Restaurant Looks in Amsterdam

Over Restaurant Looks

Looks
Binnen Bantammerstraat 7 , 1011 CH Amsterdam

MENU

Looks heeft kleine kaart die iedere 6 weken wisselt. Oesters, Entrecote en Kreeft staan vast op de kaart. De wisselende kaart houden we verrassend en prikkelend, we koken met alle seizoenen mee. We willen u als gast graag verrassen en bereiden bekende ingredienten vaak net even anders

LOCATIE

De Amsterdamse Chinese buurt heeft een lange historie als het om eten gaat. Looks ligt in hartje centrum, een woud aan grachten, bruggen en 16de eeuwse panden. Tussen het grote aanbod oude aziatische horeca valt restaurant Looks meteen op. De eerste indruk van de twee oude monumentale panden is die van een traditioneel restaurant. Maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne, internationale, urban gelegenheid. Bij de entree begroet het keukenteam je vriendelijk. Door de open keuken kan de gast direct zien dat er gewerkt wordt met verse producten. Het gebouw bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes. De ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk. Door veel spiegels en het gebruik van verlicht glas ontstaat er een eenheid.

GASTVRIJHEID

Een restaurant moet een fijne, losse ontmoetingsplek zijn; niet opgeprikt, maar relaxt en ontspannen. Met vrienden en familie smaken ontdekken, lachen, verrast worden door een mooie fles wijn. Looks staat voor persoonlijk contact, dus ik wil u graag onze gastvrijheid laten zien en proeven (Jordy Slats).

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Looks


7,8

(226 Recensies)


eten

7.7

service

7.9

sfeer

7.6

"Restaurantweek"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
Het eten was prima. We hadden er iets meer van verwacht doordat we via de restaurantweek hadden gereserveerd en ze bij de 25 beste behoren. Het was lekker, maar niet heel erg warm wat jammer was. Het dessert was nogal heftig. Op de service hebben we verder niet aan te merken en was heel fijn.
-

"Heerlijk gegeten. "

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening. Mooie zaak, jammer dar het een beetje stil was, maar verder een aanrader.
-

""

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Het belangrijkste eerst. Heerlijk gegeten. Goede gerechten ondersteund door mooie wijnen. Enige smetje is de desertwijn die absoluut niet bij het chocolade desert past. Verder top. Mogelijk hadden wij pech, er waren erg luidruchtige groepen aanwezig. Op het irritante af. De bediening is zeer behulpzaam en denkt mee. Klasse
-

"Prima"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zoals altijd weer heerlijk. Fijn tempo en goede wijn.
-

"Niet geweldig"

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
Eten was matig. Eerste gang was ok. Tweede gang was het beste van de vier maar verre van bijzonder. Hoofdmenu was heel teleurstellend. Toetje was ok. Zal niet terugkeren.
-

"lekker.....als altijd"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
Treurig dat er deze maand zo weinig gasten zijn voor Looks. Vanaf september tot aan de zomer is het er terecht altijd heel goed bezet...maar deze dagen zijn voor de zaak, maar daardoor ook voor het publiek dat er wel gaat eten, een beetje trieste bedoening. De terrasstoelen buiten zijn met mooi weer niet aan te slepen, maar Looks heeft geen buiten... Dat doet niets af aan het eten, want dat is zoals altijd erg lekker...maar als het onderwerp van gesprek binnen vooral de stilte in de zaak is...dan werkt dat op de een of andere manier toch op hoe je je er nu voelt.
-