Restaurant De Burgemeester* in Linschoten

Over Restaurant De Burgemeester*

De Burgemeester*
Raadhuisstraat 17 , 3461 CW Linschoten

In het kleine plaatsje Linschoten, midden in het Groene Hart, ligt restaurant de Burgemeester, gevestigd in het oude raadhuis. De keukenbrigade, onder leiding van Sander Spruijt en Tommy Janssen, is gefocust op top kwaliteit en luistert naar al uw wensen. Gastvrouw Anne Hövels en sommelier Rodney Bottenberg en hun team zorgen met hun enthousiasme voor een ongedwongen sfeer in het restaurant, om uw culinaire beleving onvergetelijk te maken.

Bruisend, enthousiast, puur, gastvrij, kortom, we hopen u snel te zien!   

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Burgemeester*


8,8

(570 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.5

"De Burgemeester"

7,7
eten: 7 service: 9 sfeer: 7
Zeer aangenaam gegeten, vriendelijk personeel, met verstand van wijn en kaas. Is zeker een ster waard,mooie gerechten. De sfeer is relaxed, een beetje huiskamer gevoel door de lage plafonds.
-

"Bijzonder lekker!"

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Eten was bijzonder lekker. Echt een sensatie. Zoveel verschillende smaken, heerlijk. Absoluut de moeite waard om een keer te gaan eten. Personeel was heel erg kundig en heel erg aardig. Goede bediening, top! Sfeer in het restaurant had van mij wel wat gezelliger mogen zijn qua inrichting en qua sfeer. Door het lage plafond een klein beetje benauwend. Makkelijk op te lossen met de juiste verlichting.
-

"Wat een ervaring!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Nog niet eerder hebben mijn vriend en ik bij een restaurant met ster gegeten, dus dit was onze eerste ervaring. Het eten was super, de verschillende smaken die samen kwamen, de uitleg over de wijnen en kazen was top en maakte de avond compleet! Al met al een top ervaring.
-

""

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
Wij zaten aan een tafeltje wat zeer onrustig was, continue liep er personeel langs. De keukendeur zagen wij maar open en dicht gaan. Het was geen prettige plek Voor zo een duur restaurant moet je rustig kunnen dineren.
-

"Gemiste kans"

4,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 4
Hoewel het eten voor een sterrenrestaurant ons ook een beetje tegenviel zijn we voornamelijk afgehaakt door de chagrijnige bediening en het continue “ up-selling”. Het is begrijpelijk dat een restaurant meer omzet wilt genereren maar speel dan open kaart. Het onder het mom van aangespoelde flessenpost een extra gang verkopen is op zich een leuk idee maar dan moet je dit er wel bij vermelden. Ook werd water continu ongevraagd bijgeschonken waardoor je bij de rekening geconfronteerd wordt met een onwaarschijnlijk bedrag. Wat ons betreft een gemiste kans van De Burgemeester.
-

"Fantastisch!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben samen met vrienden genoten van de relaxte sfeer en het heerlijke eten. Wat een feest om hier een avondje verwend te worden.
-