Restaurant Aan de Poel Michelin star Michelin star in Amstelveen

Small 344b5988 5b88 4580 82bd f4c48f85f9a9

Online Reserveren

Over Restaurant Aan de Poel

Aan de Poel
Handweg 1 , 1185 TS Amstelveen

Restaurant Aan de Poel in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren.

Londen, New York of Parijs? Stap bij restaurant Aan de Poel binnen en raak even de weg kwijt. Na een warm ontvangst, volgt de stap in het restaurant met zijn kosmopolitische uitstraling. Strakke lijnen, warme tinten, ronde tafels, rijk met wit damast bekleed. 

De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving. Een gerechtje minder kan vanzelfsprekend ook. Het dinermenu wijzigt elke drie weken. Dit houdt het restaurant scherp en zorgt telkens opnieuw voor een verrassing.

Sommelier Robbert Veuger heeft bij het dinermenu een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten. Kleinere wijnarrangementen zijn ook mogelijk.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Aan de Poel


8,8

(227 Recensies)


eten

9.2

service

8.7

sfeer

8.7

"Geweldig genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wederom een keer naar aan de Poel, het weer zat ontzettend mee, dus konden we op het prachtige terras zitten en genieten van het uitzicht, de zon, de prachtige en super lekkere gerechten en wijnen ! Weer een top avond gehad en we komen zeer zeker terug !!! Inmiddels is dit echt ons meest favoriete restaurant. Had 's avonds nog wat foto's van gerechten op Facebook gezet en kreeg gelijk een reactie van kennissen uit Curacao; als zij in september weer in Nederland zijn, staat een diner bij aan de Poel hoog op de verlanglijst !
-

"Genieten van sterren aan én bij De Poel"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super locatie, mooie sfeer, gastvrije bediening en bovenal heerlijk gegeten!
-

"Spectacular as usual"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
It's my second time at the Aan de Poel, the place really deserves the second Michelin star! Being a sunny evening, we could sit outside and enjoy the sunset and the view of the lake while eating. Service is as usual perfect, I communicated some dietary requirements that were promptly fulfilled by the chef. The food is great, every dish is prepared with almost obsessive attention, and every dish has the right combination of flavors and textures to be interesting and delicious. It is pricey, but totally worth it, once in a while.
-

""

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
We hebben genoten deze avond van een top keuken! Vanaf de Amuses top aan de friandises was het geweldig. De begeleidende wijnen waren prima maar niet verrassend. We kijken terug op een mooie en smaakvolle avond.
-

"Excellente lunch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Excellente lunch genoten afgelopen vrijdag. Het verschil met een drie sterren tent was in de gerechten niet te ontdekken. Grappig detail is dat ik mijn eerste eetervaring op niveau genoot in het restaurant van Cas Spijkers waar Stefan van Sprang de asperges voorbereidde voor een mousse. Ik kom zeker terug.
-

"middelpunt van een swingende show"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
eten buitengewoon goed, bediening vriendelijk, informeel en uitermate efficient, sfeer erg ontspannen, wij waren even het middelpunt van een swingende show
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Aan de Poel

Restaurants vlakbij Aan de Poel

DIWALI

Amsterdamseweg 114, Amstelveen
1 kilometer

"Fantastische Indische en Nepalese keuken!"

HADDOCK

MARIE BARONLAAN 19, Amsterdam
2,62 kilometer

"Een unieke en gemoedelijke plek aan het IJ"

TEST PRIMERA

Buitenveldertselaan 106, Amsterdam
3,34 kilometer

"Even naar Primera!"

BRASSERIE PAARDENBURG

Amstelzijde 55, Amstelveen
3,66 kilometer

  DEAL: 3-gangen Winnaarsmenu €29,50

JAIMIE VAN HEIJE RESTAURANT

Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel
3,93 kilometer

  DEAL: Subliem 6-gangen Rising Star diner nu 52,50 eruo