Diningcity Deal: The magic Michelin 5 menu: 5 gangen + 5 amuses € 55,00


Fantastisch 5-gangen Michelin diner + 5 amuses in Linschoten!

Kwaliteit en finesse komen samen bij sterrenrestaurant De Burgemeester in Linschoten.

De Burgemeester is gevestigd in het oude raadhuis van het dorp. Gastvrouw Anne Hövels zorgt voor een gemoedelijke en enthousiaste sfeer in het restaurant terwijl de chefkoks gefocust zijn op topkwaliteit in de keuken.

Dit samen maakt eten bij De Burgemeester een fantastische culinaire beleving. Al jaren staat dit restaurant bekend om haar creatieve en pure gerechten en het prachtige en unieke wijnassortiment. 

Speciaal voor DiningCity heeft chefkok Sander Spruijt een magisch Michelin 5-gangen sterrendiner met 5 amuses samengesteld, om je een onvergetelijke avond te bezorgen. 

 • Te reserveren t/m 16 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Burgemeester*

  De Burgemeester*
  Raadhuisstraat 17 , 3461 CW Linschoten

  In het kleine plaatsje Linschoten, midden in het Groene Hart, ligt restaurant de Burgemeester, gevestigd in het oude raadhuis. De keukenbrigade, onder leiding van Sander Spruijt en Tommy Janssen, is gefocust op top kwaliteit en luistert naar al uw wensen. Gastvrouw Anne Hövels en sommelier Rodney Bottenberg en hun team zorgen met hun enthousiasme voor een ongedwongen sfeer in het restaurant, om uw culinaire beleving onvergetelijk te maken.

  Bruisend, enthousiast, puur, gastvrij, kortom, we hopen u snel te zien!   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Burgemeester*


  8,8

  (562 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  9.0

  sfeer

  8.5

  "Hield niet over"

  4,0
  eten: 6 service: 2 sfeer: 4
  Met name de aandacht van het personeel was slecht verdeeld over de tafels. Vreemd systeem met het water. De flessen worden niet opengemaakt aan tafel en ook niet achter gelaten op de tafel. Je krijgt op verzoek bijgeschonken soms koud soms lauw. Het eten was lekker. Had wel wat meer variatie verwacht. De eend was zeer taai. Dit hebben we ook gemeld. Het zou doorgegeven worden aan de keuken. En dat was het dan. Zowel ontvangst als vertrek waren zeer koeltjes.
  -

  "Super"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  hadden gekozen voor de 5 amuses en 5 gerechten. Alle gerechten waren voortreffelijk. Prachtig opgemaakte borden.Plaatjes om te zien. Complimenten aan de keukenbrigade. Heerlijke wijnen, vriendelijke bediening en een gezellig terras. In een woord een super avond.
  -

  "Perfect"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Eten en bediening was top!
  -

  "Eten top, restaurant minder"

  7,3
  eten: 10 service: 6 sfeer: 6
  Gisteravond ihkv Dining With The Stars hier gegeten. Het eten was (behoudens het hoofdgerecht) top! Fris en zoet gecombineerd. Zelden dat wij zo’n lekkere zeebaars hebben gegeten. Bediening was gehaast (behalve de dame met de grote oorbellen: voorbeeldige gastvrouw) en veel. Tijdens de gangen kregen wij wel 6 verschillende personen aan tafel. Vonden wij wat teveel. Het restaurant heeft een groot “huiskamergehalte” en is erg rumoerig. Verder veel vliegen (vlakbij water) Van de diverse smaken echt genoten!
  -

  "Prima"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  We hebben er heeeeerlijk gegeten.
  -

  "Zalig!!!!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij hebben echt zalig gegeten bij De Burgemeester! Prachtig opgemaakte bordjes en schaaltjes! Mooie wijnen erbij! We hebben er van 7 tot 12 zitten smikkelen en genieten! Echt een pareltje verstopt in t mooie Linschoten! Zeker uit gaan proberen!!
  -