Restaurant de Monnikendam in Amersfoort

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant de Monnikendam

Restaurant de Monnikendam
Plantsoen oost 2 , 3811HH Amersfoort

Restaurant de Monnikendam 

Op deze intieme plek in de Middeleeuwse waterpoort ‘De Monnikendam’ kunt u genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. In de zomer zit u fijn op het mooie terras aan de gracht of in één van de nisjes in de poort.

Laat u zich vooral verrassen met een mooi menu.Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Monnikendam


9,2

(31 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

9.5

"Ontspannen sfeer "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Ik ben geen grote eter dus dan is het genoeg. Warm welkom geheten en een amuse van het huis. De begeleidende wijnen waren verrassend en origineel. Ik kom hier met mooi weer nog eens terug, want buiten is het prachtig!
-

"dinner bij Restaurant De Monnikendam"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hartelijke ontvangst, sfeervol interieur, zeer vriendelijk personeel, heerlijk verrassingsmenu. We hebben een fantastische avond gehad.
-

"Heerlijk gegeten bij de Monnikendam op Moederdag"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het verrassingsmenu geprobeerd die zo goed werd beoordeeld bij de voorgaande restaurantweken. Ik begrijp waarom het menu zo goed is beoordeeld, het was werkelijk heel smakelijk. Ook hele goede service en natuurlijk een fantastische locatie. Wij komen hier zeker terug!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, pracht locatie en een fijne bediening.
-

"Culinair feestje met net dat beetje meer...."

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
meer gastvrijheid en service, meer smaak en finesse. Ondanks dat we met een Primera kortingsbon kwamen voor een 3 gangen verrassingsmenu voelden we ons nergens tekort gedaan. Alles was verfijnd tot en met de huisgemaakte friandises bij de cafeïnevrije Illy koffie. Een avondje met z'n tweeën genieten van heel veel lekkers van minder bekende en verrassende producten.
-

"Zeer aangenaam"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten met het verrassingsmenu. Inderdaad echte verrassende smaken die heel mooi combineren. Attente gastheer en een mooi knus restaurant in een prachtig historisch pand. Een aanrader!
-