gasten iets moois voor te zetten.
-

"Wel een aanrader"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Het eten was uitstekend met duidelijke smaken en creatief opgediend. De bediening was vriendelijk en er waren er voldoende aanwezig. Wat ook zeer positief ervaren werd was dat de eigenaar iedereen even persoonlijk aan de tafel welkom hete. Het enige minpuntje vonden we dat er bij de vraag voor de wijn niet verder aangegeven werd welke wijn je wilde. Bij het aangeven van rode wijn, werd gewoon een rode wijn ingeschonken, terwijl ze toch meerdere soorten hadden.
-

"Verwennerij!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Heerlijke verwennerij bij het amsterdammertje. Kan natuurlijk ook niet anders, maar ze maken het compleet waar. De smaken, de opbouw, de extra’s, de aankleding, de wijnen met uitleg erbij. Alles klopt! Het was niet zo druk, begrijpelijk voor een di lunch. Dus voor Mn gevoel werden we er doorheen ‘gejaagd’. De sfeer is daardoor rustig. Dus ik miste het oude bruisende gevoel een beetje. Maar erg leuk om er toch geweest te zijn! Nu met de *!
-

"Amsterdammertje"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zoals altijd een prettige sfeer. Het eten was zeer verrassend en erg lekker. Erg verrassend was dat wij een ander voorgerecht kregen dan op de menukaart stond. Maar ook dit was lekker. Het enige dat iets minder was, was dat wij onder de trap zaten. Verder een zeer gezellige avond.
-

"Restaurant with wow factor"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Amazing food and atmosphere. The different types of amuses inspired by the travels of the chefs definitely had a wow factor. The courses and wines were delicious and beautifully presented, included the Amsterdam-inspired friandises. The restaurant got very busy so we had to wait a lot for dessert and coffee but the staff was friendly and we really appreciated that the chef came to great each guest. We will definitely go again.
-

"Genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Onze avond was puur genieten. De smaken van de gangen, de amuses, de wijnen en het (ook alcoholvrije) aperitief, plus de vriendelijkheid en proactiviteit van het team van Andre Gerrits... Helemaal perfect!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Amsterdammertje*