Diningcity Deal: Subliem 5-gangen Winnaars diner € 49,50


.

Restaurant Het Sentiment is een van de favorieten van Dining with the Stars 2018!

Restaurant Het Sentiment was een van de favorieten tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €49,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Culinair 4-gangendiner + hapjes + amuse € 37,50


  4-gangendiner € 37,50

  Restaurant Het Sentiment is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

  Op basis van reviews van gasten is restaurant Het Sentiment gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

  In Heeswijk-Dinther bevindt zich Restaurant Het Sentiment, niet alleen hier een groot begrip maar ook in de wijde omgeving. Restaurant Het Sentiment is geen doorsnee restaurant, want de gerechten zijn geïnspireerd op de moderne keuken met klassieke invloeden en invloeden uit verschillende werelddelen. Het Sentiment is een restaurant met een gemoedelijke, nostalgische huiskamersfeer in het rustieke Brabantse Heeswijk-Dinther.

  Geniet van een fantastisch 4-gangen diner met hapjes en amuse voor slechts € 37,50.

 • Te reserveren t/m 31 juli 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Het Sentiment

  Het Sentiment
  Raadhuisplein 7 , 5473 GC Heeswijk Dinther

  Restaurant Het Sentiment is een restaurant dat op alle manieren rust en ontspanning uitstraalt. De inrichting is romantisch chique, gedecoreerd met prachtige bloemen. De afstand tussen de tafels is meer dan voldoende wat ervoor zorgt dat u intiem kunt dineren. 

  De keuken is een goede combinatie van de Nederlandse, Franse en mediterraanse keuken. U kunt hier een keuze maken uit verschillende verrassingsmenu's. 

  Het Sentiment heeft een zeer uitgebreide wijnkaart. De wijnen komen uit verschillende landen, welke erbij worden vermeld. Naast rode en witte wijnen bieden zij ook champagnes en mousserende wijnen.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Het Sentiment


  9,2

  (438 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  9.3

  sfeer

  8.9

  "Lekker eten met af en toe een verrassing"

  8,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 6
  Heel lekker eten met af en toe een kwinkslag. Leuke, vriendelijke bediening die de tijd neemt om een praatje te maken. Redelijke prijzen. De ambiance is wat minder. Beetje oubollig. En wij vonden de tijd tussen de verschillende gangen wat te lang. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. De dag voor onze reservering werden we gebeld of er nog bijzonderheden waren. Heel attent. Kortom: een aanrader!
  -

  "Bijzonder..."

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  In het kader van Dining with the Stars hier gegeten. Leuk was dat we buiten konden zitten, door de parasols was het niet te warm.Het menu bleef een verrassing (geen kaart). Het was ook een verrassing, elk gerecht was een smaakexplosie. Heel veel smaken in ieder gerecht maakte het bijzonder maar soms ook verwarrend. Let wel, het was allemaal heerlijk! De bediening was vriendelijk en dacht mee. Onze vraag naar een niet alcoholisch drankje met wat bite leverde een heerlijke cocktail op. Al met al hebben we een plezierige avond gehad waar we de afgelopen dag nog regelmatig over hebben nagepraat. Zoveel smaken...
  -

  "Heerlijke avond!"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  We hebben een heerlijke rustige avond beleefd op het binnenterras bij het Sentiment. In een ideaal tempo wisselden de wijnen en gerechtjes zich af. Het was vrij rustig, wat de aandacht voor ons ten goede kwam. De gerechten waren bijzonder, gezond en goed van portie. Ik zou het sentiment zeker aanbevelen!
  -

  "Heerlijk"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten in de binnentuin. Verassend 5 gangen diner aangepast aan de temperatuur! Spannende combinaties. Leuke bediening.
  -

  "echt uit eten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  dit was zeker voor herhaling vatbaar.
  -

  "Klasse"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Op aanraden gegeten bij het Sentiment. Een nog niet ontdekte parel van culinairgenot voor een ongelooflijke redelijke prijs. Je zou zeggen “ niet over praten.voor jezelf houden” Maar toch meer dan de moeite waard. Laat u niet afschrikken dat het niet in de grote stad ligt. Het was juist een verademing. Serene rust onder de klokketoorn die helaas aangaf dat het feestje om 23.00 uur over was. COmplimenten!!!!
  -