Small c1f1aee2 983e 4091 9765 07ccb0548706

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangendiner € 25,50 Te reserveren t/m 31 december 2017

Heerlijk 3-gangenmenu in het beroemde restaurant Piet de Leeuw!

Piet de Leeuw is een van de eerste eetcafés (1949) in Amsterdam en heeft nog altijd de karaktertrekken van een bruine kroeg. Je vindt hier nog een echt authentiek interieur: houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpomp, op de lambrisering jeneverkruiken en veel foto's van gasten die het hier ooit erg gezellig hebben gehad. Maar bovenal, heerlijk eten!

Reserveer via DiningCity een authentiek 3-gangen vlees- of vismenu bij restaurant Piet de Leeuw!

Voordelen
+ Heerlijk 3-gangen vleesmenu of vismenu (supplement vismenu 3 euro)
+ Gezellig Amsterdams bruin café
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* Kosteloos annuleren mogelijk 

Reserveer nu

Over Restaurant Piet de Leeuw

Piet de Leeuw
Noorderstraat 11 , 1017 TR Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vinden we Steakhouse Piet de Leeuw. Het is één van Amsterdams eerste eetcafés (1949) met nog altijd de karaktertrekken van een gezellige bruine kroeg!

Piet de Leeuw staat bekend om zijn biefstuk met brood, maar ook de andere gerechten worden met veel zorg bereid. Ga voor de verandering bijvoorbeeld eens voor de in roomboter gebakken zeetong, of ook voor een overheerlijke entrecote ben je hier aan het juiste adres. 

In het steakhouse is het altijd gezellig vanwege de echte Mokumse humor en het authentieke interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpompen en veel schilderijen en foto's. Al deze aspecten bij elkaar geven het restaurant een hele sfeervolle uitstraling, waardoor het de perfecte plek is voor een avondje uiteten met echte Amsterdamse gezelligheid!

 

Feestdagen: pasen, pinksteren, hemelvaartstdag 24, 25, 26, 31 december en 1 januari gesloten

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Piet de Leeuw


8,3

(71 Recensies)


eten

8.1

service

8.4

sfeer

8.5

"weer anders lekker dan de biefstukken maar genoten; SUPER !!!!"

8,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 10
Old memories !!! Met een overleden goede vriend kwam ik hier regelmatig en gelukkig de sfeer is nog steeds even gezellig!!! Het restaurant menu was zeer smakelijk en ruim voldoende . Ook de huiswijn drinkt lekker weg!!!
-

"Piet de Leeuw, meer dan alleen gebrul."

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Geweldige bediening, leuke sfeer, het eten meer dan voldoende. Mooi geserveerd in een ongedwongen sfeer. Locatie midden in het centrum, prima bereikbaar. Menu heeft voor ieder wat wils. Er werd rekening gehouden met onze wensen wat betreft allergie en voorkeur. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.
-

"Ouderwets"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wederom na vele jaren geleden alhier gegeten. Of we niet weg zijn geweest! Niets veranderd, hetzelfde concept! PRIMA HET ETEN WAS ALS VAN OUDS
-

"Lekker!"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd lekker ongecompliceerd gegeten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel.
-

"Gezellig en heerlijk eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De bediening was erg vriendelijk. We hadden voor het menu gekozen, maar we mochten eigenlijk alles van de kaart bestellen. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Zelfs bij het bestellen van koffie kregen we er nog wat lekkers te drinken bij.
-

"Amsterdamse drukte en gezelligheid"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
De inrichting van het eetcafé is gelukkig al die jaren het zelfde gebleven (een van onze vriendinnen kwam hier al 40tig jaar geleden), een icoon met een mix van Amsterdamse bruine kroeg en laagdrempelig eetcafé. Vlotte kundige en aardige bediening. We aten het 3 gangen menu voor net geen € 25. De een goede paardenbiefstuk en de ander lekkere vis, simpel en goed, de frietjes waren heel goed. Het is druk en gezellig, studenten, toeristen en ander volk. Prima!
-