Restaurant De Nederlanden Michelin in Vreeland

Small c9e9c90f db03 4d51 854b 3efb5e5da830

Online Reserveren

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant De Nederlanden

De Nederlanden
Duinkerken 3 , 3633 EM Vreeland

Zin in een fantastische maaltijd in een fijne, ongedwongen sfeer?

Dan ben je bij het 4- sterren deluxe Restaurant Hotel De Nederlanden meer dan welkom.

Patron Cuisinier Wilco Berends en zijn team zorgen dat er werkelijk niets ontbreekt. Of het nou een fantastische maaltijd is, een heerlijk glas wijn of een goede nachtrust, bij De Nederlanden voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Bij mooi weer kan je ook buiten eten op ons terras en zelfs als het wat frisser is, zorgt de overkapping en terrasverwarming voor een genoeglijke sfeer.

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties uit de met een Michelinster bekroonde keuken. Of het nou voor een taartje Noordzeekrab is, gesmoorde heilbot met saus van champagne en haringkuit of een Simmentaler ossenhaas, hier kom je voor terug!

Mocht je behoefte hebben aan een meer besloten ruimte, dan kunnen wij ook daarin voorzien. Twee private dining ruimtes zijn volledig toegerust om uw presentatie, vergadering of diner te faciliteren.

Restaurant Hotel De Nederlanden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Vecht in Vreeland. Een charmant dorp, op slechts 5 minuten van de A2 (Amsterdam-Utrecht). Uiteraard beschikken wij over een ruime, eigen parkeergelegenheid. En mocht u met de boot willen komen, dan reserveren wij voor u een aanlegplek voor de deur. U wandelt dan echt zo het restaurant binnen.

Beleef het bij ons aan de Vecht!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Nederlanden


8,9

(69 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.8

"Altijd top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer maar eens heerlijk gegeten bij De Nederlanden. Ik heb hier al verschillende vrienden mee naar toe genomen en ook die zijn altijd laaiend enthousiast. Prachtige omgeving, heerlijk eten en ook nog culinaire surprises tussendoor. Aanrader
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een zeer geslaagd etentje. Heel vriendelijk allemaal, en de extra hapjes die we kregen waren heerlijk. Een opmerking, er was een optie om bij het hoofdgerecht van eendenborst eendenlever erbij te nemen. Dat hebben we gedaan, maar was de moeite 1 stukje van 2 x 2 cm!
-

"Fantastisch."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in een prettige omgeving. Een mooi menu voor beide. Er werd op een prima manier rekening gehouden met de vegetarische wens. Vanwege het mooie weer kon er eerst een drankje op het terras gedronken worden. De bediening was erg prettig.en zeer vriendelijk. Het eten fantastisch. Een top middag op een mooie herfstzondag.
-

"Schitterende nazomerlunch"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Meer dan 20 graden. Op de fiets, nog wel een aperitief op het buitenterras, maar binnen eten. De amuses zijn vernieuwd: de druif is een mooie verrassing. De fruits de mer, de scholfilet en het kersendessert: stuk voor stukgoed met het voorgerecht als topper. Het wijnarrangement is zorgvuldig gekozen: de Australische riesling de beste in deze reeks. De Nederlanden blijft een aanrader en vaste prik op onze lijst.
-

"Te verwachtingsvol?"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
Het eten was goed. De amuses waren verrassend en erg lekker. Het voorgerecht was niet mijn smaak. Kan gebeuren. Het hoofdgerecht was goed. Wat ik jammer vond was de hoeveel heid smaken op één bord. De presentatie van het hoofd gerecht vond ik wat rommelig. Halverwege het hoofdgerecht kreeg ik een enorme hoestbui en vervolgens werd ik heel erg benauwd. Ik ben toen even naar buiten gegaan om op adem te komen en toen ik terug kwam was tot mijn grote verbazing de tafel geheel afgeruimd, terwijl mijn aanval niet onopgemerkt kon blijven! Een aantal van de (te) vele personeelsleden was het wel op gevallen, maar toch.... 1,5 tournedos ( van de 2) was waarschijnlijk al in de kliko verdwenen. Het dessert maakte veel goed! Het was heerlijk van smaak en de eenvoud sierde het gerecht! Voor een karafje kraanwater werd , buiten mijn wijnarrangement, € 5,00 gerekend! Ik was hier zeer verbaasd over en het werd ook van de rekening gehaald. Veel miscommunicatie tussen de personeelsleden onderling blijkbaar. Jammer! Het restaurant was mooi verbouwd, maar erg lawaaiig , akoestiek niet in orde? Het bedienend personeel rende af en aan , hetgeen de sfeer niet ten goede kwam. Er was meer dan voldoende bedienend personeel , dus dat was niet het probleem. Het werd er wel erg onrustig door. Al met al toch wel lekker gegeten!
-

""

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Wederom geweldig goed in alle opzichten!
-

Restaurants vlakbij De Nederlanden

TANTE KOOSJE Michelin

Kerkstraat 1, Vecht
2,35 kilometer

  DEAL: -35% Korting 5-gangen Michelindiner + amuses nu € 55,-

THE HARBOUR CLUB VINKEVEEN

Groenlandsekade 1, Vinkeveen
3,57 kilometer

"Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid"

CHARLEY'S DINER

Dammerweg 106, Nederhorst Den Berg
5,34 kilometer

"All American Diner "

RESTAURANT BOVEN WATER

Achterbos 24 A, Vinkeveen
7,26 kilometer

  DEAL: Fantastisch 5-gangenmenu nu 34,50 euro

DE COLONIE 'S GRAVELAND

Loodijk 18a, 's-Graveland
7,38 kilometer

"Welkom bij restaurant De Colonie 's Graveland."