Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek* in De Lutte

Over Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*
Beuningerstraat 6 , 7587 LD De Lutte

De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boutiquehotel met historie, stijl en allure. De huidige Bloemenbeek bestaat inmiddels 52 jaar met de familie Strikker als eigenaar (2e generatie) en is inmiddels gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare. In twee generaties is de bijna 115 jaar oude voormalige boerderij met herbergfunctie en schenklokaal uitgebouwd tot een riant Landhuishotel en restaurant met een internationaal gastronomische (Michelinster) erkenning.

Het restaurant met een nonchalant chique sfeer biedt fantastische mogelijkheden voor een vlot geserveerde lunch of stijlvol diner. De Bloemenbeek beschikt over meerdere sfeervolle private dining rooms die bij uitstek geschikt zijn voor een gezellig samenzijn met familie, vrienden of zakelijke relaties. Zomers geniet u van onze heerlijke gerechten in de lommerrijke tuinen met de terrassen en een werkelijk magnifiek uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Het restaurant onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de cuisine Matthijs Mulder, kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het omringende rijke Twentse land. Er wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van onze jagers. Naast een prettige en attente service, complementeren verrassende wijnen uit de gehele wereld het geheel.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*


8,6

(106 Recensies)


eten

8.9

service

8.7

sfeer

8.3

"Genieten bij Landhuishotel de Bloemenbeek"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wat een ontzettend voor echt om hier te eten. Heerlijk eten ,mooi opgemaakte borden ...echt super!!Maar dat kun je verwachten als je 1 Michelenster hebt. Genoten en we komen graag weer terug
-

"Great evening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We had a delightful dinner at the Bloemenbeek. We felt heartwelcomed from the beginning; and the chef surprised us with an amazing 3 and 4-course menu. Every dish smoothly highlighted its savory and flavors.
-

"Heerlijk "

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Gerechten waren super. Moesten alleen erg lang op de koffie wachten... De sfeer in de ruimte kon beter. Het was wat kil en koud.
-

"Genieten in De Bloemenbeek"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Dit was voor ons de tweede keer in De Bloemenbeek en het was weer heerlijk. We hebben het menu uit laten breiden tot 5 gangen met een daarbij behorend wijnarrangement. Het was erg lekker en gevarieerd. Ontvangst in de lounge met een glaasje bubbels en ook werden hier een aantal amuses opgediend. Dat beloofde al veel goeds voor de rest van de avond en dat werd ook zeker waargemaakt. Even een kleine misser toen er toch een gerechtje kwam waar ik allergisch voor was (en had opgegeven), maar dit werd direct hersteld. Mooie locatie en fijn personeel, een aanrader.
-

"Bloemenbeek"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Het is gezellig zitten in de tuin, in een ongedwongen sfeer. Het eten was super en de amuses en de 5 gangen liepen vlot achter elkaar door. Wat wij als prettig ervaren.
-

"Eten op stand in het Twentse land"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eigenlijk klopte alles.
-

Artikelen toegewijd aan: Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*