Restaurant De Burgemeester* in Linschoten

Over Restaurant De Burgemeester*

De Burgemeester*
Raadhuisstraat 17 , 3461 CW Linschoten

In het kleine plaatsje Linschoten, midden in het Groene Hart, ligt restaurant de Burgemeester, gevestigd in het oude raadhuis. De keukenbrigade, onder leiding van Sander Spruijt en Tommy Janssen, is gefocust op top kwaliteit en luistert naar al uw wensen. Gastvrouw Anne Hövels en sommelier Rodney Bottenberg en hun team zorgen met hun enthousiasme voor een ongedwongen sfeer in het restaurant, om uw culinaire beleving onvergetelijk te maken.

Bruisend, enthousiast, puur, gastvrij, kortom, we hopen u snel te zien!   

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Burgemeester*


8,8

(555 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.5

"Super lekker gegeten, goede bediening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben hier een heerlijk avondvullend programma gehad, met mooie amuses vooraf en voor de laatste gang. De bediening was ook zeer goed, met gezellige mensen die overal uitleg bij had. Geen opdringerige achtergrond herrie / muziek. Voor mij een verademing omdat ik dit vaak als zeer storend ervaar. Zeker een aanrader voor een heerlijk avondje uit.
-

"Excellent choice"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
We had a very nice dinner. They were really friendly and did their best to make our night memorable. The food was interesting and tasted well with lots of surpise appetizers. We strongly recommend it.
-

"Restaurant week perfect choice"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Excellent
-

"Heerlijk avondje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Huiskamer gevoel met veel aandacht voor details. Uiteraard voor het eten, maar ook bijvoorbeeld ook het servies was prachtig en klopte in het totale plaatje. Amuse na amuse, een feestje op de tong. Bijzondere en mooie smaken mogen ontdekken, allemaal prachtig gepresenteerd. Zelfs een thee bestellen is een bijzondere ervaring.
-

"40 km omrijden helemaal waard"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden een 4 gangen Verrassingsmenu via Diningcity geboekt. Om kort te gaan: we hadden hoge verwachtingen, maar het bleek nog beter. Indrukwekkend goed en op deze wijze prima betaalbaar. We hebben genoten. Dank!
-

"Top locatie, goede sfeer en heerlijk eten"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Vriendelijke bediening, top eten en mooie wijnen bij de gerechten. Op terras zou het een mooie chique uitstraling geven als wat tafeltjes waren opgedekt zijn met wit linnen, maar snap dat het weer niet zeker was. We hebben heerlijk gegeten en genoten.
-