Restaurant De Nederlanden Michelin in Vreeland

Small c9e9c90f db03 4d51 854b 3efb5e5da830

Online Reserveren

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant De Nederlanden

De Nederlanden
Duinkerken 3 , 3633 EM Vreeland

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer?

Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Nederlanden


8,9

(61 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.7

"Top restaurant "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een groot verwennerij voor oog en smaakpapillen! Michelinster dubbel en dwars waard!
-

"Te hoge verwachting?"

5,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 5
De gerechtjes zagen er mooi uit, allemaal plaatjes, maar de smaken kwamen niet tot hun recht. Geen finesse en erg flauw , geen enkele smaakbeleving. Daarnaast was het erg warm, geen airco i.v.m. monumentaal pand. Komt de sfeer niet ten goede. 2 glazen plat water op de rekening a 5 euro per glas vonden wij wel erg stevig geprijsd. We hebben 2 keer om de sommelier gevraagd voor een wijnarrangement, de beste man moet nu nog komen.... Uiteindelijk hebben we na een uurtje wachten maar een mooie fles wijn besteld. De dames in de bediening waren allemaal erg aardig en deden goed hun best. Echter was er geen aansturing en liepen ze elkaar in de weg. Een gastvrouw, met de nodige jaren ervaring, zou hier wel op zijn plaats zijn. Ook vonden wij het jammer dat de kok slechts bij een enkel tafeltje langs ging. Beter is het om van de nieuwe klanten vaste klanten te maken en langs alle tafeltjes te gaan met een klein praatje of dat het allemaal naar wens is etc. Wij hadden er meer van verwacht, deze ervaring betekent voor ons dat het bij dit eenmalige bezoek blijft, jammer. Niet goed genoeg voor herhaling dus. Hopelijk neemt u deze opmerkingen serieus en zie het als opbouwende kritiek. Wij wensen u en het team veel succes voor de toekomst.
-

"Een hemelse lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Elke keer weer is het een feest hier te lunchen of te dineren. Deze keer een rijkelijk met amuses versierde smaakvolle lunch, professioneel opgediend door vriendelijk personeel in een ontspannen sfeer. De smaak voerde je op het terras aan de Vecht in gedachten mee naar het verre oosten. En tot slot natuurlijk de onovertroffen soufflé!
-

"Vis"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten bij dit restaurant. Het menu van dining with the stars was wel erg vissig, 3 gangen vis en een uitbreiding met oesters vonden we wel wat veel van het goede. Bediening was keurig en een tafel met uitzicht op het water is erg leuk.
-

"Voor vis en verfijning."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Ook met slecht weer ademt het restaurant een gezellige sfeer en de bediening is goed en prettig. Doe hier de Fine Claire Proeverij, oesters op 6 manieren! Geniet ook van hun Fruits de mer. Voor vis en verfijning zit je hier goed.
-

""

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
ETEN ZAG ER PERFECT UIT EN SMAAKTE SUPER ,!!! HET WAS EEN WARME DAG JAMMER DAT ER BUITEN OP TERRAS GEEN FANS ZIJN
-

Restaurants vlakbij De Nederlanden

TANTE KOOSJE Michelin

Kerkstraat 1, Vecht
2,35 kilometer

  DEAL: -35% Korting 5-gangen Michelindiner + amuses nu € 55,-

DE MANGERIE

Diependaalselaan 490/494, Hilversum
8,44 kilometer

  DEAL: Fantastisch 3-gangen Shared Dining nu 18 euro

DE OLIFANT

Straatweg 1, Breukelen
8,52 kilometer

  DEAL: -35% Korting 3-gangen shared dining nu 25 euro

HEREN SPYKER

Kerkbrink 17-19, Hilversum
9,49 kilometer

  DEAL: -30% Korting 4-gangenmenu nu slechts 32,50 euro

DELICE

Kaatsbaan 25, Maarssen
9,78 kilometer

  DEAL: -35% All Inclusive 3-gangendiner nu 60 euro