Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode

Over Restaurant Wollerich*

Wollerich*
Heuvel 23 , 5492 AC Sint-Oedenrode

Restaurant
Voor het totaal concept van restaurant Wollerich wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarvan de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring rijker zijn.
In het restaurant wordt de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid als basis van het totaalconcept gekozen. Eigentijds en tijdloos, nieuw, luchtig en niet opdringerig zijn de woorden van onze stijl. Heldere, zachte tinten die alles frisser en ruimtelijker maken.

Wijnkaart
Een goed gekozen wijn kan de combinatie van ingrediënten harmonieus aanvullen. U kunt een keuze make uit een selectie van de meest exclusieve wijnen. Hiervoor staat u een uitgebalanceerde en verrassende wijnkaart ter beschikking.

Zalen
De eeuwenoude villa, sfeervol & karakteristiek, biedt twee ruimtes voor vergaderingen of private dining in een persoonlijke sfeer geschikt voor gezelschappen van 14 tot 40 personen.

Terras
Restaurant Wollerich beschikt over een subliem buitenterras, een oase van groen in hartje centrum van Sint-Oedenrode.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Wollerich*


8,8

(217 Recensies)


eten

9.3

service

8.7

sfeer

8.4

"Uitstekende keuze"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk 5-gangen diner, aangevuld met bijzondere amuses en een geweldige afsluiter bij de koffie. Sfeer is ongedwongen en ontspannen, maar het was ook erg rustig. Gerechten met zorg bereid, van hoog niveau en mooi opgediend. Bijpassend wijnarrangement zat goed in elkaar met onverwachte, maar goed passende keuzes van de sommelier.
-

"geslaagde avond"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Op alle fronten was iedereen tevreden. Alle gerechten in top vorm. De moeite meer dan waard om weer terug te komen.
-

"Genieten !!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, iedere gang was een plaatje om te zien en een genot om te eten, bijpassend wijntje erbij Top !!
-

"Restaurant Wolderich "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een ware dinersensatie met geweldig verwennerij voor de smaakpapillen. Elke amuse is een schilderijtje, waar je mond een ware smaakexplosie ondergaat. Ook de gerechten zijn met smaak op elkaar afgestemd. Voor herhaling vatbasr. Fijne bediening en sfeervol.
-

"Perfect"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was fantastisch, bijzondere combinaties en schilderijtjes om te zien. We hebben een geweldige avond gehad, heerlijk verwend.
-

"Uitstekend!!"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Uitstekend gegeten: kwaliteit perfect en zeer goede service. Ook zeer goed rekening gehouden met vegetarische en koolhydraatarme gasten! SUPER. Sfeer wat minder: beetje doods/stilletjes ivm zeer lage bezetting van tafels!
-