Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode

Over Restaurant Wollerich*

Wollerich*
Heuvel 23 , 5492 AC Sint-Oedenrode

Welkom bij restaurant Wollerich* in Sint Oetenrode.


Restaurant
Voor het totaal concept van ons restaurant wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarvan de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring rijker zijn.

In het restaurant wordt de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid als basis van het totaalconcept gekozen. Eigentijds en tijdloos, nieuw, luchtig en niet opdringerig zijn de woorden van onze stijl. Heldere, zachte tinten die alles frisser en ruimtelijker maken.

Wijnkaart
Een goed gekozen wijn kan de combinatie van ingrediënten harmonieus aanvullen. U kunt een keuze make uit een selectie van de meest exclusieve wijnen. Hiervoor staat u een uitgebalanceerde en verrassende wijnkaart ter beschikking.

Zalen
De eeuwenoude villa, sfeervol & karakteristiek, biedt twee ruimtes voor vergaderingen of private dining in een persoonlijke sfeer geschikt voor gezelschappen van 14 tot 40 personen.

Terras
Restaurant Wollerich beschikt over een subliem buitenterras, een oase van groen in hartje centrum van Sint-Oedenrode.

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Wollerich*


8,8

(223 Recensies)


eten

9.3

service

8.7

sfeer

8.4

"Culinaire reis van smaken en presentatie. "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Zondagavond van een culinair feestje genoten met Renata Czyzewska bij Gérard Wolrich in Sint Oedenrode. De gerechten waren alle zeer smaakvol en mooi gepresenteerd met bijgaande wijnen. En een gastvrije bediening en Michelin ster dik waardig.
-

"subliem"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Echt een fantastische avond gehad, heerlijk eten, vriendelijke en kundige bediening. Het was een heel mooie avond.
-

"Wollerich blijft een feest"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weer heerlijk gegeten bij Wollerich. De smaakpapillen zijn al flink opgeschud na de prachtige amuses. Alles was erg lekker maar de terrine was (naast een plaatje) deze keer onze favoriet. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen!
-

"Geweldig genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een geweldige ervaring. Viergangen zeer smakelijke lunch met ook nog eens veel heerlijke en verrassende appetizers. Gezellige bediening.
-

"altijd kwaliteit"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Heerlijk gegeten en prima ontvangen! Heel attent de informatie over de jaarmarkt en het parkeer advies. Zoals altijd geweldige amuses Ook heel leuk de patisserie keuze bij de koffie Kortom, het was zoals altijd prima
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en die bediening was vriendelijk.
-