Restaurant De Burgemeester* in Linschoten

Over Restaurant De Burgemeester*

De Burgemeester*
Raadhuisstraat 17 , 3461 CW Linschoten

In het kleine plaatsje Linschoten, midden in het Groene Hart, ligt restaurant de Burgemeester, gevestigd in het oude raadhuis. De keukenbrigade, onder leiding van Sander Spruijt en Tommy Janssen, is gefocust op top kwaliteit en luistert naar al uw wensen. Gastvrouw Anne Hövels en sommelier Rodney Bottenberg en hun team zorgen met hun enthousiasme voor een ongedwongen sfeer in het restaurant, om uw culinaire beleving onvergetelijk te maken.

Bruisend, enthousiast, puur, gastvrij, kortom, we hopen u snel te zien!   

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Burgemeester*


8,8

(563 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.5

"De Burgemeester overtreft je verwachtingen ruimschoots!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij De Burgemeester is een feestje!! De bediening is zeer correct, maar niet gekunsteld en/of afgericht. De ambiance ziet er erg verzorgd (en voor ons vernieuwd!) uit; eigentijds. De gerechten zien er prachtig en vaak origineel opgediend uit. Stuk voor stuk waren de 5 gerechten en zeker ook de extra gerechten heel verfijnd van smaak. Het geheel was een ware smaaksensatie. Wijnen zijn bijzonder goed. Kortom: een dikke 10!! Het is alleen maar genieten.
-

"Hield niet over"

4,0
eten: 6 service: 2 sfeer: 4
Met name de aandacht van het personeel was slecht verdeeld over de tafels. Vreemd systeem met het water. De flessen worden niet opengemaakt aan tafel en ook niet achter gelaten op de tafel. Je krijgt op verzoek bijgeschonken soms koud soms lauw. Het eten was lekker. Had wel wat meer variatie verwacht. De eend was zeer taai. Dit hebben we ook gemeld. Het zou doorgegeven worden aan de keuken. En dat was het dan. Zowel ontvangst als vertrek waren zeer koeltjes.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
hadden gekozen voor de 5 amuses en 5 gerechten. Alle gerechten waren voortreffelijk. Prachtig opgemaakte borden.Plaatjes om te zien. Complimenten aan de keukenbrigade. Heerlijke wijnen, vriendelijke bediening en een gezellig terras. In een woord een super avond.
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten en bediening was top!
-

"Eten top, restaurant minder"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
Gisteravond ihkv Dining With The Stars hier gegeten. Het eten was (behoudens het hoofdgerecht) top! Fris en zoet gecombineerd. Zelden dat wij zo’n lekkere zeebaars hebben gegeten. Bediening was gehaast (behalve de dame met de grote oorbellen: voorbeeldige gastvrouw) en veel. Tijdens de gangen kregen wij wel 6 verschillende personen aan tafel. Vonden wij wat teveel. Het restaurant heeft een groot “huiskamergehalte” en is erg rumoerig. Verder veel vliegen (vlakbij water) Van de diverse smaken echt genoten!
-

"Prima"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben er heeeeerlijk gegeten.
-