Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw in Amsterdam

Over Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw

Bridges Inspired by Ron Blaauw
Oudezijds Voorburgwal 197 , 1012 EX Amsterdam

'Grand' metamorfose voor Restaurant Bridges

Huiskamer voor de Amsterdammer

 

De legendarische locatie, die voorheen dienst deed als de kantine van het voormalige stadhuis van Amsterdam, is nu een plek waar gourmands kunnen genieten van de kookkunsten van Executive Chef Andrès Delpeut. Bij Bridges draait het allemaal om vis! Van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Bridges heeft in korte tijd een stevige plek veroverd tussen de beste restaurants van Nederland en werd in november 2013 bekroond met een Michelinster. Het is een vertrouwd ontmoetingspunt voor vele Amsterdammers, internationale (hotel)gasten, zakenlieden en beroemdheden. Sinds 2012 is er een unieke culinaire samenwerking tussen Bridges en sterrenchef Ron Blaauw. Met vernieuwde internationale invloeden wil Blaauw het restaurant op eigentijdse wijze naar een nog hoger plan tillen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw


8,5

(294 Recensies)


eten

8.7

service

8.6

sfeer

8.2

"Wat een feestje! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was mooi weer en dan is de tuin ideaal voor een koel drankje voorafgaand aan het diner. De inrichting van Bridges is heel sfeervol. Wij (2p) zaten in zachte, hoge stoelen aan een ronde tafel wat een heel knusse uitstraling geeft. De bediening is jong en vlot met verstand van zaken. Leuk dat de mannelijke bediening in jeans met colbert gekleed gaat. Het 5-gangendiner was verrukkelijk. Een zorgvuldig samengesteld menu, mooi opgemaakte gerechten, heerlijke combinaties in smaak en kraak dus echt een feestje voor de smaakpapillen. Aanrader!
-

"Prachtige avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een prachtige avond hebben wij bij Bridges gehad, goede sfeer, zeer goede bediening/service en geweldig eten...wij zijn fan
-

"'Goedkoop is duurkoop; "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Aan de drie punten service, keuken en sfeer mankeert helemaal niets , maar als je verwacht voor een leuke prijs via 'Dining with the stars' bij ; The Bridges; te kunnen eten. verlaat toch wel wat teleurgesteld het restaurant. Een niet bijzonder glas wijn voor € 11 euro per glas, een glas water voor € 7 en een espresso van € 6 schroefde de nota op naar € 180 voor 2 personen.
-

"Bridges "

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
The food is amazing and the wine paring was perfect!
-

"Geweldig gegeten "

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Heerlijk lunchmenu een zeer vriendelijke bediening
-

"Heerlijk verwend!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een heerlijke avond gehad dankzij het fantastische eten, de uitstekende bediening (Fé) en het feit dat we prachtig weer hadden en in de tuin zaten! Hopelijk tot snel en bedankt
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw