Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek* in De Lutte

Over Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*
Beuningerstraat 6 , 7587 LD De Lutte

De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boutiquehotel met historie, stijl en allure. De huidige Bloemenbeek bestaat inmiddels 52 jaar met de familie Strikker als eigenaar (2e generatie) en is inmiddels gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare. In twee generaties is de bijna 115 jaar oude voormalige boerderij met herbergfunctie en schenklokaal uitgebouwd tot een riant Landhuishotel en restaurant met een internationaal gastronomische (Michelinster) erkenning.

Het restaurant met een nonchalant chique sfeer biedt fantastische mogelijkheden voor een vlot geserveerde lunch of stijlvol diner. De Bloemenbeek beschikt over meerdere sfeervolle private dining rooms die bij uitstek geschikt zijn voor een gezellig samenzijn met familie, vrienden of zakelijke relaties. Zomers geniet u van onze heerlijke gerechten in de lommerrijke tuinen met de terrassen en een werkelijk magnifiek uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Het restaurant onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de cuisine Matthijs Mulder, kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het omringende rijke Twentse land. Er wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van onze jagers. Naast een prettige en attente service, complementeren verrassende wijnen uit de gehele wereld het geheel.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*


8,6

(102 Recensies)


eten

8.9

service

8.6

sfeer

8.3

"Bloemenbeek"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Het is gezellig zitten in de tuin, in een ongedwongen sfeer. Het eten was super en de amuses en de 5 gangen liepen vlot achter elkaar door. Wat wij als prettig ervaren.
-

"Eten op stand in het Twentse land"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eigenlijk klopte alles.
-

"Jammer"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
Hoge verwachtingen niet waargemaakt. Mooi restaurant, maar oh zo kleine portionering. Wel mooie smaken, maar voor ons gewoon aan de kleine kant. Prima wijn, wel aan de dure kant
-

"Echt Michelinsterrenwaardig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden echt heel erg in de watten gelegd door het hele team. Erg leuk dat we het tussengerecht in de keuken mochten nuttigen. Voor ons als horeca fans heel gaaf. Het hele team deed echt onwijs zijn best om ons een bijzondere avond te laten beleven. Alle gerechten waren heerlijk en origineel. Wat mij betreft was het voorgerecht de ster van de avond qua presentatie en smaak echt een beleving.
-

"Heerlijke avond "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten, super vriendelijk personeel, leuke afwisseling van een apperatief in de foyer en daarna diner in het restaurant. Top ervaring
-

"Heerlijk gegeten! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten bij de Bloemenbeek! De ambiance was mooi, de bediening zeer attent en het eten voortreffelijk. Dit is een plek om te onthouden en nog eens terug te komen!
-

Artikelen toegewijd aan: Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek*