Restaurant Het Sentiment in Heeswijk Dinther

Over Restaurant Het Sentiment

Het Sentiment
Raadhuisplein 7 , 5473 GC Heeswijk Dinther

Restaurant Het Sentiment is een restaurant dat op alle manieren rust en ontspanning uitstraalt. De inrichting is romantisch chique, gedecoreerd met prachtige bloemen. De afstand tussen de tafels is meer dan voldoende wat ervoor zorgt dat u intiem kunt dineren. 

De keuken is een goede combinatie van de Nederlandse, Franse en mediterraanse keuken. U kunt hier een keuze maken uit verschillende verrassingsmenu's. 

Het Sentiment heeft een zeer uitgebreide wijnkaart. De wijnen komen uit verschillende landen, welke erbij worden vermeld. Naast rode en witte wijnen bieden zij ook champagnes en mousserende wijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Sentiment


9,2

(466 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.9

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super lekker gegeten, mooie wijnen en hele vriendelijke bediening. Interieur mag een frisse restyling hebben maar dit gaat allemaal in januari gebeuren. Wij zijn erg benieuwd!
-

"Geweldige keuken"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastisch goed gegeten, erg verrast met dit top restaurant in Heeswijk-Dinther. Gastvrije bediening, en heerlijke wijnen. Wij komen zeker terug!
-

"Aanrader,"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening. Goede wijnen! Uitgebreid en goed,
-

"Gezellig en lekker avondje bij Het Sentiment"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was weer als van ouds. Goede en prettige bediening van de heerlijke gerechten.
-

"Top!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fantastische keuken, gastvrije bediening, warm interieur. Zeker een aanrader
-

"29-9"

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
29 -9 heerlijk gegeten bij restaurant Het Sentiment de gerechten waren prima de bijhorende drankjes ook echter heb ik wel een opmerking over de bediening 80 % van het bedieningspersoneel was vrolijk echter zaten er 1 a 2 tussen waar ik persoonlijk geen warm gevoel bij kreeg ze keken na mijn mening chagrijnig en bij eentje had ik het gevoel dat ze bazig was naar de collega,s en de gasten verder heerlijk gegeten ( maar tóch zou ik iets aan de inrichting doen en misschien de bediening )
-