Diningcity Deal: Subliem 3-gangen lunch bij het beste groenterestaurant! € 25,00


.

In een prachtig oud fabriekspand in de wijk Paleiskwartier in Den Bosch vind je Restaurant Pollevie, in 2017 verkozen tot het beste groenterestaurant van Nederland. 

Waar vlees in de traditionele keuken de hoofdrol speelt en groenten slechts dienen als garnering, is dat bij de gerechten van chef-kok Martin Berkelmans juist omgekeerd. Wijnliefhebbers kunnen ook goed terecht bij Pollevie, waar de ruime wijnkaart bestaat uit wijnen uit bekende en minder-bekende wijngebieden. Met wie laat jij je culinair verrassen en kom je genieten van een 3-gangen lunch? 

 • Te reserveren t/m 28 februari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Pollevie Bar & Kitchen

  Pollevie Bar & Kitchen
  Hofvijver 2b , 5223 MC 's-Hertogenbosch

  Pollevie restaurant is gelegen in het paleiskwartier aan de hofvijver in 's-Hertogenbosch. Pollevie staat voor passie voor seizoensgebonden en regionale producten. Zo werken zij samen met verschillende vaste leveranciers uit de regio voor hun asperges, rundvlees en brood. De heerlijke koffie wordt zelf gebrand door de inhouse bariste, dit maakt dat elke boon optimaal wordt benut. 

  Daarnaast kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Pollevie. Het assortiment is breed en omvat wijnen uit verschillende wijngebieden. De kundige sommelier adviseert je graag over de beste wijn-spijs combinaties. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Pollevie Bar & Kitchen


  8,5

  (36 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.9

  sfeer

  7.9

  "Diner"

  9,0
  eten: 10 service: 8 sfeer: 9
  Geweldig genoten van een mooi 3 gangen diner en heerlijke glazen wijn. Alles heerlijk en hoog op smaak! Sfeervolle ambiance.
  -

  "Lekker"

  8,3
  eten: 8 service: 9 sfeer: 8
  Ons lekker laten verrassen met het verrassings menu. Erg smakelijk. Het was net niet tot in details allemaal verzorgd, wat geen afbreuk deed aan een heerlijke avond maar wel zorgt dat het niet vijf uit vijf sterren wordt.
  -

  "Prima"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Gisteravond in het kader van Restaurantweek bij Pollevie gegeten. Vast verrassingsmenu was goed samengesteld en erg lekker. Idem bijpassende wijnen. Prima bediening, niet te stijf en niet te los, en lekker snel. Het was gezellig druk. Fijn dat het nu kennelijk goed gaat met Pollevie in het Paleiskwartier.
  -

  "Verfijnde groenten en goede ambiance"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Het bleek onverwacht een drukkere avond dan gepland, waardoor de enige ober er alleen voorstond. Dit deed hij vakkundig, geduldig en met charme. Het viergangenmenu was uitstekend. Groenten voerden de boventoon en waren bijzonder en perfect bereid. Verrassende combinaties en allemaal even lekker van smaak. Leuke locatie niet te ver van het station maar buiten de hectiek van het centrum. Ik ga dit restaurant zeker aanbevelen bij mijn vrienden.
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Positief, vriendelijk en gastvrij, lekker eten en mooi restaurant.
  -

  "Pollevie"

  4,7
  eten: 6 service: 2 sfeer: 6
  Wisselende bediening: steeds andere dames aan tafel. De rekening werd opgemaakt en er werd €100 meer in rekening gebracht. We hebben dit aangegeven, en toen werd alleen maar gezegd: sorry Erg jammer
  -