Small c1f1aee2 983e 4091 9765 07ccb0548706

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangendiner € 25,50 Te reserveren t/m 31 december 2018

Heerlijk 3-gangenmenu in het beroemde restaurant Piet de Leeuw!

Piet de Leeuw is een van de eerste eetcafés (1949) in Amsterdam en heeft nog altijd de karaktertrekken van een bruine kroeg. Je vindt hier nog een echt authentiek interieur: houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpomp, op de lambrisering jeneverkruiken en veel foto's van gasten die het hier ooit erg gezellig hebben gehad. Maar bovenal, heerlijk eten!

Reserveer via DiningCity een authentiek 3-gangen vlees- of vismenu bij restaurant Piet de Leeuw!

Voordelen
+ Heerlijk 3-gangen vleesmenu of vismenu (supplement vismenu 3 euro)
+ Gezellig Amsterdams bruin café
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* Kosteloos annuleren mogelijk 

Reserveer nu

Over Restaurant Piet de Leeuw

Piet de Leeuw
Noorderstraat 11 , 1017 TR Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vinden we Steakhouse Piet de Leeuw. Het is één van Amsterdams eerste eetcafés (1949) met nog altijd de karaktertrekken van een gezellige bruine kroeg!

Piet de Leeuw staat bekend om zijn biefstuk met brood, maar ook de andere gerechten worden met veel zorg bereid. Ga voor de verandering bijvoorbeeld eens voor de in roomboter gebakken zeetong, of ook voor een overheerlijke entrecote ben je hier aan het juiste adres. 

In het steakhouse is het altijd gezellig vanwege de echte Mokumse humor en het authentieke interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpompen en veel schilderijen en foto's. Al deze aspecten bij elkaar geven het restaurant een hele sfeervolle uitstraling, waardoor het de perfecte plek is voor een avondje uiteten met echte Amsterdamse gezelligheid!

 

Feestdagen: pasen, pinksteren, hemelvaartstdag 24, 25, 26, 31 december en 1 januari gesloten

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Piet de Leeuw


8,3

(71 Recensies)


eten

8.1

service

8.4

sfeer

8.5

5,0
eten: 4 service: 4 sfeer: 7
fish overcooked staff rude would not go back
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitmuntend! Best steak ever. Enorm goede sfeer, heerlijk eten en top ober.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
The first time I have commented but have eaten there countless times,if you want a good steak and a cheeky waiter then this place is a must,a little noisy at times but this is all part of its character,the steaks are perfect the chips wonderful,plus lots of other very well cooked fish options,always busy so best to book,you wont be disappointed
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vrijdagavond, heerlijk gegeten, gezellige sfeer, ongedwongen, prima snelle leuke bediening. Gewoon Heerlijk. Prima Biefstuk ;)
-
9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
De biefstuk was voortreffelijk, echt lekker, en de echte amsterdamse bediening maakt het een gezellige avond, gegarandeerd!! Snel terug om de andere gerechten te proeven!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vrijdag 11 november hebben we met een aantal mensen uit Groningen de Noord-Zuidlaan bezocht. Aan het eind van de dag zochten we een leuke bestemming om iets te eten. Dat werd natuurlijk Piet de Leeuw met de beste biefstukken uit Amsterdam. Eenmaal binnen gekomen was het vreselijk gezellig en ook de bediening, die eerst even op gang moest komen, was uitermate charmant. Alleen jammer dat twee van onze reisgenoten aambeien had en steeds weg moest..
-