Restaurant De Nederlanden* in Vreeland

Small c9e9c90f db03 4d51 854b 3efb5e5da830

Online Reserveren

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant De Nederlanden*

De Nederlanden*
Duinkerken 3 , 3633 EM Vreeland

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer?

Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Nederlanden*


8,9

(76 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.8

"Heerlijk eten, leuke sfeer"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Super diner genoten met vrienden, waarbij van de amuses, tot de souffle (van de chef, en door chef zelf ) het eten fantastisch was. Excelente smaaksensatie, niet te veel, niet te weinig. Waren al een poss niet geweest, maar was echt genieten Bediening vriendelijk, maar soms wat te veel extra willen verkopen..., en op andere momenten gevoel dat we niet zo serieus werden genomen (omdat we niet van oesters houden...?)
-

"De Nederlanden"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
De ontvangst was uitstekend, de sfeer en de bediening eveneens en het diner was van hoge kwaliteit.
-

"Fantastisch diner, maar.....wijn en water!"

8,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 7
Afgelopen vrijdag met z'n vieren genoten van een zeer smaakvolle gerechten. Mooi opgemaakt en zeer goed qua smaken en hoeveelheid in verhouding. De wijnen pasten zeer goed bij de gerechten De bekende soufflé aan het eind blijft een fijne verassing. Bij het bekijken van de rekening moet me toch van het hart dat de verhouding van het eten wat prijs betreft tov de wijnen. Voor een wijarrangement betaal je bijna net zo veel als voor het menu. €9,50 per glas(je) is zeker €3 te veel. De grote zorg en werk dat aan het eten wordt besteed, wordt hierdoor in diskrediet gebracht. Ook €20 aan water stoort me meer indien de wijnen zo duur zijn.
-

"Altijd goed bij de Nederlanden"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Goede, creatieve keuken. Attente bediening. Blauwe interieur met plafondverlichting is in de zomer prima, in de winter wat koel
-

"GEWELDIG!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
iN 1 WOORD FANTASTISCH!> Alles was tot in de puntjes verzorgd en de smaak was een belevenis!
-

"Lekker gegeten"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Sinds de verbouwing niet meer bij de Nederlanden geweest en de keuken is duidelijk met de tijd meegegaan. Er is duidelijk meer Aziatische invloed. We hebben lekker gegeten, misschien was de vis net te gaar en de grapefruit iets overheersend, maar dat zijn kleinigheidjes. Overall was het ontspanning genieten in een fijne omgeving.
-