Diningcity Deal: Eet de Michelin sterren van de hemel € 62,50


.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd. Geniet hier snel van het overheerlijke 5-gangen Michelin dinner

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Amsterdammertje*

  't Amsterdammertje*
  Rijksstraatweg 119 , 3632 AB Vecht

  Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

  Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

  Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

  Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

  Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

  We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Amsterdammertje*


  9,1

  (744 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.0

  sfeer

  9.0

  "Een geweldige avond!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij hebben een geweldige avond gehad. Bij binnenkomst door de chef en zijn vrouw welkom geheten en ook ander personeel dat in de buurt stond heet je direct van harte welkom, dat geeft meteen een fijn gevoel. Aan tafel snel voorzien van een goed glas wijn en water. Wij hebben genoten van alles wat die avond voorbij kwam. De bediening legt vol passie de gerechten uit, is enthousiast en casual gekleed op sneakers. De gado gado was verrassend en lekker pittig, de beurre blanc van gekarameliseerde ui, horende bij de skrei, was werkelijk perfect. Eigenlijk gaven alle gerechten een smaakexplosie. Wat ons betreft waren de friandises het minste van de avond. De zaak zat helemaal vol maar het tempo was goed, Wij komen zeker nog eens terug in deze prachtige zaak waar alles klopt.
  -

  "Geweldig leuk en lekker restaurant."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het eten was echt bizonder. Erg mooi opgediend en geweldige smaken. Een leuke kennismaking met dit restaurant. Hoewel het niet bij ons in de buurt is komen we zeker weer terug.
  -

  "Indrukwekkend, met kanttekeningen"

  8,0
  eten: 7 service: 9 sfeer: 8
  De deur werd al open gezwaaid voordat we bij de drempel waren aanbeland, kenmerkend voor het hoge serviceniveau. Het menu lag op tafel en de kennismaking met de eigenaar verliep voorspoedig, daarna moesten we iets te lang, zo'n 20 minuten, wachten op het opnemen van de bestelling. De gangen zelf werden in een aangenaam tempo opgediend, voorafgegaan door een spectaculair gepresenteerde amuse. We hebben het menu uitgebreid met een tussengerecht. Daarvan viel de gefermenteerde coquille tegen, het was een oogstrelend plaatje maar de smaak verdween in de overdaad aan ingrediënten. De gado gado met verse tonijn was geweldig, de runderlende goed maar niet bijzonder en het dessert viel ronduit tegen door de overdaad aan zure smaken terwijl het amuse dessert ook al uitgesproken zuur was. Een onaangename verrassing was ook de koffie met ongevraagde friandises a €7,50 waar we alleen een kop koffie hadden willen hebben. De koffie was ook nog eens slap en smakeloos, zo slecht dat we ons afvroegen of er iets mis was met het apparaat, Op verzoek werd er kraanwater geschonken, om aanvulling ervan moesten we wel vragen. De wijnen uit het arrangement vielen grotendeels zeer in de smaak, alleen de Gavi bij de coquilles was nogal vlak. Alles bij elkaar een plezierige avond met enkele kanttekeningen.
  -

  "Verjaardags etentje"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk verrassingsmenu, met bijpassend wijnarrangement. Helemaal verwend. Echt feestje
  -

  "Top avond"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Vriendelijke ontvangst in een prachtige ambiance met een voortreffelijk menu. Perfecte ingrediënten voor een zeer geslaagde avond.
  -

  "Heerlijk"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Verassende gerechten sublieme smaak combinaties helemaal top
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Amsterdammertje*