Diningcity Deal: Beroemd om zijn biefstukken! Fantastisch 3-gangendiner € 25,50


Heerlijk 3-gangenmenu in het beroemde restaurant Piet de Leeuw!

Piet de Leeuw is een van de eerste eetcafés (1949) in Amsterdam en heeft nog altijd de karaktertrekken van een bruine kroeg. Je vindt hier nog een echt authentiek interieur: houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpomp, op de lambrisering jeneverkruiken en veel foto's van gasten die het hier ooit erg gezellig hebben gehad. Maar bovenal, heerlijk eten!

Reserveer via DiningCity een authentiek 3-gangen vlees- of vismenu bij restaurant Piet de Leeuw voor maar € 25,50.

 • Te reserveren t/m 31 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Piet de Leeuw

  Piet de Leeuw
  Noorderstraat 11 , 1017 TR Amsterdam

  In het centrum van Amsterdam vinden we Steakhouse Piet de Leeuw. Het is één van Amsterdams eerste eetcafés (1949) met nog altijd de karaktertrekken van een gezellige bruine kroeg!

  Piet de Leeuw staat bekend om zijn biefstuk met brood, maar ook de andere gerechten worden met veel zorg bereid. Ga voor de verandering bijvoorbeeld eens voor de in roomboter gebakken zeetong, of ook voor een overheerlijke entrecote ben je hier aan het juiste adres. 

  In het steakhouse is het altijd gezellig vanwege de echte Mokumse humor en het authentieke interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten meubilair, vloerplanken, glimmende bierpompen en veel schilderijen en foto's. Al deze aspecten bij elkaar geven het restaurant een hele sfeervolle uitstraling, waardoor het de perfecte plek is voor een avondje uiteten met echte Amsterdamse gezelligheid!

   

  Feestdagen: pasen, pinksteren, hemelvaartstdag 24, 25, 26, 31 december en 1 januari gesloten

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Piet de Leeuw


  8,3

  (73 Recensies)


  eten

  8.1

  service

  8.4

  sfeer

  8.5

  "No nonsense"

  8,3
  eten: 8 service: 8 sfeer: 9
  Met Z Afrikaanse gast hier gegeten, geen culinaire hoogstandjes maar recht toe recht aan eten. Leuke vlotte bediening en een gezellige drukte.
  -

  "Biefstukken!"

  9,7
  eten: 10 service: 9 sfeer: 10
  De lekkerste biefstuk van Amsterdam gegeten. Lang geleden dat we weer op pad zijn geweest voor een "stukje bief", maar dit is een goede aanbieding en kennismaking met een specialiteiten zaak.
  -

  "weer anders lekker dan de biefstukken maar genoten; SUPER !!!!"

  8,0
  eten: 7 service: 7 sfeer: 10
  Old memories !!! Met een overleden goede vriend kwam ik hier regelmatig en gelukkig de sfeer is nog steeds even gezellig!!! Het restaurant menu was zeer smakelijk en ruim voldoende . Ook de huiswijn drinkt lekker weg!!!
  -

  "Piet de Leeuw, meer dan alleen gebrul."

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Geweldige bediening, leuke sfeer, het eten meer dan voldoende. Mooi geserveerd in een ongedwongen sfeer. Locatie midden in het centrum, prima bereikbaar. Menu heeft voor ieder wat wils. Er werd rekening gehouden met onze wensen wat betreft allergie en voorkeur. Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.
  -

  "Ouderwets"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wederom na vele jaren geleden alhier gegeten. Of we niet weg zijn geweest! Niets veranderd, hetzelfde concept! PRIMA HET ETEN WAS ALS VAN OUDS
  -

  "Lekker!"

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Zoals altijd lekker ongecompliceerd gegeten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel.
  -