Restaurant Het Sentiment in Heeswijk Dinther

Over Restaurant Het Sentiment

Het Sentiment
Raadhuisplein 7 , 5473 GC Heeswijk Dinther

Restaurant Het Sentiment is een restaurant dat op alle manieren rust en ontspanning uitstraalt. De inrichting is romantisch chique, gedecoreerd met prachtige bloemen. De afstand tussen de tafels is meer dan voldoende wat ervoor zorgt dat u intiem kunt dineren. 

De keuken is een goede combinatie van de Nederlandse, Franse en mediterraanse keuken. U kunt hier een keuze maken uit verschillende verrassingsmenu's. 

Het Sentiment heeft een zeer uitgebreide wijnkaart. De wijnen komen uit verschillende landen, welke erbij worden vermeld. Naast rode en witte wijnen bieden zij ook champagnes en mousserende wijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Sentiment


9,2

(471 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"stille avond"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Een rustige stille avond met slechts 2 tafeltjes bezet. De bediening was goed en deskundig.. Men probeerde een heel hoog niveau qua gerechten te halen. En het zat er net tegen aan. Het was zeker niet slecht en verse produkten maar de combinaties waren te gedurfd en was het bijna altijd net niet. Verder hadden we een bijpassend wijnarrangement.. En dit was zeer onder de maat. De eerste 3 witte wijnen waren vlak en combineerden in onze optiek niet met de aangeboden gerechten. Waren ook niet echt fris en fruitig maar eerder een beetje 12 in een dozijn. Werd 1 rode geschonken en die was weer wel top en paste fantastisch bij de eend die we geserveerd kregen. Al met al een aangeklede avond met 2 voor € 219,- is niet echt goedkoop en alhoewel een ieder zijn best heeft gedaan is dat net teveel voor de geboden kwaliteit.
-

"Sfeervol verrassingsmenu"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
We hebben een hele leuke en sfeervolle Sinterklaasavond gehad vol verrassingen, die ook nog eens allemaal heel mooi en smaakvol waren! Chapeau! We komen zeker nog eens terug!
-

"Een lekkere en fijne avond"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Met zijn viertjes gingen we op een December avond eten in Heeswijk-Dinther bij het Sentiment, het werd een mooie avond. Ontvanst was correct en onze jassen werden aangenomen en we werden naar een tafeltje in de hoek geleid. Daar was voldoende privacy. Overal in het restautant is voldoende ruimte rondom de tafeltjes, het staat zeker niet te vol. Voor bij de borrel is er voldoende keuze tussen bubbels, wijnen en ook enkele Gin-Tonics en we kregen twee amuses. We namen een 4 ganen diner en dat was goed in balans, smaken texturen en hoeveelheden in orde en gewoon erg lekker. Er was vis met verschillende bereidingen van bieten, en een jus van Nori. Het hoofgerecht was eende borst welke heel goed was klaar gemaakt met onder andere kastanje mousse. Voor het nagerecht voor kaas gekozen, kleine meerprijs. De kazen waren goed op temperatuur en werden begeleid met mueslibrood, appelstroop en een bereiding op basis van olijfolie. Een van de gasten had een zoet dessert met eigen gemaakte stoopwafels! Deze viel ook goed in de smaak. Koffie met zoetigheden na genomen. Al met al mooie smaken, passend bij het seizoen en een zeer vakknudige bereiding, bediening is vriendelijk en down-to-earth. Prijs kwaliteit is krijgt een 9!
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Als je je echt wilt laten verrassen en van spannende smaakexplosies houdt moet je zeker naar Het Sentiment. Het wijnarrangement is zeker een aanrader
-

"Een avondje je smaakpapillen verwennen."

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
We hebben daar heerlijk ons laten verwennen met het verrassingsmenu. De gerechten zagen er prachtig uit. Er was veel zorg aan besteed. Veel verschillende maken bij eendje een heerlijke combinatie vormden. De gerechten waren net een kunstwerk. Er werd goed uitgelegd wat er allemaal op lag. Er was over en weer goed contact met de bediening. Het zat niet vol, dat was ook de reden dat ze alle tijd voor ons hadden. Het hoofdgerecht had drie verschillende vleesgerechten, kalfslende die heerlijk mals was met daar bovenop stukje Ribeye wat vol zat met spieren zodat je er met het mes biet door kwam. Dit gereclameerd en vervolgens kregen we het gerecht opnieuw met nieuw vlees. Dit stukje Ribeye was beter maar nog wel erg taai. Jammer wat het gerecht niet ten goede kwam. Ik zou voor een andere combinatie gaan die beter op elkaar aansluit. Ze hebben het wel keurig opgelost. De rest was erg goed en met veel aandacht verzorgd. Ga zo door en de moeite waard om nog eens terug te gaan. Succes met de verbouwing.
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten, mooie wijnen en hele vriendelijke bediening. Interieur mag een frisse restyling hebben maar dit gaat allemaal in januari gebeuren. Wij zijn erg benieuwd!
-