Restaurant 1e Klas in Amsterdam

Over Restaurant 1e Klas

Restaurant 1e Klas
Centraal Station Amsterdam, op spoor 2B (Stationsplein 15) , 1012 AB Amsterdam

Grand Café Restaurant 1e Klas
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam.

Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers, toeristen en echte Amsterdammers.

Ontbijt, lunch en diner
De verborgen parel in het Centraal Station op perron 2B heeft meerdere Meeting & Business ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere gezelschappen. De no nonsens keuken heeft een klassieke inslag en is Internationaal georiënteerd.

Historische locatie
Bouwmeester Dr.Pierre Cuypers uit Roermond ontwierp in 1881-1889 het Centraal Station in Amsterdam. In Grand Café Restaurant 1e klas zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven voor het grote publiek. U kunt hier nog de oude (wacht)tijden van weleer beleven. De Rijksbouwmeester wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseum (1876) en vele andere prachtige Nederlandse kerken, kapellen en kloosters.

Grand Café Restaurant 1e Klas is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. 09.30 uur tot 23.00 uur. Keuken geopend tot 22.00 uur.

Menukaart Primera

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 1e Klas


7,9

(65 Recensies)


eten

8.1

service

7.4

sfeer

8.1

"Lekker eten in mooie ruimte"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Actiemenu 16€ pp met ca. 5 voor, hoofd en nagerechten, gekozen voor carpacio en vitello tonato, 2x kogelbiefstuk met pepersaus, en verse vruchten, met lekkere wijn erbij. Prima eten in prachtig gerestaureerde wachtkamer van Cuypers uit 1891. Obers hebben ieder een eigen sector, daardoor moet je soms lang wachten op de jouwe, terwijl andere niets doen; kan slimmer?
-

"Het Beste wat Amsterdam te biede heeft."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ontvangs was prima , tafel gereserveerd, gelijk een drankje en het eten was top nivo , was samen met mijn dochter en we hebben echt 100% genoten en service was echt top , een aanrader voor iedereen. Ook de inrichting was zo sfeervol en met een duidelijke stijl paste het hele plaatsje.
-

"Hele sfeervolle ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was snel, lekker, gezond en gezellig! Top!
-

"Top en gezellig "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Alles was heel goed zowel het eten en de bediening
-

"Heerlijk gegeten"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Ontspannen en vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was fantastisch Goede sfeer uitstekende bediening Goed eten In een prachtige locatie Aanrader!
-