Restaurant La Provence* in Driebergen

Over Restaurant La Provence*

La Provence*
Hoofdstraat 109 , 3971 KG Driebergen

Onze gasten komen naar restaurant La Provence Driebergen-Rijseburg voor culinair genot.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat elke keer weer streeft naar vernieuwende culinaire belevingen. Een typische combinatie van klassieke Franse cuisine in een modern jasje.

Wij gaan voor persoonlijke service in een ongedwongen sfeer met het bedieningsteam dat daarbij heerlijke combinaties samenstelt met de gerechten en onze ruime keuze aan wijn.

Zakenlijk een uitstekende locatie om met uw gasten te lunchen of dineren. In de lounge een aperitief of in de keuken bij de chef aan tafel, het kan allemaal. Ook in de zomermaanden kunt u culinair genieten op ons net nieuw aangelegde terras.

Graag ontvangen wij u bij Restaurant La Provence in Driebergen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant La Provence*


8,9

(503 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.6

"Erg goed, maar eerlijkheid over de prijs zou gewaardeerd worden"

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, lekker gezeten. Goed tafelen. Bijpassend wijnarrangement was niet super. Niet genoten dessertwijn werd niet van de bon gehaald. Via speciale actie een verrassingsmenu. Helaas dat ze niet communiceren over meerkosten van supplementen en over de kosten van friandises bij de koffie. Die ze zonder te vragen neerzetten alsof het er bij hoort. Is mijns inziens niet gepast en niet in lijn met de rest van de service.
-

"vrijwel perfect"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Ontvangst en bediening zij top. De akoestiek kan iets beter. De keuken is zeker de ster waard. Enkele onderdeel van gerechten vielen iets minder in de smaak maar dat is heel persoonlijk.Zo had aardbei in het dessert had wat rijper mogen zijn.
-

"Topper van de avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd wordt je in de watten gelegd in dit restaurant met het verrassingsmenu. Alles klopt hier gewoon. Al jaren een topper.
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was top! Wederom genoten van de mooie, heerlijke gerechten. Goed rekening gehouden met onze dieetwensen. Zeer vriendelijke bediening en mooie ambiance.
-

"Gezellig?"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Bij de Provence was alles zoals je het mag verwachten, met enkele verrassende gerechten. Maar bij de bediening ontbrak het aan echte bezieling; bedienen volgens het boekje, maar met niets extra waardoor je je persoonlijk welkom zou kunnen voelen. Dit, in combinatie met de wat gedateerde presentaties, maakt het allemaal een beetje belegen.
-

"verfijnd en speels"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bediening zeker vriendelijk en attent Sfeer prettig en stijlvol En niet onbelangrijk:het eten was verfijnd en zeer smaakvol en creatief opgediend.
-