Restaurant La Provence* in Driebergen

Over Restaurant La Provence*

La Provence*
Hoofdstraat 109 , 3971 KG Driebergen

Onze gasten komen naar restaurant La Provence Driebergen-Rijseburg voor culinair genot.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat elke keer weer streeft naar vernieuwende culinaire belevingen. Een typische combinatie van klassieke Franse cuisine in een modern jasje.

Wij gaan voor persoonlijke service in een ongedwongen sfeer met het bedieningsteam dat daarbij heerlijke combinaties samenstelt met de gerechten en onze ruime keuze aan wijn.

Zakenlijk een uitstekende locatie om met uw gasten te lunchen of dineren. In de lounge een aperitief of in de keuken bij de chef aan tafel, het kan allemaal. Ook in de zomermaanden kunt u culinair genieten op ons net nieuw aangelegde terras.

Graag ontvangen wij u bij Restaurant La Provence in Driebergen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Provence*


8,9

(499 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.6

"Gezellig?"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Bij de Provence was alles zoals je het mag verwachten, met enkele verrassende gerechten. Maar bij de bediening ontbrak het aan echte bezieling; bedienen volgens het boekje, maar met niets extra waardoor je je persoonlijk welkom zou kunnen voelen. Dit, in combinatie met de wat gedateerde presentaties, maakt het allemaal een beetje belegen.
-

"verfijnd en speels"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bediening zeker vriendelijk en attent Sfeer prettig en stijlvol En niet onbelangrijk:het eten was verfijnd en zeer smaakvol en creatief opgediend.
-

"Fantastische avond "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hadden en heerlijke avond gehad met vrienden. De bediening was zeer alert en heel gastvrij, de gerechten subliem. Kortom, en reden om weer terug te komen.
-

"Fantastisch "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond super gegeten bij La Provence, alle gerechten waren heerlijk, goede smaken op elkaar afgestemd, bediening vriendelijk en attent. Restaurant een goede ambiance en sfeer, dit restaurant kan ik bij iedereen aanraden. Wij komen zeker terug.
-

"een lunch waar je blij van wordt"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het overkomt ons wel eens dat we bij een restaurant denken: dat kunnen we zelf ook en waarschijnlijk beter. Hier het tegenovergestelde: wat een mooi palet aan smaken, wat een mooie schilderijtjes en wat een werk. Absoluut genieten. Niet goedkoop maar het geld beslist waard.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het heerlijkste eten ooit
-