Restaurant La Provence* in Driebergen

Small e72845f0 92be 4aaa 9187 aeaf77c004cb

Online Reserveren

Over Restaurant La Provence*

La Provence*
Hoofdstraat 109 , 3971 KG Driebergen

Onze gasten komen naar restaurant La Provence Driebergen-Rijseburg voor culinair genot.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat elke keer weer streeft naar vernieuwende culinaire belevingen. Een typische combinatie van klassieke Franse cuisine in een modern jasje.

Wij gaan voor persoonlijke service in een ongedwongen sfeer met het bedieningsteam dat daarbij heerlijke combinaties samenstelt met de gerechten en onze ruime keuze aan wijn.

Zakenlijk een uitstekende locatie om met uw gasten te lunchen of dineren. In de lounge een aperitief of in de keuken bij de chef aan tafel, het kan allemaal. Ook in de zomermaanden kunt u culinair genieten op ons net nieuw aangelegde terras.

Graag ontvangen wij u bij Restaurant La Provence in Driebergen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Provence*


8,9

(494 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.6

"culinair hoogstandje"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Culinaire smaakbeleving. Een geweldige ervaring,hopen dit nog vaker te doen. Zeer bijzonder. wij geven een 9+.
-

"genieten"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Eten in La Provence is altijd weer een beleving. De chef weet je steeds opnieuw weer te verassen met overheerlijke gerechten die vervuld zijn van ware smaak explosies. Het bedienend personeel is voorkomend, zeer vriendelijk en accuraat. Het enige kleine nadeel is de akoestiek van het restaurant, het is gehorig en je kan alle gesprekken rondom je duidelijk horen. Maar al met al chapeau voor dit voortreffelijke restaurant
-

"Genieten bij La Provance"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was weer genieten van het Dining with the Stars menu bij La Provance. Het menu was zeer uitgebreid, en omdat de gerechten niet te groot waren was het geen probleem alle amuses en gerechten te proeven. De gerechten waren prachtig om te zien en heerlijk van smaak. De bediening was kundig en de twee wijnen die we vroegen als begeleiding waren zorgvuldig bij de gerechten gezocht. Alles complementeerde elkaar. Helaas was er voor ons geen plek meer in de zaal waardoor we aan een tafel bij de ingang weren geplaatst. Maar zelfs daar was de ambiance goed. We hebben zeker genoten.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Elke gang een feestje maar roen kwam de finale het dessert die heeft voor ons alle restaurants overtroffen
-

"Gewoon echt de beste"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij La Provence klopt alles. De smaken van het eten, de bijpassende wijnen, alles is goed doordacht en echt heel bijzonder. Dat wordt versterkt door de kundige en zeer vriendelijke bediening. Eten bij La Provence is elke keer een echte unieke ervaring. Geweldig, echt de absolute top.
-

"Uitstekende keuze"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Op een woensdagavond hebben we de verjaardag van mijn vrouw gevierd in La Provence. Na een mooi glas champagne hebben we een heerlijk 5 gangen menu genoten. Zowel voor als tijdens het menu werden we rijkelijk bediend met amuses en vers brood. De smaakcombinaties van de gerechten waren uitstekend en de bijpassende wijnen een traktatie. De bediening is jong maar zeer professioneel en er hangt een fijne ontspannen sfeer. Dit keer zaten we buiten op het terras. Ook het terras is vlak bij de keuken dus interactie genoeg. We hebben zelden zo lekker gegeten. Dank voor de leuke avond.
-