Restaurant 't Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht

Over Restaurant 't Amsterdammertje*

't Amsterdammertje*
Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Loenen aan de Vecht

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Amsterdammertje*


9,1

(774 Recensies)


eten

9.3

service

9.0

sfeer

9.0

"Feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bediening super, eten een feestje.....weer nieuwe gerechten op het menu....geweldig. We blijven het Amsterdammertje een topper vinden.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, speciale amuses, vriendelijke bediening, goede wijnen, prettige sfeer., een geweldige avond!
-

"Amsterdammertje "

7,0
eten: 8 service: 5 sfeer: 8
Vaker geweest en eten was goed, hoofdgerecht was wat aan de kleine kant, had wel iets meer mogen zijn dan drie hele kleine stukjes vlees. Wat we wel miste was de persoonlijke aandacht en de passie waarmee het eten geserveerd werd. Het voelde gehaast aan.
-

"Avond genieten "

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Het restaurant is heel mooi en sfeervol en de bediening is vriendelijk en snel. Je kunt hier een avond genieten! De gerechten zien er erg mooi uit en zijn met veel zorg opgemaakt. Van mij mogen er iets minder smaken in een gerecht zitten.
-

"Beleving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een geweldige beleving om zo'n diner te mogen nuttigen
-

"Zomersbuiten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor het eerst buiten gegeten met muziek! Reis om de wereld weer apart maar gelukkig waren er wel eitjes. Eten was zoals altijd prima, alleen de tijd tussen de gerechten was wat lang. Normaal komen we lunchen en is het geen full house zoals nu, dus dat zo wel invloed hebben.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Amsterdammertje*