Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode

Over Restaurant Wollerich*

Wollerich*
Heuvel 23 , 5492 AC Sint-Oedenrode

Restaurant
Voor het totaal concept van restaurant Wollerich wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarvan de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring rijker zijn.
In het restaurant wordt de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid als basis van het totaalconcept gekozen. Eigentijds en tijdloos, nieuw, luchtig en niet opdringerig zijn de woorden van onze stijl. Heldere, zachte tinten die alles frisser en ruimtelijker maken.

Wijnkaart
Een goed gekozen wijn kan de combinatie van ingrediënten harmonieus aanvullen. U kunt een keuze make uit een selectie van de meest exclusieve wijnen. Hiervoor staat u een uitgebalanceerde en verrassende wijnkaart ter beschikking.

Zalen
De eeuwenoude villa, sfeervol & karakteristiek, biedt twee ruimtes voor vergaderingen of private dining in een persoonlijke sfeer geschikt voor gezelschappen van 14 tot 40 personen.

Terras
Restaurant Wollerich beschikt over een subliem buitenterras, een oase van groen in hartje centrum van Sint-Oedenrode.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Wollerich*


8,8

(222 Recensies)


eten

9.3

service

8.7

sfeer

8.4

"subliem"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Echt een fantastische avond gehad, heerlijk eten, vriendelijke en kundige bediening. Het was een heel mooie avond.
-

"Wollerich blijft een feest"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer heerlijk gegeten bij Wollerich. De smaakpapillen zijn al flink opgeschud na de prachtige amuses. Alles was erg lekker maar de terrine was (naast een plaatje) deze keer onze favoriet. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen!
-

"Geweldig genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een geweldige ervaring. Viergangen zeer smakelijke lunch met ook nog eens veel heerlijke en verrassende appetizers. Gezellige bediening.
-

"altijd kwaliteit"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Heerlijk gegeten en prima ontvangen! Heel attent de informatie over de jaarmarkt en het parkeer advies. Zoals altijd geweldige amuses Ook heel leuk de patisserie keuze bij de koffie Kortom, het was zoals altijd prima
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en die bediening was vriendelijk.
-

"Uitstekende keuze"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk 5-gangen diner, aangevuld met bijzondere amuses en een geweldige afsluiter bij de koffie. Sfeer is ongedwongen en ontspannen, maar het was ook erg rustig. Gerechten met zorg bereid, van hoog niveau en mooi opgediend. Bijpassend wijnarrangement zat goed in elkaar met onverwachte, maar goed passende keuzes van de sommelier.
-