Restaurant Den Uiver in Megen

Over Restaurant Den Uiver

Den Uiver
Torenstraat 3 , 5366 BJ Megen

In een boerenhoeve uit 1870, midden in het historische centrum van Megen, is Restaurant Den Uiver gevestigd. Van binnen is de boerenhoeve onherkenbaar. Het is verbouwd naar een modern en eigentijds restaurant.

Bij Den Uiver geven zij de voorkeur aan producten uit de streek en dagverse producten. Hiermee hebben zij een menukaart samengesteld waarin de ingrediënten het seizoen verraden. 

U wordt gastvrij onthaald door de vriendelijke bediening van het restaurant. Zij verdelen hun aandacht over alle tafels en geven extra informatie over de gerechten en verschillende soorten wijnen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Den Uiver


8,9

(372 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.8

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Verrassende nieuwe gerechten, kwalitatief hoog niveau, gemoedelijke sfeer, het zag er prachtig uit en kundige bediening maakte het tot een topavond
-

"den euver in megen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
heerlijk gegeten - mooi menu - vriendelijk personeel
-

"Zoals gebruikelijk: een heerlijk avondje!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijk, humorvol personeel. Het diner smaakte prima met enige verrassende smaken. Wij eten hier graag.
-

"Een heerlijk avondje uit"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Het restaurant is zeer sfeervol en de ontvangst was hartelijk. Het menu was voortreffelijk, wel hadden wij het voor- en tussengerecht op een bord of lagere schaal opgemaakt in plaats van een diepe schaal. De bijpassende wijnen waren van een uitstekende kwaliteit. Nooit geweten dat Megen zo’n goed restaurant rijk is.
-

"Diner bij “den Uiver”"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Een feest om de gerechten te zien en erg smaakvol. Bediening is vriendelijk, correct met een gezonde humor.
-

" Mwah"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
Al met al smaakte het wel goed, maar als je een hoofdgerecht krijgt, waar 2 stukjes vlees, van samen ruim minder dan 100 gram, worden geserveerd, dan ga je het restaurant uit met de gedachte om bij de snackbar langs te gaan, om.....
-