ALL INCLUSIVE

Diningcity Deal: Spectaculair All Inclusive 6-gangendiner € 110,00


Fantastisch All Inclusive 6-gangen Michelin menu

Restaurant ’t Amsterdammertje is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

Restaurant ’t Amsterdammertje is gekozen tot een van de populairste restaurants tijdens Dining with the Stars 2018.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

All Inclusive 6-gangen Michelin diner:

 • Feestelijk huisaperitief
 • Originele amuses
 • Gastronomisch 6-gangendiner
 • Bijpassend wijnarrangement
 • Tafelwater
 • Koffie/thee met huisgemaakte friandises
 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Werelds 3-gangen Michelin diner € 40,00


  Fantastisch 3 gangen Michelin menu

  Restaurant ’t Amsterdammertje is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

  Restaurant ’t Amsterdammertje is gekozen tot een van de populairste restaurants tijdens Dining with the Stars 2018.

  Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. 

  Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

   

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Amsterdammertje*

  't Amsterdammertje*
  Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Loenen aan de Vecht

  Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

  Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

  Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

  Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

  Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

  We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Amsterdammertje*


  9,1

  (769 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.0

  sfeer

  9.0

  "Zomersbuiten"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Voor het eerst buiten gegeten met muziek! Reis om de wereld weer apart maar gelukkig waren er wel eitjes. Eten was zoals altijd prima, alleen de tijd tussen de gerechten was wat lang. Normaal komen we lunchen en is het geen full house zoals nu, dus dat zo wel invloed hebben.
  -

  "Geweldig"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Een geweldige avond. Super personeel, heel professioneel maar zeker niet afstandelijk. Erg leuk dat de eigenaar aan tafel komt, zichzelf voorstelt en uitleg geeft. Amuses waren echt fantastisch, maar het hele 5-gangenmenu was geweldig. Een echte aanrader!
  -

  "Excellent!!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Enorm genoten, super lekker gegeten, erg verrast door her menu, kwaliteit van het eten, combinatie van smaken, alles op en top. Geweldig genoten!!
  -

  "Niet als anders"

  4,3
  eten: 5 service: 6 sfeer: 2
  Het was niet zoals we gewend zijn, bij het Amsterdammetje. Buiten eten is prima, maar geluidsoverlast van het café aan de overkant verwacht ik niet in een sterren restaurant. De uitleg over de gerechten was niet optimaal, medewerkers hadden denk ik last van de warmte. Twee keer onder gepoept door vogels. Mijn vrouw zat lange tijd met de zon in haar gezicht en er was niemand die nou eens zei goh wat vervelend voor u. Er werd geen water in geschonken en ook niet gevraagd of ik nog een cola wilde, het lege glas werd gewoon weggepakt. Er werd afgeruimd terwijl je je mond nog vol had.
  -

  "5 gangen bij ‘t Amsterdammertje"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Heel leuke ontvangst door de bediening en de chef. Geweldig lekker gegeten van heel mooie gerechten die ook nog eens niet te klein zijn. Met extra amuses en kleine lekkernijen tussen de gerechten in wordt het een avondvullende culinaire belevenis waarna je voldaan huiswaarts mag gaan. Eén klein puntje van kritiek en dat is dat bij de koffie een “Amsterdammertje” met zoetige heerlijkheden ongevraagd wordt geserveerd. Het zou fijn zijn als ik hiervoor zou kunnen kiezen i.v.m. suikergehalte. Had ik misschien van te voren kunnen aangeven maar nooit bij stil gestaan. Kortom wij komen terug met deze kleine wijsheid om nogmaals een onversmadelijke fantastische culinaire avond te beleven.
  -

  ""

  9,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 10
  Wat een feest, omte eten bij `t Amsterdammertje Verrukkelijke dingen op je bord, je weet soms niet wat maar het een is nog lekkerder dan het andere. Hoop er gauw weer eens heen te gaan.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Amsterdammertje*